Pravé české i světové peklo

01. prosince 2016 11:05
Offline Sweet Potato
38260 příspěvků moje polička 27. dubna 2017 10:18
Reakce na Mutziputzi:

Z lásky k Česku

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 27. dubna 2017 10:31
Reakce na Mutziputzi:

a ty vtipy k tomu - lidová tvořivost jede naplno:

zde jsem nadčlověkem, zde nakupuji!

(tenhle je zvláš´t propracovaný...) Takže to máme půlku Šumavy, jeden pribinácek, dvoje luftwafle, kefírer a eSeSíčka... 1939, prosím..

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 27. dubna 2017 10:35
Reakce na Jiná Realita:

To že jí vyhodili je ovšem špatně, za skutečný trest bych považovala podržet jí fleka na kase až do důchodu!

Offline barbucha blogger
33741 příspěvků moje polička 27. dubna 2017 11:04
Reakce na Mutziputzi:

To že jí vyhodili je ovšem špatně, za skutečný trest bych považovala podržet jí fleka na kase až do důchodu!

Tak a teď mi přijdeš utřít monitor.

20970 příspěvků moje polička 27. dubna 2017 11:09
Reakce na barbucha:

No ne ale vážně, buhví co bylo dřív, podle mě bych si po pár letech v Kaufu za kasou taky nechala vytetovat hakenkrajc, dokonce spíš na čelo!

Offline barbucha blogger
33741 příspěvků moje polička 27. dubna 2017 11:17
Reakce na Mutziputzi:

Ale třeba je to nějaká hinduistka či tak podobně, s naprosto nevinnou svastikou 

Osobně hlavně nechápu, jak za tetování můžou vůbec někoho vyhodit z práce! To je přece řešitelný už pouhým nařízením delšího rukávu například...

A za situace, kdy srp a kladivo jsou velkoryse povolený, mě při tom pomyšlení berou všichni čerti!

Offline wendulka admin
16622 příspěvků moje polička 27. dubna 2017 11:24
Reakce na dzizisketa:

Kožené kraťasy na svatbu? Warum nicht

Ach du meine Güte!

20970 příspěvků moje polička 27. dubna 2017 11:34
Reakce na barbucha:

Tipuju, že jí vyrazili z leknutí hned co se ro rozjelo po sockách, dodali obligátní, že těch prohřešků Máňa měla víc a teď se modlej aby jí někdo nezkusil poradit, že je má žalovat.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 27. dubna 2017 11:37

i kdyby to byla fuhrerova manželka, tak je neskutečný, že kdejakému zloději a vrahovi se v médiích začerní xicht, a jí ne.

Offline slniecko admin
18815 příspěvků moje polička 27. dubna 2017 11:39
Reakce na barbucha:

Oni ju vyhodili za tetovanie a nie za jeho obsah?

20970 příspěvků moje polička 27. dubna 2017 11:40
Reakce na Jiná Realita:

Se nemá za co stydět ne, ve své komunitě dutých holých hlav bude populární, podle mě je ráda, buďme taky.

20970 příspěvků moje polička 27. dubna 2017 11:49

To řikam! Fujky to jsou zrůdičky..

Offline slniecko admin
18815 příspěvků moje polička 27. dubna 2017 12:09
Reakce na Mutziputzi:

Čisto teoretická otázka: keď sa už niekto hlási k hnutiu skinheads, prečo si tie hlavy holia potom len samčekovia?

Offline barbucha blogger
33741 příspěvků moje polička 27. dubna 2017 12:14
Reakce na slniecko:

Oni ju vyhodili za tetovanie a nie za jeho obsah?

Ale tak jasně... nicméně jak říkám, dá se nařídit dlouhej rukáv a cajk. Kdyby to totiž měla na pupíku, tak o tom nikdo neví - ale stav bude furt stejnej: hákenkrajc. Budou napříště svlíkat lidi, aby zjistili jestli na svým těle nemaj něco pohoršlivýho?

A trička se srpem a kladivem se budou v pohodě dál nosit, fuj!

Stejně si myslím, že v tomhle případě je vyhazov neoprávněnej. Dokud nebyla odsouzená, dejme tomu za propagaci nacismu... leda by to zdůvodnili třeba špatnou pracovní morálkou, zlodějnama atd., ale v tom případě s tím zas tetování nemá nic společnýho. Jak píše mutzi, taky si myslím že by se měla milá firma teď bát, aby to Máně neseplo a nehnala je k soudu.

Offline Krehutka blogger
3522 příspěvků moje polička 27. dubna 2017 12:19
Reakce na barbucha:

Tipla bych si, že byla odejita " dohodou". Kaufland jako německý řetězec asi nechtěl, aby se to moc rozmazavalo. Jinak teda nechápu, že si toho někdo (manažer prodejny) nevšiml dřív...

20970 příspěvků moje polička 27. dubna 2017 12:24
Reakce na Krehutka:

Depak, stejně jako u většiny místních korporátních retail centrálách je "vedení" Kaufáče banda trotlů, čili ONI zvažují její právní postih, to je úsměvný, já doufám, že je bude žalovat!

„Děkujeme našemu pozornému zákazníkovi za upozornění. Všem se za vzniklou situaci omlouváme. Naše společnost striktně odmítá propagaci předmětné symboliky v jakékoli podobě. S danou osobou byl neprodleně ukončen pracovní poměr a zvažujeme její právní postih. Brigádnice z pražské prodejny v Michli pracovala pro naši společnost krátkou dobu, vždy na pozicích, kde je součástí předepsaného pracovního oděvu dlouhý rukáv. Až při změně jejího pracovního zařazení na pokladnu vyšlo najevo, že brigádnice nesplňuje etické požadavky naší společnosti,“ uvedl pro eXtra.cz mluvčí Kauflandu Michael Šperl.

Zdroj: http://www.extra.cz/pravni-postih-kaufland-resi-prodavacku-s-hakovym-krizem-velmi-ostre

Offline Ounz
20243 příspěvků moje polička 27. dubna 2017 12:26
Reakce na slniecko:

Čisto teoretická otázka: keď sa už niekto hlási k hnutiu skinheads, prečo si tie hlavy holia potom len samčekovia?

Vtipný

Offline Krehutka blogger
3522 příspěvků moje polička 27. dubna 2017 12:33
Reakce na Mutziputzi:

Tak ukončit PP lze i dohodou, ale to je v podstatě jedno. A právní postih, nevím no. Možná poškození dobrého jména ( no pun intended) nebo tak. Ale co si vezmou na brigádnici za kasou. Spíš by mě zajímalo, jestli nemá strach ten pán, co to nafotil a zveřejnil.

Offline Isca
4798 příspěvků moje polička 27. dubna 2017 12:33
Reakce na Ounz:

Vtipný

Zřejmě, jako u mnohých jiných živočišných druhů,  mají samečci nápadnější sekundární pohlavní znaky :-)

Offline Krehutka blogger
3522 příspěvků moje polička 27. dubna 2017 12:37
Reakce na slniecko:

Viděla jsi ty samičky? Asi aby se mezi sebou rozeznali a nedošlo k nedorozumění. Přece jenom to " heads" v názvu nemá označovat přílišné používání této části těla.