Len Také jsem před časem zmiňovala co všechno se ztrácelo z hotelových pokojů (v 5*!) a restauračních toalet. Mimo jiné háčky na oblečení ze dveří - vyrváno, takže poškozené dveře, na držáky toaletního papíru si někdo opakovaně přinesl šroubovák... A ty kuličky z mísy také, nepochopím.
Přiznání
Taky štětky že záchodu se ztrácejí, už jsem viděla protiopatření, kdy byly způlky nastříkaný hnědou barvou.
Len tohle samozřejmě nechápu, protože krádež, ale ten WC blok je počůraný všemi pacienty. Jako krást tohle?!
Evaeva Asi je zbytečné snažit se to chápat. To už může být forma kleptomanie.
Kokoska Ten dm recyklovanej toaleťák je nejlepší, jinej nekupuju! (Asi i proto, že není bílej. Nemám ráda voňavý a barevný toaleťáky)
Aranel vonavy a barevny taky nekupuju, ono se to pro zeny ani nedoporucuje.
Kan nikomu. Je to moje volno. Jen kdyz si vsichni mysli, ze jsem v praci, tak mi nevolaji. Takto by bylo treba vyzvednout veci od kuryra, zavest dceru na anglictinu misto manzela a cely den bych se rozfrkal do drobnych "nemohla bys prosim?"
Mam za sebou kadernikay kosmetiku, obed s kamoskou a ted kavu a kolac s druhou.
Aranel my jsme ten recyklovaný taky kupovali, ale pak ho nějak změnili, a přestal mi vyhovovat. Přešli jsme na ten s modrým obalem. Asi teda zase zkusím ten recyklovaný, když vám vyhovuje.
Candance :-DPresne to chápu!
Candance Aha, aha, já tyhle kličky neznám, na to sem asi moc e-mancipare. Ale je dobře, že sis ten den užila po svém.
Candance skvele sis to naplanovala a zavidim!
CandanceJe to potřeba, vypnout, zrelaxovat a mít den pro sebe. Já to teda dělám veřejně a i manžel si občas takový den dopřeje. A tu tichou domluvu, že si do toho nebudeme zasahovat, dodržujeme. Dokonce máme pravidelně den v září (celé manželství), kdy strčíme děti do zařízení a jedeme bez nich do aquaparku
. Teď už je z toho jen tradice, ale dřív to byl hrozný relax, protože hlídání jsme neměli a to teda bylo tajemství
.
Nám se z ordinace ztrácel wc papír a dokonce i tekutý mýdlo z dávkovače, v malý ordinaci tuplem nechápu
Jj, mýdlo taky, proto teď máme ta pěnová mýdla, to nejde odnést
. A toaleťák, že vytáhneš jeden zmuchlaný čtvereček.
Candance to ti preju. Ja mam ted z rodinnych duvodu zkraceny uvazek a obcas mi vyjde volny pulden. A kdyz se tak stane, udelam si cilene minidovolenou. Vetsinou jdu teda jen plavat a na obed, vic toho vetsinou nestihnu. Ale i tak je to super a obcas mam taky dojem, ze jsem jakoby za skolou
.
Tak den off uz skoncil. Uz rozvazim deti, jako kdybych prisla z prace. Jen jsem zrelaxovana. Nejsem ustvana. Proste Marieu den. Konecne jsem to i ja mohla napsat.
Renusatko Zrovna dneska na tom jsem přemýšlela:-Dže až budou děti chodit do školky a my se sambem doma, třeba na HO, že bychom se na to taky mohli vykaslat a jít ráno na procházku a pak na kafe:-D.
Candance Super, přeju ti to.. Já dnes napsala z obchodu sambovi ,,hele sorry, přijdu domů az za hodinu, musím k vodě,, . Odpověď bylo jen ,,chápu,,. (on má to nutkání taky totiž ,,musím k vodě,, jako na ryby, kdo má doma rybáře tak to zná,to je už nějaká nemoc). Jako dneska jsem si říkala, že mít nejake fyzické zaměstnání a být pak už jako unavená fyzicky, dokážu si představit že na ty ryby chodím taky, takhle čumět na tu vodu, pít si tam něco z taky. No takže teď chudák po tmě něco připravuje na zítra na baráku, protože já fakt musela!
Karja my spolu chodime na HO na obedy a je to super!:)
zcela mimo diskusi... sedím a poslouchám/vnímám jazz (kdy to bylo?) a moc se mi chce dát srdíčko
mno tak krabicový mlíko už stojí 23,90
a když je něco v akci, tak odpoledne jak jdu z práce už je tam jen prázdnej regál
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)