tzaziki Mně se líbí ty poslední. Včera jsem koukala ve vlákně Můj dnešní outfit nebo jak se to jmenuje a ani jsem si nevšimla, co jsi měla na sobě, jak mě zaujalo, jak máš perfektně vybrané brýle. A to byly teda jen trošku jiné než tyhle poslední, ne?
Brýlové vlakno
Hlaseni: Bez mistnich rad a jakychkoli konzultaci s kymkoli, jsem si dnes zcela spontanne koupila bryle. Ani fotku nemam.
I presto vsem dekuji za cenne rady a pripominky.
Marbuša Dekuji. Byly jen o chloupek mensi a barevne. Ale nakonec jsem si je nevzala.
tzaziki uka uka!!!!
tzaziki presne! Ukáž! :)
Nemam fotku, opravdu ne. Proste jsem je objevila. Zkusila pet dalsich kousku, vzdy se vratila k temhle. Parkrat jsem je prohodila s temi z posledni fotky. A rekla si, ze na dalsi zkouseni prdim. Libi se mi, myslim, ze mi celkem slusi. paktofonika 0zero7 Vydrzte, jen co mi je udelaji urcite se tu ukazu.
tzaziki Gratuluju! Nejlepší volba. (Bez ironie)
tzaziki Taky gratuluju!
tzaziki těším se na fotku ![]()
Slibovaná fotka. Myslim, ze ve skutečnosti jsou hezčí
.
tzaziki hezky jsou. Tvoje prvni se mi libi vic, tyhle jsou trochu vic obyc :) Na fotce ti to slusiiii brejle/nebrejle!
0zero7 Jsem si vědoma toho, ze jsou víc klasické a tak trošku nudné, ale jdou ke mě. Ty máš obličej a hlavně koule na výraznější kousky, to já ne.
tzazikijsou pekny! A to jsem myslela ze ti hranaty nejdou. jako jo, jsou obycejnejsi nez ty tvoje druhy, ale pekny;)
tzaziki Sluší ti moc. A mezi všemi těmi výraznými plasťáky, co všichni nosí, jsou vlastně velmi neobyčejné.
tzaziki pekne okuliare ![]()
Nakupuju bryle. Zatim vedou tyhle. Premyslim, ze poridim oboje

0zero7 tyjo to jsem zvedava, jaky budou na tobe!!!!
711990ty TF jsem zkousela a jsou super, asi koupim oboje a uvidim ![]()
0zero7 co jsou ty druhe zac?
Proč ne Eva Balenciaga. Musim si je nechat poslat z druhe optiky ve Vancouveru, tady je nemaj, tak to snad klapne. Videla jsem je na nekom kdysi (neni to uplne novy model) a libily se mi. Mam jedny jemny vetsi svetle zlaty kov a pak klasiku tmave tlustsi obroucky. Chtela jsem nejakej ulet, ale barvy se blbe shani, videla jsem super olivove a cervene, ale oboje na muj vkus spis mensi coz se mi nelibi.
0zero7 ja az na vyjimky vzdy zkoncim u cernych obrub. Uz jich mam peknou radku. Sice je okoli nadseno i z jinych barev, ale proste ja se nejlip citim cerne. Jak na brylich tak na obleceni
ty cerne Balenciaga jsou super. Myslim, ze by mi taky slusely.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)