brrr deti ( vlastni ) sou jedine, kde mi tovymysleni opravde jde. Uz mam toho az moc. Dnes se probral jejich otec a zacal mit strasnou potrebu jim taky neco poridit. Snazila jsem se mu vysvetlit, at jim koupi neco pro ( jeho) radost, pokud na neco zajimaveho narazi. Ale neposlouchal me a vykladal o planetariu, ktere je vsude vyprodane.
Přiznání
continuity haha me se muz po narozeninach male zeptal, jestli si spravne vsiml ze od nas nic nedostala. Doma se brodime po kolena v darcich tak jsem usoudila ze pod stromkem jako kdyz najde:D
rasaNori hlavne temto malinkym detem je stejne lepsi to rozlozit. kdyz byly batolata tak jim Jezisek neco nadelil hned rano, pak vecer, pak dalsi den u babicky.
continuity Jj, my jsme teď s malým vybalili jednu krabici lega od loňských Vánoc:)
ach jo achjo, nemám dárek pro bráchovu ženu. ráda bych jí dala něco pěknýho, ale nemám žádnou inspiraci. pro bráchu mám sice komixy, ale to je taky nic moc :(
neodvažuju se jim koupit něco do domácnosti, poukaz na večeři nebo podobně jsem jim už dávala. vím, že má ráda originály obrazů, tak jsem si říkala, že třeba nějakou grafiku nebo tak, myslím, že by se jí líbila krajina, ale zas nevím, kde to koupit.
Jiná Realita oslovit přímo umělce - přes fb, insta. začít třeba s image search na googlu a pak si dohledat přímo umělce na sociálech.
V sobotu bohužel nemůžu, ale šla bych hned!
Mutziputzi To je pěkný, taky bych šla, ale odjíždím mimo Prahu :-(.
Priznávam,že nemám rada,keď sa neviem rozhodnúť.Keď rozum hovorí jedno a srdce druhé.
pecka Tak kdyz uz jsi to teda nacnula, tak mi ti poradime!
Ne, taky to nemam rada a furt mam tendence se nekoho ptat na radu, kdyz se to tak vezme jsem extremne nerozhodna, nejradsi bych chtela aby nekdo rozhodoval za me:-D
Ja mam nastesti hrozne rozumny srdce![]()
viktorka_od splavu Neni nad to, to na nekoho svest! Ale ja zadny za sebe rozhodovace nemam, takze ani poradne nevim, jaky to je! Ale ta myslenka se mi libi!
Karja hele buď ráda. dyť z toho pak můžou vzejít ještě další mnohý nepříjemnosti, třeba
- že já hloupá jsem to nechala na někoho jinýho (zas si něco vyčteš, beztak se toho nezprostíš)
- pak to vyčteš tomu dotyčnýmu rozhodovači/čce, takže si ještě rozhádáš dalšího člověka
- pak si vyčteš že ses rozhádala
no prostě fuj, to si rači nafackuju sama a šlus![]()
pecka Tak kdyz uz jsi to teda nacnula, tak mi ti poradime!
Ne, taky to nemam rada a furt mam tendence se nekoho ptat na radu, kdyz se to tak vezme jsem extremne nerozhodna, nejradsi bych chtela aby nekdo rozhodoval za me:-D
ja bych nechtela aby nekdo rozhodoval za me,ale v tehdle situacich chci pritakani ,potvrzeni toho co si myslim ja.
(beda kdyz ma ooacny nazor:-))
Zarinya no ale na tom se právě dobře pozná, co vlastně doopravdy sama chceš! když ti někdo poradí a ty se začneš bránit, tak je jasný že chceš ve skutečnosti tu druhou možnost![]()
continuity my delali party v nedeli, od kazdeho jeden darek, jen tchanovci a nasi se rozsoupli. Nektere veci jsem potom sklidila a ulozila, co jeste neda, a treba mala motorka na tu je jeste kratka tak stoji v chodbe. Ale dneska dostala od kamaradu tatrovku (ruzovofialovou) a z te je teda nadsena a furt po ni lezla.
Mutziputzi tak to mávam zvyčajne aj ja,ale teraz nejak štrajkuje...
Ale tak uvidím,asi dám zatiaľ rozhodnutiu čas.Ono sa to možno pekne samo rozhodne....
rasaNori no prave, ditko dostabe od kazdeho jeden darek a je z toho 6 novych hracek. Taky jsem to schovavala.
Prave jsem snedla boruvky se smetanou a rapikatym celerem!!!Bylo to takove hodne osvezujici rekla bych.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)