Čas vánoční...

22. prosince 2016 19:51
Offline Pinot Noir
28187 příspěvků moje polička 24. listopadu 2021 21:22

chia krásný

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 24. listopadu 2021 21:22

Pinot Noir druhy pokus super!A ja bych rozhodne nezvladla ani ten prvni.

EDITH4B taky super a opravdu pekna fotka a zaclony.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 24. listopadu 2021 21:23
Reakce na Garfie:

Sweet Potato Vypadá krásně! 

Trochu mi to připomnělo mé brutálně improvizované Vánoce v Japonsku, pomocí jediné lahve jsem roztloukala ořechy, válela těsto a ještě vytvořila vánoční dekoraci (a pochopitelně se opila).

Offline Sweet Potato
38260 příspěvků moje polička 24. listopadu 2021 21:40

chia Nádherný

Offline RoSa
9476 příspěvků moje polička 24. listopadu 2021 21:52

Kan no jo fakt, tis... prej je to strom smrti... před pár lety jsem prořezávala na zahradě tis a udělala jsem z něj dva adventní věnce, krásný byly, jeden mamce a druhej kamarádce... v roce následujícím kamarádce v červnu zemřel tatínek a v září taťka mrtvici... hele, von je ten tis krásnej, ale teda já jsem od tý doby pověrčivá...

chia ale věnec máš nádhernej!!! ty bobulky mě taky zajímají, co to je?

Offline Mrakoplas
9876 příspěvků moje polička 24. listopadu 2021 22:01
Reakce na Evaeva:

Torrah koukni na to Hubelino. Takové ty plastové podle mě nikdy úplně dobře nestojí. Malá ségra měla od Lena a bylo to spíš pro zlost. Navíc to dítě samo nemá šanci postavit. Ještě se mi líbí dřevěné, má třeba i lidl, ale zkušenost nemám. Na gravitrax budou ještě malé.

Evaeva z lidlu sme kedysi kúpili staršiemu drevenú guličkovu dráhu a je to hrôza. Síce ich to baví viac ako hubelino, ale je to tak vratke, že to pri sebemenšom dotyku zhodia, musím pri tom sedieť a držať to.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. listopadu 2021 22:05

Mrakoplas no to je přesně to, čemu jsem se chtěla vyhnout, to je pak akorát k vzteku. 

Offline Torrah
2871 příspěvků moje polička 24. listopadu 2021 22:09

Mrakoplas díky za info, to je přesně to, co nechci.

Offline EDITH4B
2108 příspěvků moje polička 24. listopadu 2021 22:12

Zarinya děkuju

Offline continuity
39153 příspěvků moje polička 24. listopadu 2021 22:13

RoSa díky za info s tím tisem, já na tyhle věci docela věřím a zrovna letos jsem na ten v naší předzahrádce celkem koukala, že bych letos jako... Nenene. 

Offline Mohučanka
7112 příspěvků moje polička 24. listopadu 2021 23:23

RoSa jojo, tis, odnepaměti strom smrti, nejspíš hlavně proto, že je na něm všechno jedovaté. Mám dojem, že i luky z tisového dřeva se považovaly za nejlepší. Ale už netuším, odkud to mám. 

chia věnec nádhernej!! 

Offline Kokoska
32558 příspěvků moje polička 25. listopadu 2021 00:21
Reakce na Torrah:

Jinak vůbec nechápu, kdy děláte ty nádherné věnce a výzdoby. Já přijdu z práce a padnu, totál zničená. Už chci být v důchodůůů...

​Vaz slova   Jsem v duchodu tri roky,  sice pracuju min, ale pribylo hlidani vnoucat a stariku, sama zacinam chatrat a vecer padnu a usinam u TV. Jeden detsky svetr uz pletu rok. Jeste ze ty deti mame jak schudky, na nekoho bude, jestli to jednou dodelam.

Offline chia
příspěvků moje polička 25. listopadu 2021 08:57

Kan to sú plody brečtanu

Offline chia
příspěvků moje polička 25. listopadu 2021 08:58

rozarka všetko mi to rastie na záhrade

Offline chia
příspěvků moje polička 25. listopadu 2021 09:01

RoSa ako som už písala vyššie, sú to plody brečtanu, ale sú skôr tmavosivozelené než modré, trošku mi mobil skresluje farby.

Offline chia
příspěvků moje polička 25. listopadu 2021 09:03

Ďakujem za všetky pochvalné komentáre. Mňa to hrozne baví, už som dohodnutá s neterou, že jej budem občas vypomáhať v kvetinárstve.

Offline chia
příspěvků moje polička 25. listopadu 2021 09:05

RoSaZ tisu vyrábam vence už roky, rozdávam aj po rodine, všetci žijú

Offline RoSa
9476 příspěvků moje polička 25. listopadu 2021 09:09

jo a někde jsem tady dávala odkaz na YT na motání věnce a pani řikala, že větvičky mají být po směru hodinových ručiček - opačně je to prý smuteční věnec... tak na to taky bacha!

Offline Kan
9387 příspěvků moje polička 25. listopadu 2021 09:19

RoSa Tak to dělám já, vím, že je to špatně, motám všechno jedním směrem. Ale! Začišťuju korpus a to dělá málo kdo.

Offline chia
příspěvků moje polička 25. listopadu 2021 09:25

RoSa ja som sa rozhodla, že čomu neverím, to neplatí