To víš - jak kdo![]()
CK Parfumanie
razorblade mozna to bude v pripade vydatneho deste vodni polo ![]()
viktorka_od splavu Renusatko, Pavlena , plánujete také cestu? Jdu se poohlížet po jízdenkách, tak ať případně putujeme společně.
Dievčatá, asi mi to nevyjde. Jediná možnosť by bola prísť za vami v nedeľu rano, ak budem schopná šoférovať. Taham piatu sobotu po sebe a už to cítim. Ach tie prázdniny ![]()
Hrozne som sklamaná ![]()
Janulik03 Nevím, jak to máš daleko, ale ta neděle se mi jeví jako blbost. Musíme holt vymyslet další akci :-).
999 asi hodinku, ale tiež to nevidím moc . No hádam niečo vyjde.
Janulik03 to je skoda :((
Prosím vás lidi, pošlete mi někdo telefon do SZ. Přijedu, ale vzhledem k situaci na dálnici a očekávanému počasí vůbec nevím kdy. Tak ať vás někde najdu dřív než v tý hospodě . ![]()
A já hlásím, že bohužel nedorazím, je mi to moc líto. :-( Dobrá a špatná zpráva zároveň, muž přiletěl tento týden do ČR kvůli nějakému problému ve fabrice, přišli jsme tím pádem o dovolenou příští týden, ale zase se podařilo posunout nám odlet až na víkend těsně přes začátkem školy. Po sem dobrý, ale bohužel, tím že je v Česku, musíme jet tento víkend na oslavu padesátin na Slovensko, z toho se nevyvleču....
viktorka_od splavu Renusatko, Pavlena , plánujete také cestu? Jdu se poohlížet po jízdenkách, tak ať případně putujeme společně.
já plánuju dorazit autem, ráda naberu další pasažéry, ale večer se budu vracet, takže buď jen tam, nebo můžte se mnou:-)
což je i odpověď continuity moc dik za nabidku svezeni ale zajizdet jeste k tomu do mesta by nebyl dobry napad, potkame se na miste
jestli se teda najdem, 999
dala bys prosim nejaky bod srazu?:-)
viktorka_od splavu Příjezd plánujeme kolem 13,00, dáme oběd a půjdeme na zámek. Pošlu ti taky můj telefon.
Janulik03 Budeš za námi muset přijet do Prahy :-).
Garfie Škoda, že to nevyjde :-(.
999 Mrzí mě to, ale tak víš, že to bylo od začátku na hraně, jen důvod se změnil. Zkusím aspoň Prahu, když mám pár dní k dobru. :-) (ale jako bych je neměla, plní se to strašně!)
Garfie Je to špatná zpráva kvůli dovolené, ale děti jsou asi nadšené co? Tak at si to tady užijou;.-)
Garfie Je mi to jasný, že si tě chtějí všichni užít :-). Když stihneš Prahu, budu ráda.
Karja No čekala jsem trochu víc nadšení, té dovolené je jim líto, ale spokojení jsou. Ono navíc, kdybych věděla, jak to dopadne, domluvím jim nějaký tábor, víc bych to naplánovala, teď je to velká improvizace a kamarádi v háji! :-)
Garfie Jé, no to mě nenapadlo, že už mají kamarádi své programy, no to je škoda! Snad ještě něco vymyslíte;-)
999 už to tak vyzerá, aj tak musíme navštíviť neter, ktorá teraz býva v Prahe, tak to. využijem.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)