razorblade No cenu si nedovedu přestavit! I když fakt je, že když jsme tam bydleli poprvé, třeba 13 let zpátky, byly letenky o polovinu dražší, než teď. Na COV bych se možná protlačila, ale děti bych asi musela zabalit do kufru!! ![]()
Postřehy z Japonska
Mohučanka
Vy mě bavíte, není o co stát!
Jak to, ze jsem tohle vlakno objevila az ted? Jsem moc rada, doufam, Garfie , ze sem budes davat co nejvic zajimavosti i prihod z denniho zivota slovem i obrazem. Hlavne teda preju, at se v poradku vsichni a vsechno dostanete na misto urceni, tech nervu uz to stalo az dost.
Kokoska No hele, zatím to vypadá, že prví informace o životě v Japonsku bude o Vánocích nebo co
ale děkuju.
Dam sem tip na neco "aspon trochu japonskeho" na lockdownove vecery. Treba k sushi. Mam tu hru rada, ma byt putovaci, relaxacni, ale deti se u ni umi neskutecne pohadat![]()

mirajo
Já nad ní hodně váhala k Vánocům, ale nakonec jsem koupila Kanagawu, hlavně protože tam budeme bydlet. Tak teď jsi mě znovu navnadila!!!

711990 Hele a teď mi došlo, že vlastně Tokaidó je v podstatě přesně ta trasa, kterou jsem vám navhla na cestu po Japonsku, to je vtipný ![]()
Garfie Kanagawu musim prozkoumat! Kdo si hraje...
K Tokaido mam cerstve i rozsireni, jeste nevyzkousene.
mirajo Vidíš, kdybychom byly blíž, mohly jsme si je vzájemně vypůjčit! :-)
Garfie no tak to jako milovnici deskovek okamzite kupujem!!!!
ja uz Tondovi ukazuju jelinky a sambo po vecerech hleda, jak se jmenuje herni ctvrt v Tokyu:D
711990 Á čas poslat vám další materiálek ke studiu....![]()
![]()
Garfie
ano prosim!!!!!
Garfie Asi blizko nejsme a budeme jeste mnohem dal, ale budu aspon cerpat
!
Clovek muze samozrejme "volat" i bez budky, ale je to mily...
mirajo To je hezky nápad, dojalo mě to.
mirajo Kanagawu ti ráda půjčím.
Mam naporcovano, vecer se ozvu, ted resim fyziku, akci a reakci![]()
Tak Japonsko ukončilo mimořádný stav a prodloužilo zákaz vstupu cizinců do odvolání. Tedy pro nás asi ta nehorší varianta. :-/
Garfie šmarja! Vy si tedy vytrpíte....
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)