Zina Jestli chceš to prase, tak jedno doma mám a klidně pošlu. Až budu doma, vyfotím.
Čas vánoční...
Ja uz dneska zahajila vanocni vyzdobu.![]()
Adventni talir atd.

moora oooo, ty formičky! (doplň si smajlíka s hvězdičkama místo očí)
Zarinya más to moc hezké
olte dekuju.:-)
Pěkné! Díky za inspiraci.
Moje dědictví. K čemu je ten divný tvar úplně dole netuším.

olte já si myslím, že zas tak moc ne. Někdy za socializmu 60.-70. leta. Babička v nich pekla, co pamatuji,
Jedny mají neoriginální krabičku a z té druhé je stržena nálepka.
continuity dekuji.:-)
ty druhy ma moje mamka.![]()
continuity Tu lodičku jsme dělávali doma jako rakvičky.

rozarka díky, ja nedělám ani rakvičky. No uvidíme, třeba na ně dojde.
Kan Krásný!
Žábu jsme taky měli, úplně jsme na ní zapomněla!
Zarinya krásné
. My jsme letos taky jenom sypali, starší syn tam nacpal všechno, co jsme našli, ale možná, že je to dobře, protože mladší to naopak nenápadně rozkrádá. ![]()

Pinot Noir tyhle sypané jsou hezké, taky o tom letos uvažuji alespoň do jednoho pokoje.
Já nevím, u vás je ta výzdoba někde vidět? U nás splyne s bordelem a je to prostě jen větší bordel Já mám ráda chvojí, no to pak splývá ještě více a více.
Kan Tak ten kůň, je nejvíc boží pracna, co jsem kdy viděla. Já ty velké pracny nemám ráda, jen úplně ty malinké. Co se tam tak dá nacpat jiného?
Karja to jsem si přesně říkala, prý aspoň do jednoho pokoje
My budeme mít věnec na stole, ten udržuju uklizený a pak jednu vázu. Ale na tu musím odházet bordel z poličky, vydrží to tak tři dny, než se tam zase stáhne zpátky.
Evaeva Jo, ten jeden pokoj bylo přesně to, co mě dostalo:-D Já dávám věnec na stůl jen v neděli,ale já ho mám z chvojí, takže musí být ve studenem spajzu. A pak jsem mívala dvě vázy.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)