ja jsem v matcine paruce chodivala na maskarni
v sedmdesatkach to asi fakt frcelo, jinak si nedovedu predstavit, proc by moje matka, ktera vzdycky mela moc pekny cerny vlasy, nosila kudrznaty hnedosedy cosi :D
Pravé české i světové peklo
razorblade moje máma moc dobré vlasy neměla, tak si paruku koupila, jela pro ni až kdovíkam. A pak ji nenosila, protože se styděla, že by každý poznal, že má paruku ![]()
Kokoska já mám takovou černou kudrnatou úplně směšnou party paruku z umělých vlasů, kterou nosím na masku čerta na mikuláše. a každý rok mi lidi chválí boží vlasy
a každý se ptá, jak jsem si ty vlny udělala. nechápu, podle mě je to strašně poznat.
ale hodně lidí se mně ptalo, jestli jsou to moje vlasy, i když jsem měla růžovou (!) paruku s copy do pasu omotanými kolem hlavy a la milk maid braids ![]()
Kokoska a pritom podle me v tech sedmdesatkach zensky nosily paruky hodne jako modni doplnek. Myslim, ze to bylo i v nejakym filmu, ted nevim, jestli S tebou me bavi svet nebo v nejakejch tech velrybach s Tomasem Holym...
razorblade v těch starších filmech nosil paruku kdekdo. i v kriminálkách třeba snad každá zpěvačka měla paruku.
razorblade jo, ve velrybách, maminka Anně vyčítala paruku a ta se hájila, že si nestihla umýt vlasy.
Zarinya Já taky! Já taky! a úplně nejvíc mne bavila ta polystyrenová hlava, co na ni měla. Směla jsem jí rtěnkou vybarvit pusu, heč! nebo možná nesměla, ale vybarvila...
A já jí ukousla nos
...
Jiná Realita já třeba vůbec netušila, tos myslím psala ty o Hlaváčové, že její perfektní vlasy celej život jsou paruka:-O
Tak kde jsem v těch sedmdesátých letech žila, paruku jsem neměla aani po ní nebažila.
Nepamatuju jedinou spolužačku, kamarádku, kolegyni, která by jí měla.
O Hlaváčový je to známý.
razorblade rozhodne to byla moda, moje babicka mela taky dve paruky.
Tak Betty mamka taky nemela![]()
viktorka_od splavu máma paruku neměla, ale měla dva příčesky z pravých vlasů, kterýma pomáhala drdolu.
Polystyrenovou hlavu se stínama a namalovanou pusou jsme měli doma ale taky :-)
a já jsem si teda s těma příčeskama i přes silnej zákaz hrála, páč z toho delšího šel vykouzlit náznak tohoto
![]()
![]()

náznak Trávníčka? ![]()
Samantha jasně, o tom s ní každá malá holka, ty ne?
Ani ne, já jí spíš vždycky záviděla toho koně.
Samantha ja taky kone
travnicka urcite ne
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)