Kus syrove ryby, ktera chutna lip nez ty dosavadni....to bude asi v cerstvosti. Existuji tam dokonce restaurace na lodich, kde u stolu cekas, co rybari vylovi.....protoze nez se dostane na pevninu, je uz "stara". Fakt jsem neverila (dokud jsem to nezazila), ze rybi maso krupe! Japonska kuchyne je uzasna, jak jsem psala, pokud nekomu nesedi ty zakladni 3-4 ingredience, tak ma dost smulu, ale jinak je to raj.
Jídlo a vaření
no presne ![]()
Tak pokud pojedete, budu se tesit, az budete psat nove zazitky.
Presne. A je tam tolik faktoru: dela rozdil stari/pohlavi, u toho tunaka treba i z ktere casti to je, a a a. Je to veda.
to ja se ozvu. Jeste ted muzu prispet "restaurantem" z Myanmaru, kde kdyz nas videli, tak nam zapalili i svicku
kolem bylo vsechno predstavitelne i nepredstavitelne, vcetne vyrazeneho nabytku a smecky psu. Nicmene, snazili se a byli na nas mili, coz se v takovych podminkach ceni. J
o a chutnalo mi.
Ta svicka je hezky kontrast te japonske preciznosti
a o tom to je, chutnat muze kralovsky i v nejakem zapadakove.
souhlasim a to prave to hledani tech chuti je na tom zajimave
Pokus s lívancem č.2
Neni ta puvodni fotka moc velka? Nekdo tu psal, ze nad nejakou velikost ji clovek nenahraje, ani kdyby ji zkousel u toho nacitani zmensit.
Pokus s lívancem č.2
Možná ho v meziprostoru někdo virtuálně sežere, než ho sem stačíte natáhnout :-D
(a vážně-není obrázek moc veliký? Někdo psal, že je to problém)
Vidím, že na Kremeš jsou potřeba 3 pudinky, výborně, píšu si. Nejde mi ale do hlavy, jak se to jí? Listové těsto mi připadá dost "pevné" na kousnutí, uprostřed krém...není z toho takový ten hamburgerový efekt? jakože v puse těsto, na tričku krém? či se to krájí na sousta? :O
No díky za tipy. Prostě to neovladám, zkusim to nastudovat a uvidíme..teď už lívanec nechám spát
Nevím jak "se" to jí....ale já je jím barbarsky tak, že sním horní vrstvu z listového těsta a potom zbytek....ale nikomu to neříkejte ![]()
nádherné fotky, sbíhají se mi sliny...
Dekuju, me taky. A pri te chuti na sushi bych si dala livanec :-D
Hamburgerový efekt
To je přesné. Já jsem tyhle dezerty s krémem mezi pevnýma plackama nikdy nějak nepochopila. Když to chci jíst v rámci možností civilizovaně, sundám si tu vrchní placku vedle a ukrajuju si ji zvlášť.
Mam desnou chut na sushi! Nebo aspon na sashimi, kurnik, zeny, co mi to delate. O vikendu to poresim. I kdyz muj oblibeny takeout by se dal driv i. Jite i ty mene asijske a vice cunacke veci jako napriklad vulcano roll? Me to teda moc chutna, ehm.
Co ochutnat v Budapešti? Nemusím moc ostrá jídla, poraďte!
já jsem ten váš lívanec viděla a je krásnej, nevzdávejte to :-D
musí se ten obrázek nejdřív nahrát a pak ještě to nahrané vybrat a označit
Dneska jsem poprvé pekla moučník bez vajec a mléka, s polovinou bezlepkové mouky, pro návštěvu dietářku. Nevěřila jsem tomu, ale bylo to jedlé!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)