viktorka_od splavu Jojo, každej má to vnímání času a vzdálenosti rozdílny. Já bych to nedala asi ani po tréninku bych tak řekla a to ubehnu třeba 4km v kuse i teď ve svém zanedbaném stavu:-D. Ale přijde mi to fakt jako málo času, málo!
Přiznání
Karja jestli uběhneš 4 km tak to teda
obdivuju a seš dobrá
já uběhla 4 km za hodinu což je rychlost chůze před pěti lety a tak jsem se na to raděj vykvajzla protože to neni k ničemu dobrý. ale opakování je prej matka moudrosti![]()
viktorka_od splavu no je tam vidět taková tenká čárka, jako kdyby tam ležel vlas ![]()
Lamicka já mám asi lehkej sklon k OCD takže tlapkám moc![]()
Máme strašně tvrdou vodu . Používám ocet nebo kyselinu citronovou na odstranění vodního kamene. Běžnou špínu čistím horkou vodou a mikrouterkou. Sklo a zrcadla lestim taky mikrouterkou, která je na sklo, nezůstávají po ní stopy. Ty mikrouterky jsou super, umyjí i digestoř. Filtry tedy ne, ty dávám do myčky.
Pokud kupuju nějaké čistící prostředky, tak u dm z té jejich eko řady. WC čistič, jar, octový čistič, prací prášek. Snažím se používat chemii co nejmíň. A šetrný k ekologii není asi jen gel na bílé prádlo /máte někdo tip na dobrý eko prášek na bílé prádlo?/ a prášek do myčky, používám taky z dm, ale ten obyč, ty eko nám neumyly tak dobře.
A ocet liju i do myčky místo leštidla.
viktorka_od splavuJo zkusila jsem si to ted po letech a jako v podstatě to dopadlo pohodě, ale nic mi to nedalo:-D. Tak už zase jenom chodím.
viktorka_od splavu 3 km za 12 minut teda jako není úplná brnkačka, pamatuju, že v mý pubertě , kdy jsem byla mladá a zdravá, a možná i lehce výkonná, a občas se umisťovala v nějakých těch krajských tabulkách na závodech, kam mě nahnal otec, tak normální tréninkový tempo bylo pět minut na kilák, takže čtyři minuty na kilák už fakt chce lehce máknout.
Apropo, pamatuje tady někdo Cooperův běh?
Karja No přesně...celou dobu běhu jsem přemýšlela nad tím, jestli by mě bavilo běžet třeba 10 km, když mě to nebaví po 5ti minutách a jestli mi to něco přinese. Přitom chodím všude pořád pěšky a ráda, tak jsem si říkala, že běh bude jen rychlejší, ale zatím to není ono.
Apropo, pamatuje tady někdo Cooperův běh?
Já. Zajímavé je, že někde na základce, jako totální nesportovec, který tělocvik nenáviděl, jsem tyhle různé běhy měla na jedničku. Hned za naší třídní atletkou
. Zato třeba hod
a nebo skok.
uff děvčata z Koronavirus, daly jste mi co proto
moc Vám Všem děkuji za vzpruhu
Děkuji! ... a doufám, že zítra v 6,00 jako vždy budu na značkách šířit pohodu!
Renusatko ono je uběhnout a uběhnout. Věřím, že pět kilometrů by si uběhla, kdyby to bylo třeba v rámci závodu. To nemusíš být nijak soutěživý typ, ale spoluběžci tě táhnou. Ale v tréninku je to mnohem horší, zvlášť jestli tě to nebaví.
Ja jsem tak unavena, ze jsem si tajne vzala volno a jdu ke kadernikovi a na kosmetiku. Potrebuji restart. Aspon v peci o sebe.
Candance to taky občas udělám... vůbec si to nevycitej a užij si to volno
Candance to dělám taky, vypnu telefon a zmizim na celý den, nejčastěji někam do přírody. Mám u toho pocit jako být za školou a pomáhá to.
bram a jeste jsem si domluvila obed s kamoskou. To jen k tomu sporeni, ke kteremu jsem se rozhodla.
Candance to bych neřešila, to jsou nutné investice. Výdaje za psychickou pohodu zařaď do kategorie zdraví :)
Candance Spoření je náročná věc, takže na ní je třeba nabrat síly! :-)) A tajné volno se mi taky moc líbí.
Ja jsem tak unavena, ze jsem si tajne vzala volno a jdu ke kadernikovi a na kosmetiku. Potrebuji restart. Aspon v peci o sebe.
Asi se zeptám blbě, ale komu by mohlo vadit, že máš volno a proto si ho děláš tajně?
999 Před časem běžela diskuze, co všechno se ztrácí z toalet v nemocnicích.
Nám se z ordinace ztrácel wc papír a dokonce i tekutý mýdlo z dávkovače, v malý ordinaci tuplem nechápu
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)