Myrtila slovensky se to čte jako U
Čeština - chrám i tvrz
RoSa Za mě nejhorší od Uhlíře/Svěráka. Hned za tím, Když se zamiluje kůň.
Kan tak to mně přijdou asi nejhorší Krávy, krávy. To je takové stupidní.
Jinak je mám moc ráda a do teď mně mrzí, že mi mamka "zakázala" jít na jejich koncert do O2, protože jsem měla asi dva dny do termínu porodu. A šla se ségrou sama
Další už nebude, Uhlíř na tom už není moc dobře:(
Evaeva ono všechno, když se omele moc dokola, naše dite si jeden čas hodně oblibilo červenou karkulku, taky to pak neslo
RoSa prosím raději kakaí, to nemá tak děsivý dopad :)
Potrefenáhusa tohle mně zrovna nevadí. Našli by se lepší perly ![]()
Evaeva Tak to je škoda, já na něm byla na náměstí při slavnostech a i když sám, tak to bylo super. No ale musím napsat, že od té doby co vím jak a proč složil pro Zagorku : Já se vznáším, tak už za tím hledám kdeco.
Kan on Uhlíř hraje s nějakou svojí kapelou, viděla jsem je. Ale bylo to takové... No, hraje pořád velmi dobře, je v tom ta energie. Ale když ho tam vedli, měla jsem pocit, že vůbec neví, kde a proč je
Bylo mi to takové chucpe. Prostě už je to starý pán no.
Evaeva podobny dojem z vystoupení Uhlíře měli známí taky. Že ho na to podium vodí hlavně kvůli jménu na plakátu.
Mermaid já ho viděla hrát ze zadu, a myslím, že opravdu hrál a to energicky. Ale ten celkový dojem byl takový.
a hele, kakaoterie KAKAW CO+... jsou to teda Slováci, proto asi ten název...

A proč to nemůžou nazvat nějak lidsky, třeba "kakaový nápoj"? Já bych za tyhle veškerý a značně nablblý zdrobněliny autora nejradši pomazala dehtem a vyválela v peří
a rozhodně bych si zboží s podobně pitomým názvem nikdy nekoupila.
Kan on Uhlíř hraje s nějakou svojí kapelou, viděla jsem je. Ale bylo to takové... No, hraje pořád velmi dobře, je v tom ta energie. Ale když ho tam vedli, měla jsem pocit, že vůbec neví, kde a proč je
Bylo mi to takové chucpe. Prostě už je to starý pán no.
Chucpe?!
barbucha tak ono něco s názvem kakawko určitě necili na dámy nad hrobem.
RoSa no jestli to má být něco jako kavárna ale s kakaem, tak včeštině by to mohla být kakárna
( od kakaovárna)
Jsem pro tu kakárnu ![]()

barbucha tak ono něco s názvem kakawko určitě necili na dámy nad hrobem.
![]()
Tak malý dítě si to samo koupit nepůjde. Cílí to tedy na matky - ergo matky jsou všechny pokládány za dementní?!
A nakonec i babička třeba chce vnoučkovi dopřát dobrý a výživný nápoj! To ale neznamená že je již senilní! (tvoji drzost ponechávám jako pravá dáma naprosto bez povšimnutí a ještě si to spolu vyřídíme
)
Dobrý a výživný nápoj ![]()
Babička na úrovni naučí dítě na kakao z pravé belgicke čokolády samozřejmě. Kakawko ji nemůže uspokojit.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)