continuity
- přítel má jen turka a vídeňskou případně alžírskou kávu, vše velké. Kdyby na něj spustily, tak by si myslel že mluví čínsky.
Přiznání
Mrakoplas jooo Rimmer a gazpacho![]()
jitřenka ten můj si třeba po obědě rad dá to malinké kafe, o kterém nikdy nevím, jak ho zrovna v tom podniku mají pojmenované.
continuity Věřím, leč nechápu. Jako že až potkám to pravé, zapomenu na espresso? Ba ne, já ráda i latte m., ale je to pro mne spíš jídlo. Po obědě si ho nedám. A přiznání - nejvíc mi chutná s sebou! Teda z kelímku![]()
Mrakoplas Ne nutně, taky už jsem na kelímku četla "bílá přísada do kávy", podrobnosti jsem raději nezkoumala....![]()
Ja som sa "správne" názvy naučila v obľúbenej zmrzlinárni, kde mali v menu všetko pekne popísané a kde ma nikto nepoučoval, ani keď som použila nesprávny výraz. To isté v obľúbenej kaviarni. Mne sa naopak stalo, že som si pýtala filtrovanú kávu (ak som s V60 nepochodila) a dostala som klasické presso aka lungo, raz dokonca turka(?) :D
No ale že poznám názov kávy, ktorú mám rada nič neznamená, ja sa zase houby rozumiem vínu, jedlu, alkoholu a pod.
No a neviem čo mi chcel včera naznačiť youtube, ale ponúkol mi kanál o etikete, ktorý uvádza nádherná pani, s dokonalým vzhľadom, postavou, vystupovaním, prejavom atď. kde som zistila okrem iného, že neviem piť, jesť, chodiť, dvíhať veci zo zeme, sedieť, držať pohár na vodu, nosiť kabelku, držať telo a hlavu...priznám sa, že som sa cítila dosť marne :D
paktofonika Dej prosím odkaz, tohle je moje oblíbené téma :-).
paktofonika čtu "držet pohár na hlavě"
Sweet Potato Já mám taky ráda Latte v kelímku, ale už jsem to vychytala i doma. Není to takove blaho jako některá kavárna, ale už to docela jde.
Jo, já to počítám jako jídlo, tedy si ho dávám schvili po obědě místo dezertu ( proto jsem ho taky začla pít, tak do 40 jsem se z poobedniho utlumu probírala tabulkou čokolády). Jinak do velkého Latte se mi vejde 1dcl mléka, to není zas taková dietni katastrofa.
999 Veľa videí tam nemá, ale i to málo stačí :D
paktofonika Díky :-).
Já kdysi v pravěku sháněla šaty na promoci. Prodavačka se mi snažila vnutit chanelovský kostýmek se slovy "ten se hodí, už vám není 18. No nebylo, ale vypadala jsem v něm, jak když se malá holka navlíkne do máminejch hadrů. Dojem umocňovalo, že jsem se bezmocně kymácela ve zkušebních o 4 čísla větších lodičkách.
to bylo ped deseti kily.![]()
Pri koupi sem je mela fest,ale pak jsem trochu zhubla (ne kvuli nim)a nosila je.![]()
proste blba krava,no(prodavacka)
999 Veľa videí tam nemá, ale i to málo stačí :D
Omg, to je dobra trubka
treba tohle video o kabelkach. Jestli nema nic jineho na praci, nez tocit nekonecne nudna videa o tom, jak byt prava mlada upravena dama, ktera nosi kabelku urcenou na rameno, na.... oh wait for it..rameni, to je mi ji dost lito teda. Stare casy modniho pekla a prave damy ozivaji ![]()
jinx ja som sa etikete nikdy nevenovala, takže neviem oceniť to čo vraví. Ani neviem, či sa etiketa časom mení, či existujú rôzne smery a tak. Ale pekná žena to je, a vystupovanie má asi tak o milión levelov vyššie než ja :D
paktofonika me videa moc neberou, ale videt nekoho kdo umi jist priborem je prijemne
viktorka_od splavu preto nikam nechodím, ešte by ma niekto videl... :D
paktofonika Já jsem etiketu školila, je to můj koníček, tak ti může dát pár lekcí :-).
999 Hlásím se taky do klubu. Na ten příbor si dávám pozor, ale pokud se na to nezaměřím, vezmu ho prostě automaticky špatně. :-/ Tak aspoň drbu děti. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)