Kan ta zaba je bozi. Krasny formicky.
Čas vánoční...
continuity Já už jiné, než sypané nedělám.
Karja Hele, to je těma dětma. Já si pamatuju, jak byly moje ve věku tvých holek a normálně jsem ani nedělala výzdobu, úplně se mi příčilo do toho prostoru vnášet něco dalšího!
ja tu celý víkend obdivuji formičky,a hned ráno jsem vytáhla ty svoje poděděné, rodinné stříbro![]()

Zarinya Pinot Noir výzdoba krásná, já v týdnu taky začnu, vždycky jsem dávala jen věnec na stůl těsně před Vánoci a na Štědrý den stromeček, teď začínám dřív a dřív.Doufam že mi to tu nerozhrabou kočky,to je stejný jako děti s tím rozdílem, že s dětma se člověk od nějakého věku domluví a nezůstávají narozdíl od koček doma samy ![]()
Vlm ja to s vencem nevidim ruzove. Stul ma na dylku bezmala 2 metry, vyjimecne uplne prazdnej, jen uprostred ta krabice...

Karja v tomhle jsem asi přísná, jsou místa (kuchyňská linka, jídelní stůl, horní část knihovny, vinotéka, schodiště) i celé místnosti (ložnice, pracovna), kde dětské krámy nemají co dělat. Samozřejmě někdy stěhuju svícen nebo vázu, protože na stole si hrají s plastelínou, ale pak to hned uklidíme. A když děti usnou (a než usnou, muž všechny stopy po nich zlikviduje), pořád zbývají tři, čtyři hodiny, kdy jsme sami, tak proč si to tam večer neudělat hezké.
Ale období, kdy to tam i přes úklid vypadalo hrozně zabordeleně, byla taky. Nejhorší jsou neukliditelné objekty jako postýlka, ohrádka, různé finty proti rozbití hlavy, polštáře na zemi, když padali z nábytku a tak.
Kan teda ta žába a zajíc![]()
mooraja se lekla že je to náš zrzek
.
naši na stůl moc nelezou,jen když se potřebují dostat na linku, což dělají v noci nebo když tu nikdo není, pozná se to podle tapek na stole a varné desce,no uvidím
fotka z let minulých
moora doufám, že jí aspoň na Vánoce dopřejete něco většího. ![]()
Vlm u nás kočky řekly sypaným dekoracím rezolutní NE
věnec mám každý rok, ale ozdoby musím přidrátkovat. Mám ale chuť to letos zas zkusit, protože Zarinya i Pinot Noir to mají fakt krásný, kočkám už je 11 a 5, třeba dostaly rozum...
Mohučanka no právě,ty sypaný jsou dobrý nápad, ale...loni jsme měli na vánoce koťata plus tech našich pět kusů.a docela dobrý, spíš stromeček je zajímal,tahaly řetězy a jak běhaly,padalo jehličí.Nebozka první Rozárka když byla kotě po stromku šplhala, shazovala ozdoby,vypadalo ro u nás jak na smeťáku ![]()

continuity Ty máš i holčičku! (Smajlíka z hvězdičkami místo očí si s dovolením půjčím od Ounz )
Zarinya krásné
. My jsme letos taky jenom sypali, starší syn tam nacpal všechno, co jsme našli, ale možná, že je to dobře, protože mladší to naopak nenápadně rozkrádá.
kdyz jen rozkrada tak dobry.![]()
Pinot Noir Jenze co s tim, kdyz dite roztahava normalni predmety? Vyklidila jsem vse do jeho dosahu, ale treba hrnce a panve, skrinku s pytli na odpad atd ne, nemam uz kam. Vrchni skrinky jsou uz uplne precpane. Uz si pripadam jako z toho kresleneho vtipu, jak nekdo kdysi posilal (o vyklizeni polic zespoda).
Mohučanka Vlm dekuji.To je maximum co dokazu vyrobit a vypada to.![]()
Ty levny vence jsou osklivy a za drahy jsem neochotna zaplatit.Taky tedy zalezi na svickach,loni jsem koupila neosvedcene a lovila dekorace z vosku.![]()
Kocicky a deticky jsou trochu problem,no.Taky jsem si vcera rikala...to by bylo neco pro Marcela.![]()
Sweet Potato musím se podívat, ale ty panáčky jsem myslím měla i svoje. Nebo mi je dala máma, když jsem se stěhovala?
Uff, mám vymyšlenej ten adventní kalendář, abych to dnes mohla v práci vytisknout.
Jos nic, to se musí vydržet. ![]()
Já píšu, jak to máme teď. Vytahovací a kramařící období taky bylo.
A já jsem díky Pinot Noir a jejímu zahradnickému přehledu vymyslela chybějící dárek pro mámu. Vypichovač pampelišek bude to pravé! (Díky!) Narozeniny a svátek o Vánocích je fakt děs.
Pinot Noir u nás bohužel strůjcem bordelu na vodorovných plochách jako jsou poličky nejsou jen děti
dětské hračky uklízíme každý večer, ale poličky prostě volné nejsou. My teda máme tak čtyři, tady holt není místo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)