Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline continuity
39153 příspěvků moje polička 30. srpna 2025 20:44

Sweet Potato jinak nikdy nevykladej karty 2x za sebou, znamená to, že jim nevěříš a není to dobře. 

Offline Sweet Potato
38260 příspěvků moje polička 30. srpna 2025 20:57

Páni, tady jsou znalkyně. Díky!

Offline barbucha blogger
33741 příspěvků moje polička 30. srpna 2025 21:28
Reakce na Kan:

barbucha Dneska se na tu ,,citlivost" svádí kde co. :D  

​No právě. A já prostě nechápu, proč mu na to rodiče skáčou! Ten harant se rozkatí (prakticky nikdo neví kvůli čemu), třískne dveřma... aby tomu dodal šťávu tak se eště vrátí a třískne s nima znova... ale pak když vidí že rodiče, zejména teda o kapku méně odolnej tatík, začínají rudnout a skřípat zubama, tak přileze, vymáčkne slzu  a: maminko plomiň! A maminka se v tu ránu rozteče a div ho neodprosí, aby pak ostatním držela přednášku vo těch citlivejch dětech.

Doufám teda že ho to přejde, už v jeho vlastním zájmu, protože s tímhle chováním se z něj oblíbenej spolužák pravděpodobně nestane... 

Offline barbucha blogger
33741 příspěvků moje polička 30. srpna 2025 21:34

Sweet Potato 

K tomu příběhu ti můžu jen říct, že nemáš takový blbosti vůbec dělat

Fakt těmhle obskurním praktikám někdo věří?! continuity ty mě teda překvapuješ

Offline Sweet Potato
38260 příspěvků moje polička 30. srpna 2025 21:49

barbucha Ne. Ale pak přijde takováhle chvíle a kdo ví.

Offline barbucha blogger
33741 příspěvků moje polička 30. srpna 2025 21:58

Sweet Potato 

To nevim, kdo. Chceš to vědět ty?

Offline continuity
39153 příspěvků moje polička 30. srpna 2025 23:03

barbuchaja jsem taková esoterická bytost

Teda věřím tomu, že ty karty ti pomůžou vyznat se v tom,co vlastně chceš. Taková psychoanalýza trochu. 

Kdyz jsem fakt v prdeli, tak vykládám. Nedělám to pořád. 

Offline barbucha blogger
33741 příspěvků moje polička 31. srpna 2025 00:12

continuity 

No tak dobře Jako že to pomůže uspořádat myšlenky, stanovit si pořadí... názorně... i když teda ty obrázky co otočíš neovlivníš?

Ale asi mám dneska v kartách napsáno že mám smířlivou náladu a tak se nepustím do nějaký filipiky, jak by se stalo v méně příznivějších dnech - což byste mohly s jistotou očekávat, znáte mě Rozhodně dík za odpověď.

Offline DruI
4684 příspěvků moje polička 31. srpna 2025 08:34

barbucha Mně připadá, že ten výklad karet je trochu sofistikovanější hod mincí (jak se říká, že když se nemůžeš rozhodnout, tak si máš hodit mincí a když ta mince letí, tak si uvědomíš, co si vlastně přeješ, aby padlo ;o)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 31. srpna 2025 09:05

DruI to doporučuju dětemhoď si mincí a uvidíš, jestli jseš s výsledkem spokojený a pak se rozhodneš.