Pinot Noir Jeeej. Ja nemám dobré světýlka, vše mi strašně rychle sežere baterky.
Šetřím si to do toho adventního kalendáře, ale už se těším.
Pinot Noir Jeeej. Ja nemám dobré světýlka, vše mi strašně rychle sežere baterky.
Šetřím si to do toho adventního kalendáře, ale už se těším.
Kam s tím, sem nebo do Vinárny? ![]()

Sweet Potato sem sem!
continuity Máš recht, k pití to asi moc nebude![]()
Sweet Potato copak to je?
continuity uvidím, jak vydrží ta světýlka. Jsou z Rohlíku, koupila jsem je dnes, tak ještě netuším.
Pinot Noir Rumový likér s vanilkou a zlatem. Loni jsem koupila ginový s bezem, tlamolep. A nesvítí. Ale tohle by se o Vánocích mohlo hodit. Z M&S.
Pinot Noir Krásné.
Sweet Potato nemaj bejt ty myši bílý?
ale to asi u MarksůSpensrů nemaj "vidět bílý myšky"... nebo jo?
RoSa To jsou zlé myši z Louskáčka. Vojáčci jsou na druhé straně.
Pinot Noir Rumový likér s vanilkou a zlatem. Loni jsem koupila ginový s bezem, tlamolep. A nesvítí. Ale tohle by se o Vánocích mohlo hodit. Z M&S.
Minimálně jako dekorace. ![]()
Viatori krasny latky, odkud, prosim?
Pinot Noir Hvezdy se moc povedly a bezva napad, dat do nich svetylka.
Kokoska Světýlka jsem taky obšlehla od Vilemina ![]()
Sweet Potato Kokoska Děkuju.
Pinot Noir repete se vážně moc povedlo
My ještě nemáme ani náznak Vánoc, protože to odmítám instalovat do toho aktuálního nepořádku, tak až to tu po nemoci trochu zpacifikuju. Ale dneska jsem pokročila s balením dárků a dala si domácí svařák.
Kan pěkný to máš! taky vždycky obejdu zahradu s nůžkama, minule ten věnec z hortenzií a břečťanu byl fajn...
jo a když je řeč o drahotě: dneska jsem viděla balení šesti šišek (cca takový, co máš na věnci) za 60,- ... ale hlavně to bylo v takový krabičce z tvrdýho průhlednýho plastu, ekologická zrůdnost - podle nich ale prej eco-friendly product...
Ale ta doba balenejch šišek přijde, protože tady na vysočině likviduje kůrovec borovice stejným tempem jako smrky a nebude nic.
Pinot Noir hezký hvězdy máš![]()
Viatori krasny latky, odkud, prosim?
Látky Mráz, chodím na Sázavskou. Nebo jejich eshop.
Pinot Noir hezký to je!
A je fuk, že mám ty děti velký, stejně dostanou adventní kalendáře![]()
Sweet Potato Vypadá krásně!
Trochu mi to připomnělo mé brutálně improvizované Vánoce v Japonsku, pomocí jediné lahve jsem roztloukala ořechy, válela těsto a ještě vytvořila vánoční dekoraci (a pochopitelně se opila). ![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.