Ounz krasny nabytek
design a architektura
Ounz ta skrin je krasny kus nabytku. At ti dela radost :)
Kdyz jsme u restauratoru, mame tyhle dve kresla (ilustracni foto) a potřebuji taky obnovu, potah. Nemate nějaké tipy, kdo to dobře delá. Uz jednou tim prosly a vysledek nic moc. 
Ta skříň je nádherná! Úplně ji vidím plnou knížek.
Já mám doma stařičkou kredenc, která by si odbornej zásah zasloužila jako sůl, ale pořád to odkládám, protože jí normálně používám a nechce se mi jí vzdát ani po dobu renovace.![]()
stes Tip mám, ale v Brně. Nevím, kde bydlíš, jestli to je dostupný...
Len jinak ohledně tý kredence, jdi do toho, fakt je to o dost lepší, nejde jen o povrch, opraví ji tak celkově a bude ti sloužit ještě dlouho :) ale rozumim ti, já ted přemejšlím, jak se obejít čtvrt roku bez stolu ![]()
Ounz Skříň je krásná. A bez stolu to zvládneš, uteče to jako voda ![]()
notna díky :)
stes Ty jsme mívali kdysi dávno doma u televize, v tmavě zelené. Kvrdlaly se jim nohy. Jednou jsem se na jednom tak řehtala Bolkovi a Lolkovi, že jsem se převrhla, shodila konferenční stolek, z něj spadla broušená mísa, rozbila se, táta ji po mně mrskl, dodnes mám na koleni jizvu![]()
eM Tip v Brne bych brala ja :-)
Myrtila Firma Novoretro, sídlí na Palackého ve vnitrobloku. Já si tam nechala spravit židli a perinak, spokojenost se vším. Muzu když tak poslat večer fotky.
Ounz nadherna skrina a krasne urobena. ![]()
Bez stola saobides chvilu my sme jedli pri zahradnom stole viac ako dva roky.
eM Fotky bych videla moc rada :-) Ja mam prave jedno secesni kreslo, a pak celou sadu nabytku z 60. let - dve kresla, 4 zidle, stul, konferencni stolek, no a vsechno to potrebuje opravit. Zatim me teda brzdi hlavne predstava toho, kolik me to vsechno bude stat.
eM ne, Praha... Dik
Sweet Potato tm zeleny, tvrdy hrbolaty potah... Jojo
Janulik03 já se asi nakonec odhodlám, jde taky o to, že je to starej stůl po babi, ale je to dýha a už jednou přelakovanej byl (jenže blbě) a každým tím přebroušením se ta dýha tenší, tak abych ho neurestaurovala do bezvědomí. Ale je rozkládací a kdyź je rozložen, nemá stejnou barvu a není stabilní.
Ounz tak taky asi tusim viem ako vyzera. Mame take dva odlozene. Je to ten silny vysoky lesk. Netrufli sme si s tym nieco robit
Janulik03 jj, jestli jsou z padesátých až šedesátých let, tak to budou ty samý :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)