MaeGandal jů, taky je v rodině máme, skoro všechny, kromě šišky a slepice, ty jsem ještě neviděla.
Čas vánoční...
Já do takových formiček, co jsem si loni půjčila od tchýně, dělala žloutkové cukroví. A šlo to.
dzizisketa co to je zloutkove cukrovi? Jsem "sladky zub", ale tohle neznam.
Říká se tomu taky křehulky, jsou to vlastně rakvičky.
dzizisketa cim vymazavas a jak a na kolik to prosim peces ?
Loni jsem je dělala poprvé. Formičky jsem vymazala myslím sádlem. Recept podle Kuchařky pro dceru, z hlavy si podrobnosti nepamatuji, ale povedlo se úplně v pohodě. Základ je mít dobře vymazané formičky.
dzizisketa diky, laka me to zkusit.
dzizisketa diky. Zkouset to radeji nebudu, protoze by mi to mohlo zachutnat a 13. nebo kolikaty druh vanocniho cukrovi fakt nepotrebuju.
dzizisketa žloutkové cukroví ![]()
Jako dítě jsem ho milovala, teď už je na mě moc sladký.
A vy myslíte, že ty Vánoce fakt budou, jo? Tohle jsem vyfotila u nás v ulici :-).

999 tak Vánoce budou, resp. my si je hodláme udělat. Více méně k tomu nic extra nepotřebují, kromě toho,co mám běžně doma nebo snadno seženu.
Trochu mě mrzí, že nebude Silvestr s kamarádama, i když do té doby budeme už asi všichni promoření.
continuity Jasně že budou, jen mě ten stromek v popelnici trochu překvapil :-).
999 vánoční úklid? ![]()
999 To, co je na fotce, mělo být v popelnici už dávno. ![]()
jen mě ten stromek v popelnici trochu překvapil :-).
třeba to je loňský..pořídili novej, vyhodili starej ![]()
999
To je vtipný. Je to zjevně důsledek předvánočního úklidu a měl tam být už před pěti lety, ale pobavilo!
999 Takový koště bych vyhodila taky ![]()
Mohučanka Garfie SunEclipse continuity Mně to přišlo, ráno se podívám na čísla nakažených, řeknu si, Vánoce jsou v hajz.u, tak ten stromek půjde...:-).
999 Nebo si to prostě spletl a myslel, že je to "směšný" odpad. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)