slniecko program bez sušení-k čemu je to dobrý?
Domáce spotrebiče
Samooteviraci dvířka jsem ani netušila, že jsou. Běžně myčku pouštíme večer a často vytahujeme až druhý den odpoledne, do té doby je zavřená, k několikaleté spokojenosti všech. Ale je fakt, že máme jakýsi systém sušení zeolith, tak to možná souvisi. Navíc pootevřená myčka je něco, co u nás doma nikdo nesnese :)
Potrefenáhusa mám to taky tak, ale ty samootevírací dvířka by se mi líbily, přecejen mi přijde lepší, když to větrá. A šuplík bych taky brala![]()
Potrefenáhusa tak ušetriš nějakou energii. já mám program s pasivním sušením. Technicky to znamená otevřít dritka, vypustit páru a počkat až to uschne samo. Moc to nepoužívám, protože dávám mýt na noc a budíka si k tomu nastavovat nebudu.
slniecko program bez sušení-k čemu je to dobrý?
príde mi to ekologickejšie, keď to aj tak za pár minút vzschne samo
letolet mám tiež umývačku so zeolithom, je to super vec, riad je suchý ako zo žiadnej inej.
Od tej samootváracej ma trochu odradili zlé recenzie, vraj to časom dosť ničí kuch.linku od tej horúcej pary.
Som rada, že som sa rozhodla pre zeolith, je nejaký kameň, ktorý tam to teplo udržiava, tak mi to príde aj celkom efektívne a šetriace energie.
Můžete mi prosím doporučit tyčový mixér, který rozmixuje polévku do úplného hladka? Mám nějaký sencor a doma si stěžují, že prý to není ono
taky mu dneska začal nějak smrdět motor...je čas na změnu.
Daridari jsem ráda, že jsi také spokojená a tedy to, že sušení opravdu funguje, se mi jen nezdá. Tohle je naše první myčka, takže nemám ani srovnání.
Potrefenáhusa tak ušetriš nějakou energii. já mám program s pasivním sušením. Technicky to znamená otevřít dritka, vypustit páru a počkat až to uschne samo. Moc to nepoužívám, protože dávám mýt na noc a budíka si k tomu nastavovat nebudu.
Tak já to pustím večer než jdu spát a otevřu ráno když vstanu... stejně používám z 99% ten eko program, ten jede víc jak tři hodiny - kdo by na to čekal! (navíc milostpán se vyžívá v utírání i suchýho nádobí
)
Ale debata o myčce se mi zrovna hodí: v úterý jdu doladit a objednat linku a vzhledem k tomu, že mám teď myčku volně stojící, chci do tý linky vestavnou...
Myslíte holky, že má cenu vzít to komplet i s myčkou?! V Ikea... ale mají tam jen nějaký no name krámy
Je na to sice záruka 5 let, ale nevim nevim... teď mám Siemens a je dobrá, tak se bojím aby to nebyl nějakej blbej šunt... (mimochodem co mám dělat pak s tou starou? na inzeráty nemam nervy, s těma lidma je hrozný dohadování většinou)
Mám Tefal turbomix a mixuje dobře.
barbucha Mám známého truhláře, který má zkušenosti s montáží kuchyní Ikea. Kvalitu hodnotil jako dobrou, ale říkal, že to mají dělané na "své" spotřebiče a pokud tam chce někdo napasovat jiný spotřebič, je nutné dělat nějaké úpravy. Že to zkrátka úplně nesedí. Osobní zkušenost ale nemám.
No toho se právě bojím. Spíš asi risknu tu jejich ![]()
barbucha Syn si práve dával montovať novú kuchynskú linku z Ikei, presne s umývačkou je to tak ako píšeš, musí byť tá od nich, ak chceš zabudovanú.
Ale poteším Ťa, tú ako jedinú zo spotrebičov kupovať nemusel, tá tam po majiteľke zostala, je to Ikea umývačka, má už zopár rokov ale ide bezchybne.
Tak snad vydrží aspoň těch pět let ![]()
Mohučanka Mám bamix, rozmixuje dočista do čista.
barbucha Tá synova už má možno aj 10
, vraj už dávno také Ikea nepredáva.
Tak nech sa Ti vydarí![]()
Určitě nemusí být do IKEA kuchyně jenom jejich myčka. Mám skříňky IKEA a všechny spotřebiče jsem brala jinde než u nich. Myčku mám konkrétně Bosch.
barbucha taky máme ikeu + komplet spotřebiče odjinud. Skříňka na troubu š.60 cm je univerzal pro všechny trouby š. 60. Na vestavnou myčku se montuje jen predni panel, dole projede sokl stejný jako u skrinek. Pouze vzhledem k vyššímu spodním soklu skříněk se pro tento panel montuje speciální výsuvný mechanismus toho panelu, aby se dvířka dala otevřít na 90°, určitě ho mají namontovany v některé té ukázkové kuchyni.
barbucha já bych myčku z ikey nebrala, dela to pro ne myslím Whirlpool, ale jsou to fakt ty nejlevnější řady. Na myčku narozdíl od ostatních spotřebičů, není skrinka, je to proste jen díra mezi ostatními skříňkami a koupíš si jen potřebný čelo jako dvířka nebo tam strcis samostatne stojící myčku
i když budeš mít vestavnou myčku odjinud, tak je k ni navod, jak pridelat dvirka
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)