711990 Dik moc! Mam radost z bryli, jsou vzdycky na dyl, tak je fajn se trefit. Nosis bryle? Si nepamatuju ted...
Brýlové vlakno
tina jezis, dik moc, jsem to fotila pro maminku, se neumim tvarit, 7x pokus dycky
ty dalsi videt nechces haha.
0zero7mam je, potrebuju je jen trochu, ale moc nenosim. Zvlast ted mi moc nesedej
0zero7 Já tedy nebudu hodnotit jen brýle, oboje ti moc sluší, sebe si tedy v tech druhých neumim představit, teda umím, něco jako Felix Holzmann ....
. Mas fakt výjimečně sympatickej a krasnej oblicej!! A vlasy jsou nově platinový nebo je to jen fotkou?
Edit: já nez se vyžvejknu, tak uz jsi barvu vysvětlila.
711990A jaky mas? Ja prave nosim spis malo, ale rikala jsem si, ze je to na dva roky aspon. Prispivaji nam na to v praci, to je fajn.
Fiction Felix!! Ja porad koho mi ty bryle pripominaji, Tys to refila!! Dekuju moc za kompliment, to je mile. Na vlasy davam ten Goldwell, jak jsem psala vys, fakt je to super, jednou za cas mi kadernice udela melir uplne nahore at se to sjednoti, v lete mam vzdycky svetlejsi vlasy. Goldwell se jmenuje Soft color mousse. Mam ted nejakek 10V a maji i hezky perletove blond.
Fiction Ha! v pohode! :)
0zero7 to mate dobry! Mam takovy ty hipstersky kulaty Rayban, ale byly hezci na stihlejsim obliceji:D
0zero7 Ty jsi zrozena pro bryle! Ty druhe jsem simopravdu neumela predstavit, ale slusi moc! No aty prvni jsou dokonale, na tobe obzvlast
0zero7 na produktovce jsem k tem balenciagam byla trochu skepticka, nemam rada, kdyz jsou bryle klise a mne tak pripadaly, ale moc ti slusi a vypadaji moc hezky. Tak at se dobre nosi.
0zero7 oboje dokonalý. Neumim rict, který lepší. Zavidim brylovy oblicej. A vlasy a úsměv nádhera.
0zero7 vybrala si skvele. Oboje Ti pristanú. Vlasy super :)
0zero7 Ty jsi prostě kost :-).
0zero7 brýle ti moc sluší a barva vlasů je boží!
711990 Ty jsou moc hezky!
0zero7 som spokojná. Nie sú síce take skvelé ako Tvoje,no mám ich na nose len v práci, takže stačia.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)