Nová dekorace, bude otázka jestli domů nebo do kadeřnictví ![]()

Nová dekorace, bude otázka jestli domů nebo do kadeřnictví ![]()

Candance continuity Já mám u té architektury, ale i u Discovery problém s barevností. Vlastně my všichni doma nemáme rádi, když je to moc jednobarevné. To už jsme si užili s nějakýma SW věcma typu Millenial Falcon, moc šedých kostiček.
MaeGandal zaslost nijak nevadi, rez bych odrbala (otazka, jestli to pomuze)
žluťásek Proč to říkáš, proč?
Já mám závazek tam nepáchnout ideálně do Vánoc, včera už tu stála fronta na kruháči! Ale na kytku mám políčeno....
Jinak teda musím říct, že jsem byla v supermarketu ve středu (v době synova kroužku) a mraky, mraky lidí, nedalo se zaparkovat. A někde byly už viditelně vyprázdněné regály...
continuity díky za tip s vypálením. To určitě udělám.
Ty méně špinavé asi budou stačit vyvařit. Ten zbytek vyvařím se sodou. První pokusy.

moora zašlost mi taky nevadí, ale v rodině se 'formičky se nemyjí v jaru ' zdrclo na 'formičky se nemyjí ', takže bych se ráda zbavila všech nánosů
A jeste vám sem vyfotím další

No, začínám se na ty vánoce těšit
MaeGandal
To je krásná sbírka!!
MaeGandal ty formicky v krabici a formicky na kosicky mame taky, jsou krasny. Do tech kulatych dela mama kosicky plnene kavovym kremem s kavovou polevou, rikame jim babovicky. Do placatych obdelnikovych dela pracny.
MaeGandal formičky se nemyjí ![]()
MaeGandal Všechny tyhle vyklápěcí taky máme. Staré vykracovací kdysi vytřídila máma, protože většinou moc nefungovaly, ty uzounké části se trhaly - teda těsto, ne formička.
Jo a některé jsou teda mnohem zašlejší.
Catherinne Kde si ji víc užiješ.
MaeGandal tu sadu z krabičky mám taky ![]()
MaeGandal ty formicky v te krabicce mam vsechny a z tech dalsich rybu a raka. A ani nejsou pres generace stare, kupovala jsem si je po svatbe. No, tak jen nejakych 40let ![]()
Ty prvorepublikove po babicce pouziva mama, ale tvarove je to myslim totez.
Kokoska zrovna jsem to chtěla napsat, tu sadu máme u rodičů celou. Zřejmě si je mamka taky pořídila do svojí domácnosti. Dělávali jsme do nich pracny, ale už je nikdo nejí. A košíčky samozřejmě.
Evaeva ja uz je taky nepouzivam, ta prace s vymazavanim a vyklapenim, casto se to prichytava, to je svizel. Minuly rok jsem par kosicku udelala se zatatyma zubama, na orechy a pracny mam silikonovou formu. A stejne jsme si letos rekli, ze budem pect jen symbolicky, jeste bysme to jedli a tloustli ![]()
Kokoska košíčky mamka dělá, jsou dobré, ale na můj vkus je to hrozná drbačka
Pracny jsou takové suché, tak to nikomu moc nejede. U nás je základ linecké, perníčky, rohlíčky a včelí úly.
Evaeva u nas pernicky ne, pracny driv taky ne a ted najednou asi treti rok musej byt.
MaeGandal jééé, formičky mojí babičky, předevčírem by jí bylo 101. Ještě tam jsou panáčči a motýlek. Děláme taky pracičky, a máma do nich leje čokoládu.
A myjeme je jarovou vodou :-D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.