RoSa nám chybí korpus. A vycházky má jen muž a toho jsem se ještě neodvážila požádat o jeho nákup![]()
Čas vánoční...
Lenka22 je o zkreslené,jsou bílé.Fotila jsem to proti sluníčku.
Nakoupila jsem látky a o víkednu našiju pytlíky s rámečkem na jmenovku. V několika rozměrech. Pokud se takové balení osvědčí a nebude to vypadat divně, nebudu už dárky balit do papíru. Jen třeba každý rok něco málo došiju. Tyhle hovadinky mě baví šít. 
Nakoupila jsem látky a o víkednu našiju pytlíky s rámečkem na jmenovku. V několika rozměrech. Pokud se takové balení osvědčí a nebude to vypadat divně, nebudu už dárky balit do papíru. Jen třeba každý rok něco málo došiju. Tyhle hovadinky mě baví šít.
to je skvělej nápad![]()
Viatori to je ale bezva nápad!
Viatori fajn nápad. A ty látky! ![]()
EDITH4B škodáá
.
RoSa Na dveře už mám a na stůl budu dělat v sobotu.

Kan no to je krása!!! Přesně podle mého vkusu. Ty šišky tam lepíš?
Mohučanka Lepím. Slaměný korpus začistím páskou, větvičky motám drátkem a šišky nalepím. A dík.
Líbí se mi všechny vaše adventní věnce-talíře z posledních stran. Sama mám kolejnici (nebo jak se tomu...), kterou občas inovuju. Dcera není až tak kreativní, tak jí navrhnu, aby si vytvořila adventní talíř.
V pytlících na dárky vidím mnoho výhod, například tu, že už nebude probíhat debata se sambem, že dárkový papír fakt schovávat nebudeme, fakt ho příští rok nepoužijeme ![]()
Kan Ty jo to je pěkný. To mě nikdy nenapadlo tam dát takhle víc druhů větví....Ale nemám to modrý, sakraprace, střídat smrček s borovici bude asi nebude úplně ono:-D
Karja Dej tam co máš,krom modřínu teda. To modrý je taková stříbrná tuje. Já obejdu zahradu a stříhám, borovici jsem letos ušetřila.
Haha, ve výtvarných potřebách prodávají set na výrobu pytlíkových hvězd. 10ks hezkých malých pytlíků, oboustranné lepítko, kus šňůrky a 2 magnetky za hezkých 240 korun! ![]()
Jo vlastně, ještě návod!
Sweet Potato to je kšeft!
Kan pěkný to máš! taky vždycky obejdu zahradu s nůžkama, minule ten věnec z hortenzií a břečťanu byl fajn...
jo a když je řeč o drahotě: dneska jsem viděla balení šesti šišek (cca takový, co máš na věnci) za 60,- ... ale hlavně to bylo v takový krabičce z tvrdýho průhlednýho plastu, ekologická zrůdnost - podle nich ale prej eco-friendly product...
Tak nakonec jsem zvládla i hvězdy bez ksichtů a hezké je to!

RoSa I když se do toho lesa vyvezes autem,tak bude ekologická stopa nižší.
Minule jsem tady pochopila,že lidi si kupují i kopřivové listy, tak proč ne šišky. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)