Potrefenáhusa No upřímně, mně tam přijde docela roztomilej:-D Ale co se z toho vyklubalo...:-D
Pravé české i světové peklo
Karja v popelce je fakt strasne krasnej, ale dela to určitě i ten dabing.mam kamarádku v Gruzii, taky je tam krmili vydatně Popelkou a když nedávno zjistila v nějakým doremi jaká je realita, byla v hodne velkým šoku, měla ho 30 let krasnyho
Potrefenáhusa Přesně, proto nelitovat, že nedostaneme všechno, co chceme!:-D Člověk nikdy neví, co se z toho vyklube:-D
Potrefenáhusa Mne se Travnicek libi i v Popelce i ve Tretim princi.Svojtkuv dabing mi teda zase jako extra terno neprijde,kdyby nemel Travnicek ten afektovanej prizvuk,tak ma hlas dobrej, vzpomen si na Mash-tam dabuje skvele. Ale ted je z nej superslizoun,o tom zadna....
Emerald jo MASH
měla jsem pak problém zvyknout si na hlas Alana Aldy, pořád jsem čekala na Trávníčka
jen k tomu dabingu - já jsem nedávno poprvé slyšela skutečný hlas nicolase cage a....LOL, jak se to mohlo stát hercem, to nechápu. zjev hrozný, projev hrozný, a ten hlas ![]()
Jiná Realita já origo cage miluju ![]()
![]()
![]()
cos viděla? Nejlepší je samozřejmě Zbesilost v srdci :-)
(A Corelli :-)
Potrefenáhusa conair
jen kousek, ale skoro jsem odpadla. v češtině mu podle mě silně přilepšili!
Potrefenáhusa ok, mandolína není špatný film, to uznávám.
Potrefenáhusa Nedávno jsem to znovu viděla a líbilo se mi to... Což u kultovních filmů nebývá vždycky.
999 já tuhle v něčem viděla Lauru Dern a říkala si, že vypadá ale furt stejně
Potrefenáhusa To máš pravdu. Ona nikdy nebyla klasická kráska, spíš zvláštní typ, ale čas jí moc neubližuje :-).
Potrefenáhusa V Mandolíně je hroznej
, naprosto koženej a na tu roli už starej. Na druhou stranu tomuhle filmu vděčím za objevení Kefalonie a už sedmé plánované dovolené na tomhle ostrově.![]()
Emerald mně se tam líbil, ale já ho miluju už dlouho, takže i když jsem to četla dřív, než jsem viděla film, tak se mi tam líbil.
Snad jsem se trefila do správného vlákna.
Opravdu nemám ráda neustálé opakování, jak jsou Češi špatně obléknutí, jak dělají tohle a témhleto špatně... a že na tom "západě" je to všechno úplně jiné, všichni jsou skvělí a chic.
No... opravdu nejsou. To, co na tom "západě" každý den potkávám na ulici, nebo v metru, by vydalo na samostatné peklo. Ponožky v sandálech opravdu nejsou ryze českým zlozvykem. Ale co mě skutečně naprosto dorazilo, byla páteční návštěva Bruselské opery a představení Wágnerova Lohengrina. Což je, dle mého názoru, opera s velkým O. Historická budova i sál s pěti patry balkónů jsou opravdu krásné, ceny vstupenek nejsou zrovna nízké, tak jsem očekávala nějakou úroveň. No... očekávat jsem mohla. Šok se konal už při příchodu. V sále, kde jsme viděli velkou část obecenstva, jsem si říkala, jestli jsem se nespletla a nejsme na přenosu z opery v kině. Fotky, co jsem kdy viděla na téma módního pekla z ČR, mi přijdou oproti tomu naprosto směšné. Nevhodně nebyl oblečený sem tam někdo... to byla minimálně polovina sálu... a to ještě hodně sundavám požadavky na dress code a místo společenské bych se spokojila i s formálním. Jenže úplně běžně k vidění byla trička s krátkým rukávem, včetně reklamních "značkových" s velkými nápisy, oloupaným banánem, nebo úplně seprané hnusné bílé tričko. Našly se i kraťasy. Džíny byly standardem. Dámy bez problémů vyrazily v žabkách, lněných oválených kalhotách, džínových minisukních, nebo kraťáskách. A vhodný doplněk na operu? Co jiného než sportovní batoh. Prostě si jen tak z ulice odskočili náhodou do opery... Takto oblečení lidé značně převyšovali muže v obleku, nebo alespoň saku, a dámy v šatech, společenských kalhotách, nebo alespoň letní sukni.
Korunu všemu nasadilo občerstvení o přestávkách, kdy se ve foyer prodávaly hot dogy.
vlákno je dobrý, jen to načasování trochu kulhá ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)