Privezla jsem si matchu z Japonska, tak experimentuji. Chutna lip, nez vypada.

Privezla jsem si matchu z Japonska, tak experimentuji. Chutna lip, nez vypada.

Omlouvam se za obri fotky, porad je zmensuju pri zadavani a nedela to rozdil.
Creme Caramel

mraky jsou z odpalovaného těsta, že? Toto je toto:
http://www.albert.cz/vyhledavani$a4815?query=Kreme%C5%A1&limit=30
omlouvám se za OT, ale proč ten odkaz není funční?
Nad okénkem, kde reaguješ nebo edituješ svůj text, je úplně vlevo políčko - takové jako články řetězu. Na to prosím klikni a odkaz vlož. Díky - je to pak pohodlnější pro nás.
Jinak kremeše se Ti povedly! ![]()
díky a díky, ono na tom není co zkazit ![]()
Jj, z odpalovaného. Díky za odkaz, zkusím.
tohle vlákno mě baví, právě jsem si uvařila dýňovou polévku podle receptu od Viktorky u splavu. Že je to recept na pomazánku jsem si všimla pozdě ![]()

chachaa a neni tochu moc maslova?;-)
polivku delam podle florentyny se slehackou, takze asi je to jedno, doufam ze chutnala!
Oboje krásné, nemůžu přijít na kafe? :-)
Safra, tak to bude na dlouho :-D
:-D
Když na to tak koukám, tak ybchom si mohly založit klub fanynek Japonska :) Sushi si taky vyrábíte? já k tomu zatím nedospěla a radši si zajdu na nějaké dobré do sushi baru :)
Krásnej koláč, normálně mi cukla ruka a hledala sem zelený ramínko, než mi došly okolnosti, zvyk je železná košile teda fakt ![]()
takže - zelený
Ze jo? Ne, na sushi jsem taky jeste nedospela. Paradox je, ze to vlastne neni tak slozite, jde jen o techniku a suroviny. Doma nemam na sushi vybaveni a zatim se mi nechce kupovat, ale mozna jednou. Ale ty suroviny proste tady nikdy nebudou jak u more.
Souhlasím s těmi surovinami....upřímně sushi umím a kdysi jsem ho dělávala, ale také raději někam zajdu. Mimochodem, když jsme byly s kamarádkou v Kjotu, chtěla zajít na sushi a já to odmítla, s tím, že jsme daleko od moře! (haha, co bych teď za takovu "dálku" dala)-tehdy mi vynadala, že jsem pěkný snob! :-)
Ze jo? Ne, na sushi jsem taky jeste nedospela. Paradox je, ze to vlastne neni tak slozite, jde jen o techniku a suroviny. Doma nemam na sushi vybaveni a zatim se mi nechce kupovat, ale mozna jednou. Ale ty suroviny proste tady nikdy nebudou jak u more.
Já byla tedy na kurzu výroby sushi, takže teoreticku tu techniku umím, ale neměla jsem moc možnost jak sehnat kvalitní syrové ryby (prý je dobré Makro, žel v naší rodině není žádný živnostník) a patlat se mi s tím jenom kvůli zelenině se mi nechce :) takže zůstávám u osvědčených sushi barů, naposledy mě mile překvapilo jedno running sushi, kde bylo chuťově velmi dobré a přitom v době oběda poměrně levné a jel tam třeba i tuňák na Nigiri (já teda radši lososa :) ). vypaltilos e jim to asi i proto, že kromě sushi tam mají i gril, takže tma jede i amso na gril, různé zeleniny/ovoce, dezerty ale třeba i teplé smažené krevety apod. Nemají tma teda žádné specialitky, ale třeba californie mají s lososem a ne s krabí tyčinkou jak je leckde zvykem :)
No když už jsme v tom vláknu o jídle tak abych nebyla úplně mimo, vzpomínka na úžasné japonské večeře v Nikko (mimochodem nidky jsem předtím sushi nejedla a hned první den naservírovali sashimi :) ):

Nádhera, závidím! Co je to v pravo dole v alobalu?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.