Čas vánoční...

22. prosince 2016 19:51
Offline RoSa
9476 příspěvků moje polička 25. listopadu 2021 09:28

Kan aby nedělal na náhrobku rezatý fleky? to se nám stalo jednou a tu květinářku jsme hodně dlouho proklínali!

Offline Kan
9387 příspěvků moje polička 25. listopadu 2021 09:35

RoSa Ne, aby nalezla sláma, drátek používám zelený pro floristy.

Offline Mirka
3998 příspěvků moje polička 25. listopadu 2021 11:45

Nestrašte s tím tisem, to bude kvůli té jedovatosti. Já jsem ho použila vloni a jsme všichni v pořádku. Jen manžel neměl radost, že máme na stole něco jedovatého.

Offline Janulik03
18979 příspěvků moje polička 25. listopadu 2021 12:04

Ha! Vy uz tu? No teda take krasne hviezdy vyrabate az vam ich zavidim. Ja som na tieto veci uplne plonkova. Ale kreativne  som vyzdobila adventny svietnik. Len obrus teda nemam vianocny. Uplne ma to vystavilo. 

Offline Karja
41989 příspěvků moje polička 25. listopadu 2021 13:54
Reakce na chia:

RoSa ja som sa rozhodla, že čomu neverím, to neplatí

​Jojo, musíš si to votocit! Na černou kočku přes cestu říkám ,,Aaa my černou kočku máme, takže pro nás je to štěstí...,, Ale nevím jak na tis! 

Offline chia
příspěvků moje polička 25. listopadu 2021 14:01

Karja aha, mysliš to tak, že dva tisy nám rastú na záhrade a sú krásne a darí sa im, tak pre nás je to zdravý život? No to by šlo, proste si to zdravie manifestuješ.

Offline Torrah
2871 příspěvků moje polička 25. listopadu 2021 16:49

Kokoska já vím, já vím... já jsem rok před, a někdy mám pocit je už jedu přes plyn. Vnoučata mám sice daleko, ale zato když jsou u nás, tak minimálně na týden, veškerou dovolenou vlastně dávám na hlídání vnoučat - ráda, ale pak bych potřebovala aspoň pár dní pro sebe, jenže jak je málo vidím, tak je mi líto je tu nemít, když je ta možnost. A taky mám spoustu svých plánů, které nějak teď nestíhám, protože večer chodím hrozně unavená. Potřebovala bych oddech, tak půl roku, a pak bych zas asi byla schopná jet dál. Tak uvidím, co bude za rok...

Offline viktorka_od splavu
48190 příspěvků moje polička 25. listopadu 2021 17:07

Zákaz vánočních trhů

Offline Kan
9387 příspěvků moje polička 25. listopadu 2021 17:23

viktorka_od splavu U nás řezníci zabili 3 čuníky na sobotní trhy, měla být tradiční zabíjačka. Tak nic teda. Jsem zvědavá.

Offline Kokoska
32558 příspěvků moje polička 25. listopadu 2021 17:52

Torrah at ti to vyjde nejak hezky, ten oddech je hodne potrebny a cenny.

Offline continuity
39153 příspěvků moje polička 25. listopadu 2021 18:57

Kan farmářské (celoroční) zůstávají. Dotkne se to snad jen těch adventních stánků. 

Offline viktorka_od splavu
48190 příspěvků moje polička 25. listopadu 2021 20:09

continuity a to mi vysvetli jaky to ma vyznam... u nas uz vse nachystane, postavene stanky, velky betlem, nazdobene stromy.. zitra mely trhy zacit, predpokladam veskere zbozi pripravene, prodejci nastartovani, castokrat si musi takhle vydelat skoro na cely rok (vanocni ozdoby apod)

Offline Karja
41989 příspěvků moje polička 25. listopadu 2021 20:12

viktorka_od splavu My nemáme ani to posrany rozsviceni stromečku a zpívání koled se školkou;-(. Ve vedlejším městě to dělali minulý týden a věděli proč! 

Offline continuity
39153 příspěvků moje polička 25. listopadu 2021 20:24

viktorka_od splavu mě se neptej. Taky tomu příliš nerozumím. Stejně bych tam nečekala žádné davy, já si myslím, že spousta lidí se už davům prostě vyhýbá. My měli mít rozsvícení stromečku v neděli a spousta lidí na FB psala, že si to radši odpustí. A to nas tam přijde těch max 50-100. Akce v tomto poctu jsou normálně dál povolené. 

Nějak chtěli zakázat alespoň něco a došli k závěru, že tady se bude řvát nejméně. 

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 25. listopadu 2021 20:37

viktorka_od splavu Já fakt nevim, co si o tom myslet, byla jsem zrovna v centru, když jsem se o zrušení trhů dozvěděla, procházela jsem pak tím nazdobeným Svoboďákem, pár stánků už i mělo otevřeno... a přišlo mi to hrozně líto, takhle to zaříznout den před. :(

Offline Renusatko
11666 příspěvků moje polička 25. listopadu 2021 20:38

viktorka_od splavu Loni alespoň ty prodejní stánky byly a nebylo nijak narváno. Taky jsem se těšila na vánoční ozdoby. 

U nás letos budou retro Vánoce. Kluci už dlouho chtějí domů ozdoby po babičce,které jsou na chalupě. Už jsem je nabalila a musím je přivézt. Jen teda nevím, co naši blázni. Hlavně kocour je cvok. 

A přidávám náš adventní kalendář, který už používáme několik let. Už ho začínám chystat.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 25. listopadu 2021 20:48

Zákaz vánočních trhů

​u nas taky.

A jeste k tomu ode dneska zakaz piti alkoholu ve meste takze si ani nemuzeme projit mesto se svarakem.

takze stejnej hnus jako loni.

Offline Vlm
897 příspěvků moje polička 25. listopadu 2021 20:52

Zarinya to je i tady, zákaz pití na veřejnosti

Offline Kan
9387 příspěvků moje polička 25. listopadu 2021 21:09

Zarinya Vlm Strašný! To ale zmrznu.

Offline Pinot Noir
28187 příspěvků moje polička 25. listopadu 2021 21:18

Zákaz vánočních trhů

​Achjo. Těšila jsem se na zdejší rozvěcení stromu. Kluci jsou sice tak akční, že ani ten svařák moc nehrozí, a když tak jen jeden z nás rodičů a teprve pak ten druhý, ale aspoň proběhnout tím parkem a pak koukat zpovzdálí na ohňostroj jsem tedy opravdu chtěla. Mně je tak líto těch trhovců.