Proč ne Eva zahlidla jsem nekde fotku na obliceji na google, mrkni. Me se taky libi. Delaji je i asi ve 2 nebo 3 odstinech zelvoviny, ale koupim asi cerny. Celocerny nemam jeste. Barevny co maji na me nemaj koule, videla jsem krasny tvarove, spis jemnejsi a vetsi, povrch smalt. Meli I cerveny a bily, ale cervena skoro bordo. Kdyby to bylo neonovy Jdu do nich! Zas teda chapu ze vystrelky skoro nikdo nekupuje.
Brýlové vlakno
Proč ne Eva 711990 Prifrcely bryle, s obema jsem moc spokojena!
0zero7 Ty prvni jsou fantasticke!
Jos Diky! Prvni sem zkousela, tak jsem vedela do ceho jdu, druhy jsem koupila na blind a jsou taky super. Chtela jsem barevny a nakonec mam zelvovinu a hnedy, starsi mam svetle zlaty :)
A prisaham, ze mi slusi. Mam je uz podruhe jen v jinem odstinu.
Jos Ty jsou hezky, ja jsem zkousela dvoje cerveny, ale pokazde ta cervena byla moc tmava, chtela jsem olivove zeleny, libily se mi jedny retro MCM, no ale ty si koupil pritel haha. Jaky mas tu druhou barvu tech Max Mara?
0zero7 Mas nejake dioptrie?
0zero7 jako ty, co jsem ti chvalila. Klasicka hneda zelvovina. Jinak jsem mela cerne, stribrne nebo hnede, mne ty ulety neslusi no. A taky chodim roky do jedne optiky, kde me optik rovnou zmeri dioptrie.
Jos mam, na jednom oku vubec skoro, na druhym asi 2 nebo 2,5, sinhle uplne obyc dioptrine (nebo skla?) - moc se v tom nevyznam, zanesu predpis a reknu, ze chci blue light a anti reflex ![]()
0zero7 no tak ale uka!!!
711990 eeeeee, mega fotku myho obliceje, nevim haha. Ok, pak to smazu :)
711990 Nejlepsi je ta dira na tricku lol, ![]()
0zero7 jezis to je nadherny, ja teda cumim
moc ti slusej oboje!
0zero7 tak diru nevidim, protoze sem uplne hotova z tebe
nemas novou barvu vlasu, vic platinu?
711990 Jezis dekuju! Jsi moc mila! Jsem rada ze i ty Balenciagy mi sedi, fakt se mi libi, risk vysel, pomerila jsem teda velikost atd, maji to vzdy na strankach. Uplne je vidim k nejake panske hadre a lodickam na jehle (to si jest epockam tady zatim)
711990pouzivam obcas Goldwell takovou masku penovou, je to jakoze toner, tak to stahne hezky teplou. Je to dobry, uplne jsem na to zapomela, moc to tady nemaji.
0zero7 no trefila ses fakt dokonale! A vlasy taky bozi
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)