pecka mně se líbíš vždycky, ale ty brýle ti fakt seknou!
Brýlové vlakno
pecka dobře jsi vybrala, co je to za značku?
Ďakujem.
Edge na ráme majú napísané Lafranco,takže nič známe zrejme.Ale z toho množstva skúšaných sa mi zdali naj,nevyberala som podľa značky a ceny.
pecka díky, já se teda přiznám, že mně se zatím za rámečky moc utrácet nechce, ptž brýle nosím nepravidelně... tvar těch tvých je moc hezký... tak ať dobře slouží

Moje prvni dioptricky slunecni bryle a je to parada! Druhy obroucky jsem hledala vic jak mesic ![]()
Chtela bych si koupit nove bryle a trochu jsem zkoumala co maji, moc se mi libi jedny z tech tady, zatim nereknu ktery, chtela bych neco jinyho nez mam (to uz asi vsichni videli).

0zero7 Ty poslední :-). Jsou super,
#0zero7 mně se líbí první a třetí. TTy jsi vyloženě brylovy typ.
A teď hrajou v radiu Johnyno Hortna, tak jsem skoro v rauši. Ja mam rada americkou country.
jajkaz oboje obroucky se mi líbí.
0zero7 1,2,5 super![]()
Tak Betty super, dekuji za nazor, hele a znas Van Zandt, pust si nekde, kdyztak dam odkaz do muziky, to je americkej pisnickar, ech stary a dobry
0zero7 Ty si kup :-). Já jsem ve fázi, kdy taky po brýlích koukám (zatím je nepotrebuju, ale chci být připravena :-)) a tyhle by se mi líbily.
1, 5, 2, 4, 3.
No jo, už to vidím, 4 a 5 jsou stejný. Připadá mi, že při pohledu z boku deformují nos, jak je tam to křížení.
0zero7 2
999 je mozny, ze to tak dopadne, chteji docela laci, ale je na to nejaka sleva, plus skla a spol, mame na to budget v praci, tak to omrknu, kolik nam davaj.
dynda jj, ja to vidim, proc se ti to zda, ony sedi na tech pacickach plastovych nebo gelovych ci co to je, tak se tomusi upravit, posunout dal od sebe, mam sirsi koren nosu. A melo by to byt v pohode. Ty 1 a 2 se mi libi, ale je to odobny trochu typove tem co mam, jen svetlejsi.
brrr dvojky mam na druhym miste :)
Koukala jsem na stranky a pisou rose gold, vypadaj tam jak gold, ale ve skutecnosti je to hodne svetla zlata, neco mezi gold a silver, pusobi vzdusne a lehce, spatne se to foti, ale pocitove i vizualne se mi libi moc.
https://www.tomford.com/cross-cat-eye-optical-frame/6468994358.html
0zero7 jsou bozi!
0zero7 libi se mi ty prvni. Taky se chystam prikoupit si nejake dalsi, v kvetnu budu v Italii, idealni prilezitost ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)