Garfie Tenhle je fakt hodně směšný :-).
Čas vánoční...
Tu máte Vánoce,jde mi to jak psovi pastva a musí to odejít nejlépe v úterý.

999 Me bavi, jak to tam narvali.
Kdyby to postavili vedle popenice, tak by sis toho ani nevsimla.
Ja jsem dnes rano na poste vyzvedla prvni darek. Tak mam zatim jeden.![]()
A vy myslíte, že ty Vánoce fakt budou, jo? Tohle jsem vyfotila u nás v ulici :-).
To je vtipné ![]()
MaeGandal tu základní sadu mám tady, po mamince. Používám je léta pořád dokola, v pohodě. Ty větší bohužel ne, ty zůstaly sestřenici. Ale pamatuji si, že jsme je měli taky.
Je to taky kouzlo Vánoc, tyhle staré formičky. Vážou vzpomínky a celé ty přípravy na Vánoce tak nějak rozsvítí.
Tak ma napadá, že kmeň nášho vlaňajšieho stromčeka je ešte na balkóne
.
Musím manžela donútiť to zlikvidovať. On sa dušoval, že to popáli počas roka v krbe, konáre skutočne tak dopadli, ale ten kmeň, to by už musel sekať, žeáno....tak ten tam trčí....
slniecko my kmen necháváme přehořet, aby se nemusel řezat
ale máme tedy venkovní ohniště.
continuity můj už odešel...
slniecko my kmen necháváme přehořet, aby se nemusel řezat
ale máme tedy venkovní ohniště.
skúsime to vysvetliť susedom na sídlisku ![]()
Moje pracny

moora nádhera
moora ta fotka formicek by se skoro dala zaramovat, krasny jsou.
moora To je skoro komplet sada, ještě mi tam chybí old school prasátko.
Tady

Zina tak to nemam :) Dobry prase
moora Já nemám nic, měli jsme to doma po prababičce, pak to nějak vzalo za své s dědictvím po mamce. Ale právě prase a jehně mě jako malou fascinovaly, jak vypadaly jinak, než jak se v mojí době běžně vyobrazovaly. Většinou jsme do toho lily čokoládu, takže to bylo ds oblíbený cukroví :-)
Některé formičky po babičce nepoužíváme, protože jsou velké a cukroví má "svačinovou" velikost. Vydaji za čtyři běžné kousky. Tipují, že nebyl čas se piplat s miniaturami.
Makara Právě proto ty nejstarší formičky, spíš formy, máma kdysi zlikvidovala, byly obří. Pracna jak dva muffiny. Některé jsem dostala na pískoviště, ale rychle zrezavěly. Škoda jich.
Ta miniaturizace cukroví přišla do módy až někdy po válce.
Makara zrovna jsem to chtěla napsat, že některé ty pracny od moory jsou teda pořádné
moora já z toho jako malá milovala ty rohlíčky...vždycky se rozlomily a mohla jsem je hned sníst ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)