Co vás dnes zaujalo

16. listopadu 2019 12:21
Offline rasaNori
8602 příspěvků moje polička 14. dubna 2025 20:29

Mrakoplas on podle me podvedome vi, ze to tak dopadne, kus od nas jezdi z naseho konce ke skole svozovy mikrobus a muzu tam s ni jezdit na kole, starsi bud poveze muz autem nebo busem od nas. Ale budeme to mit komplikovane jak mlaticka

Malvin od nas busem je to hodina. Autem 15 minut, jenze ted je komplet rozkopane mesto a tim se ranni rozvoz protahuje skoro na 1,5 hodin a to je neunosne dalsich x let. Ona je 29.8, uz ted se ve skolce nudi..

Pinot Noir ta druha skola je stejne kvality jako porg, jen nema takove ,,jmeno,, vyhoda je 9 let skoly najednou a nebo moznost prestupu na porg v ramci 8leteho gymplu. Ja doufam ze muze prekecam, protoze vim ze je dobra!

Offline Malvin
1595 příspěvků moje polička 14. dubna 2025 22:26

rasaNorijá právě myslela, že ji ten rok chybí, aby měla mentálně na tu sestřinu školu, ale pokud se ve školce nudí, tak je lepší ji posunout dál. To dojíždění bude výzva, ale třeba půjde domluvit nějaká spolujízda a pristridat se s jinou rodinou.

Offline Samantha
2889 příspěvků moje polička 23. dubna 2025 09:28

Smrtka na orloji 148krát zazvoní za každého loni zemřelého kvůli rychlé jízdě - Seznam Zprávy

je  národní den bez spěchu, dnes se ordinuje  zpoždění 13 minut  

Offline RoSa
9476 příspěvků moje polička 19. června 2025 08:10

o klimatických změnách s geologem - zajímavý rozhovor....