Mrakoplas tak my máme všude bílou, v koupelně to je bez problémů. Je pravda, že na záchodě je to děs běs, tam děti myjou štětce od vodovek a svoje ruce a tak, tak tam je to špinavé, ale tak to není jediné místo, které po 3 letech potřebuje přetřít (jako všude, kde děti z nějakého neznámého důvodu šahají na zeď).
design a architektura
Výsledek restaurování skříně a židle. Mám radost..

Ounz parádní vysledek
Makara no, jsem fakt spokojená :)
Ounz oooo krása!!
Karoleena děkuju ![]()
Ounz Super! Ta skříň je teda parádní!
Garfie díky :) teď už parádní je, ale když sem ji koupila..to bylo velký špatný!
Ounz Já si to asi docela dovedu představit. Stejně to úplně zahřeje, když se něco podaří zachránit, že jo! ![]()
Ounz krásné dřevo! Nemáš fotku před? Fakt by mě to zajímalo.
Garfie to je pravda :)
Kokoska fotku mám ale nevynikne to asi, byla celá rozvrzaná, zprohýbaná, dveře nešly otevřít a při tom nedoléhaly, mapy po vodě (kytky nahoře asi), nepůvodní a děsný úpravy, lišta dole olámaná..
židle byla ošoupaná, látka vyblejskaná..
Ounz Tak to klobouk dolů!
Kokoska Dobrej restaurátor no..
Ounz ten vnitřek vypadá dost děsně, i zvenku je to takový zašlý. Jak dlouho jsi to dávala do kupy?
Kokoska No, já sem to nedělala sama, měla sem to u jednoho restaurátora, no v pořadníku sem stála několik měsíců, je vytíženej. Ale stálo to za to.
Ounz Tak ať ty kousky dobře slouží!
Kokoska díky :)
V kůlně mám dvě skříňky a křesla asi ze šedesátých let, po bývalých majitelich. Manžel ze mě láme povolení "rozštípat" . Zatím odolávam, ale nevím, kam ty skrinky dát. Křesla uhajim, ty si dovedu v bytě představit. Jen musím vyčkat vhodného okamžiku, abych vysvětlila, že jejich renovace bude stát asi dvojnásobek ceny nových
. Nebo až se budu nudit, tak si zkusím hrát na lakýrník a čalouníka.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)