Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline andulka01
12199 příspěvků moje polička 19. října 2022 10:50

Len Také jsem před časem zmiňovala co všechno se ztrácelo z hotelových pokojů (v 5*!) a restauračních toalet. Mimo jiné háčky na oblečení ze dveří - vyrváno, takže poškozené dveře, na držáky toaletního papíru si někdo opakovaně přinesl šroubovák... A ty kuličky z mísy také, nepochopím.

Offline Zina
6186 příspěvků moje polička 19. října 2022 11:20

Taky štětky že záchodu se ztrácejí, už jsem viděla protiopatření, kdy byly způlky nastříkaný hnědou barvou.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. října 2022 11:46

Len tohle samozřejmě nechápu, protože krádež, ale ten WC blok je počůraný všemi pacienty. Jako krást tohle?!

Offline Sweet Potato
38260 příspěvků moje polička 19. října 2022 11:59

Evaeva Asi je zbytečné snažit se to chápat. To už může být forma kleptomanie.

Offline Aranel
5830 příspěvků moje polička 19. října 2022 12:41

Kokoska Ten dm recyklovanej toaleťák je nejlepší, jinej nekupuju! (Asi i proto, že není bílej. Nemám ráda voňavý a barevný toaleťáky)

Offline Kokoska
32558 příspěvků moje polička 19. října 2022 12:44

Aranel vonavy a barevny taky nekupuju, ono se to pro zeny ani nedoporucuje.

Offline Candance
5587 příspěvků moje polička 19. října 2022 12:52

Kan nikomu. Je to moje volno. Jen kdyz si vsichni mysli, ze jsem v praci, tak mi nevolaji. Takto by bylo treba vyzvednout veci od kuryra, zavest dceru na anglictinu misto manzela a cely den bych se rozfrkal do drobnych "nemohla bys prosim?"

Mam za sebou kadernikay kosmetiku, obed s kamoskou a ted kavu a kolac s druhou.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. října 2022 13:38

Aranel my jsme ten recyklovaný taky kupovali, ale pak ho nějak změnili, a přestal mi vyhovovat. Přešli jsme na ten s modrým obalem. Asi teda zase zkusím ten recyklovaný, když vám vyhovuje.

Offline Karja
41989 příspěvků moje polička 19. října 2022 13:43

Candance :-DPresne to chápu! 

Offline Kan
9387 příspěvků moje polička 19. října 2022 14:38

Candance Aha, aha, já tyhle kličky neznám, na to sem asi moc e-mancipare. Ale je dobře, že sis ten den užila po svém.

Offline 711990
18027 příspěvků moje polička 19. října 2022 14:48

Candance skvele sis to naplanovala a zavidim!

Offline Renusatko
11666 příspěvků moje polička 19. října 2022 14:59

CandanceJe to potřeba, vypnout, zrelaxovat a mít den pro sebe. Já to teda dělám veřejně a i manžel si občas takový den dopřeje. A tu tichou domluvu, že si do toho nebudeme zasahovat, dodržujeme. Dokonce máme pravidelně den v září (celé manželství), kdy strčíme děti do zařízení a jedeme bez nich do aquaparku. Teď už je z toho jen tradice, ale dřív to byl hrozný relax, protože hlídání jsme neměli a to teda bylo tajemství.

Offline Renusatko
11666 příspěvků moje polička 19. října 2022 15:02
Reakce na Len:

​Nám se z ordinace ztrácel wc papír a dokonce i tekutý mýdlo z dávkovače, v malý ordinaci tuplem nechápu 

​Jj, mýdlo taky, proto teď máme ta pěnová mýdla, to nejde odnést. A toaleťák, že vytáhneš jeden zmuchlaný čtvereček. 

Offline Gatita
8172 příspěvků moje polička 19. října 2022 15:31

Candance to ti preju. Ja mam ted z rodinnych duvodu zkraceny uvazek a obcas mi vyjde volny pulden. A kdyz se tak stane, udelam si cilene minidovolenou. Vetsinou jdu teda jen plavat a na obed, vic toho vetsinou nestihnu. Ale i tak je to super a obcas mam taky dojem, ze jsem jakoby za skolou

Offline Candance
5587 příspěvků moje polička 19. října 2022 15:34

Tak den off uz skoncil. Uz rozvazim deti, jako kdybych prisla z prace. Jen jsem zrelaxovana. Nejsem ustvana. Proste Marieu den. Konecne jsem to i ja mohla napsat. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. října 2022 15:40

Renusatko to je super tradice!

Gatita tohle je taky fajn, občas se mi taky volno podaří. V mém případě je to jen pár hodin, ale stejně je to fajn.

Offline Karja
41989 příspěvků moje polička 19. října 2022 18:32

Renusatko Zrovna dneska na tom jsem přemýšlela:-Dže až budou děti chodit do školky a my se sambem doma, třeba na HO, že bychom se na to taky mohli vykaslat a jít ráno na procházku a pak na kafe:-D.

Candance Super, přeju ti to.. Já dnes napsala z obchodu sambovi ,,hele sorry, přijdu domů az za hodinu, musím k vodě,, . Odpověď bylo jen ,,chápu,,. (on má to nutkání taky totiž ,,musím k vodě,, jako na ryby, kdo má doma rybáře tak to zná,to je už nějaká nemoc). Jako dneska jsem si říkala, že mít nejake fyzické zaměstnání a být pak už jako unavená fyzicky, dokážu si představit že na ty ryby chodím taky, takhle čumět na tu vodu, pít si tam něco z taky. No takže teď chudák po tmě něco připravuje na zítra na baráku, protože já fakt musela!  

Offline 711990
18027 příspěvků moje polička 19. října 2022 18:45

Karja my spolu chodime na HO na obedy a je to super!:)

Offline Marielle
příspěvků moje polička 19. října 2022 21:28

zcela mimo diskusi... sedím a poslouchám/vnímám  jazz (kdy to bylo?) a moc se mi chce dát srdíčko

Offline viktorka_od splavu
48190 příspěvků moje polička 20. října 2022 17:46

mno tak krabicový mlíko už stojí 23,90

a když je něco v akci, tak odpoledne jak jdu z práce už je tam jen prázdnej regál