Pravé české i světové peklo

01. prosince 2016 11:05
Offline Karja
41989 příspěvků moje polička 10. dubna 2018 12:30

Potrefenáhusa No upřímně, mně tam přijde docela roztomilej:-D Ale co se z toho vyklubalo...:-D

Offline Potrefenáhusa
37393 příspěvků moje polička 10. dubna 2018 12:39

Karja v popelce je fakt strasne krasnej, ale dela to určitě i ten dabing.mam kamarádku v Gruzii, taky je tam krmili vydatně Popelkou a když nedávno zjistila v nějakým doremi jaká je realita, byla v hodne velkým šoku, měla ho 30 let krasnyho

Offline Karja
41989 příspěvků moje polička 10. dubna 2018 12:41

Potrefenáhusa Přesně, proto nelitovat, že nedostaneme všechno, co chceme!:-D Člověk nikdy neví, co se z toho vyklube:-D

Offline Emerald
2628 příspěvků moje polička 10. dubna 2018 17:04

Potrefenáhusa Mne se Travnicek libi i v Popelce i ve Tretim princi.Svojtkuv dabing mi teda zase jako extra terno neprijde,kdyby nemel Travnicek ten afektovanej prizvuk,tak ma hlas dobrej, vzpomen si na Mash-tam dabuje skvele. Ale ted je z nej superslizoun,o tom zadna....

Offline Magráta
7973 příspěvků moje polička 11. dubna 2018 14:43

Emerald jo MASH  měla jsem pak problém zvyknout si na hlas Alana Aldy, pořád jsem čekala na Trávníčka

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 11. dubna 2018 14:49

jen k tomu dabingu - já jsem nedávno poprvé slyšela skutečný hlas nicolase cage a....LOL, jak se to mohlo stát hercem, to nechápu. zjev hrozný, projev hrozný, a ten hlas 

Offline Potrefenáhusa
37393 příspěvků moje polička 11. dubna 2018 14:52

Jiná Realita já origo cage miluju

cos viděla? Nejlepší je samozřejmě Zbesilost v srdci :-)

(A Corelli :-)

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 11. dubna 2018 14:55

Potrefenáhusa conair  jen kousek, ale skoro jsem odpadla. v češtině mu podle mě silně přilepšili!

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 11. dubna 2018 14:56

Potrefenáhusa ok, mandolína není špatný film, to uznávám. 

Offline 999
18864 příspěvků moje polička 11. dubna 2018 15:11

Potrefenáhusa Nedávno jsem to znovu viděla a líbilo se mi to... Což u kultovních filmů nebývá vždycky.

Offline Potrefenáhusa
37393 příspěvků moje polička 11. dubna 2018 15:17

999 já tuhle v něčem viděla Lauru Dern a říkala si, že vypadá ale furt stejně

Offline 999
18864 příspěvků moje polička 11. dubna 2018 15:20

Potrefenáhusa To máš pravdu. Ona nikdy nebyla klasická kráska, spíš zvláštní typ, ale čas jí moc neubližuje :-).

Offline Emerald
2628 příspěvků moje polička 11. dubna 2018 16:32

Potrefenáhusa V Mandolíně je hroznej, naprosto koženej a na tu roli už starej. Na druhou stranu tomuhle filmu vděčím za objevení Kefalonie a už sedmé plánované dovolené na tomhle ostrově.

Offline Potrefenáhusa
37393 příspěvků moje polička 11. dubna 2018 16:41

Emerald mně se tam líbil, ale já ho miluju už dlouho, takže i když jsem to četla dřív, než jsem viděla film, tak se mi tam líbil.

Offline Yvraine
293 příspěvků moje polička 21. dubna 2018 19:11

Snad jsem se trefila do správného vlákna.

Opravdu nemám ráda neustálé opakování, jak jsou Češi špatně obléknutí, jak dělají tohle a témhleto špatně... a že na tom "západě" je to všechno úplně jiné, všichni jsou skvělí a chic. 

No... opravdu nejsou. To, co na tom "západě" každý den potkávám na ulici, nebo v metru, by vydalo na samostatné peklo. Ponožky v sandálech opravdu nejsou ryze českým zlozvykem. Ale co mě skutečně naprosto dorazilo, byla páteční návštěva Bruselské opery a představení Wágnerova Lohengrina. Což je, dle mého názoru, opera s velkým O. Historická budova i sál s pěti patry balkónů jsou opravdu krásné, ceny vstupenek nejsou zrovna nízké, tak jsem očekávala nějakou úroveň. No... očekávat jsem mohla. Šok se konal už při příchodu. V sále, kde jsme viděli velkou část obecenstva, jsem si říkala, jestli jsem se nespletla a nejsme na přenosu z opery v kině. Fotky, co jsem kdy viděla na téma módního pekla z ČR, mi přijdou oproti tomu naprosto směšné. Nevhodně nebyl oblečený sem tam někdo... to byla minimálně polovina sálu... a to ještě hodně sundavám požadavky na dress code a místo společenské bych se spokojila i s formálním. Jenže úplně běžně k vidění byla trička s krátkým rukávem, včetně reklamních "značkových" s velkými nápisy, oloupaným banánem, nebo úplně seprané hnusné bílé tričko. Našly se i kraťasy. Džíny byly standardem. Dámy bez problémů vyrazily v žabkách, lněných oválených kalhotách, džínových minisukních, nebo kraťáskách. A vhodný doplněk na operu? Co jiného než sportovní batoh. Prostě si jen tak z ulice odskočili náhodou do opery... Takto oblečení lidé značně převyšovali muže v obleku, nebo alespoň saku, a dámy v šatech, společenských kalhotách, nebo alespoň letní sukni.

Korunu všemu nasadilo občerstvení o přestávkách, kdy se ve foyer prodávaly hot dogy.

Offline Samantha
2889 příspěvků moje polička 22. dubna 2018 20:19

Yvraine 

vlákno je dobrý, jen to načasování trochu kulhá

Offline barbucha blogger
33741 příspěvků moje polička 23. dubna 2018 14:26
Reakce na Samantha:

Yvraine 

vlákno je dobrý, jen to načasování trochu kulhá

​Proč?

Offline Samantha
2889 příspěvků moje polička 23. dubna 2018 15:35