Taky nemám nic od Cosáků a většinu léta tahám tmavě modré široké gatě a pruhovaná trika. Ale nedělá mi problém to změnit ![]()
CK Parfumanie
Jakože dorazíš v tmavěmodrém triku a pruhovaných gatích?![]()
jerry No, i tahle kombinace by se u mě ve skříni našla ![]()
Teď mi potvrdili rezervaci v pivovaru, takže místa máme :-).
A mám dotaz :-). Mám zajišťovat hromadně vstupné do zámku? Chceme jít do obrazárny, sala terreny a do sálů. Vstupné se nedá koupit na vše dohromady, ale každé zvlášť. Obrazárna a sala terrena jsou v klidu, ale ty sály jsou s průvodcem, tak abychom se vešly do nějaké komentované prohlídky.
Pivovar![]()
Zámek je frekventovaný objekt a prohlídky sálů půjdou každou chvíli. A pokud by přece jen po našem příchodu byly nejbližší prohlídky vyprodané, tak si koupíme lístky na nejbližší volnou a v mezičase půjdeme na ty ostatní, popř. do zahrady.
Navíc se může cokoliv stát, někdo nebude moci jet a tobě by v tom zbytečně zůstaly viset prachy.
jerry Ok :-)
prosimvas, hodte pak nekam fotku! :)
Jo, třeba s ponocným![]()

Nebo s policií![]()
Pátrání po výtržnicích stále probíhá, psi zachytili pachovou stopu.![]()
A chudáky výtržníky (resp. chuděry výtržnice) pak ještě obviní z týrání zvířat![]()
A což teprve, kdybychom jely do Přerova - dovedeš si představit tu tiskovu zprávu v podání policejního rady Komínka?
barbucha a svetry
Jo jo. Ještě že můžem do zámku!
Všem se za sobotní deště a zimy předem omlouvám. Já mám totiž na sobotu lístky do Krumlova na otáčivé hlediště. ![]()
Sweet Potato já jsem na otáčku pěkné počasí zažila asi jen 1x :-) Letos jdeme 31. 8., takže asi taky bude pršet ...
Magráta My to zkoušíme zas po mnoha letech. Zatím se kvůli dešti nikdy nehrálo. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)