Cestování
rasaNori My jednou přespávali pod širákem u nádraží v Kluji, v takovém lesíku. Nad ránem tam začali kolem chodit lidi. Nevím, kdo se víc lekl, jestli my nebo oni. Ustlali jsme si na chodníčku, co sloužil jako zkratka k nádraží a chodili tam lidi na ranní.
Tak jaksi ztrácím odvahu k cestě na Tchaiwan (za pět týdnů), zvlášť s desetihodinovým čekáním v Pekingu...![]()
Garfie tak to se ti vážně nedivím... ![]()
Fakirka No ale těšila jsem se!!
Garfie já věřím, taky bych se těšila. Ale o to je horší to rozhodování.
Garfie To chápu. Nás čekají za 3-4 týdny cesty úplně jinam a i tak mi leccos proběhlo hlavou.
Sweet Potato No není to příjemný pocit, viď? My navíc máme letět s dětmi :-/ A letošní "chřipka" mě skolila skoro na tři týdny!
Garfie Já už jsem na tebe myslela, že se vaše domácí problemy vyřeší i samy. ![]()
Garfie No my taky. A jedno dítě má letět i bez nás.
Umím si představit, že pokud to bude eskalovat, celkem bez váhání vše zrušíme. Letět směr Čína, jednoznačně.
continuity No já měla dokonce krátce radost, muž nakonec odložil cestu do Číny (rsp. jeho čínský kolega), protože se jim nepodařilo domluvit nejdůležitější schůzku. Tak to vypadalo, že aspoň jednu cestu absolvujeme všichni, ale pak se teda rozjel virus naplno a jsem v háji. :-(
Garfie a my máme v půlce března letět do Vietnamu, taky nejsem nadšená. Manžel si ovšem obavy nepřipouští. Ale ten Peking, to bych nechtěla vůbec, zvlášť s dětma.
Garfie něco jsem zaslechla, že některé aerolinky vrací peníze za stornované letenky.
Kokoska Vietnamu bych se asi nebála, aspoň zatím, uvidíme co v půlce března :-) Ale tobě se tam nechtělo i bez toho, že jo? Tak to pak chápu, že je to jen další mrzutost....
continuity My letíme s číňany, tak právě přemýšlím, jestli je v jejich zájmu spíš rušit nebo nerušit
ale včera vůbec nešel zaslat online dotaz na aerolinky, asi jim zkolabovala síť.
continuity V půlce března už bychom měli být zpátky....![]()
continuity ten se nedá
Garfie to tam pojede Kokoška.
Jak si ji psala, že Vietnam bude ok. Podle mě je ještě brzo. Snažila jsem se najít i nějaké počítačové simulace a nikdo nic nemá, je ještě strašně brzo.
Tak jaksi ztrácím odvahu k cestě na Tchaiwan (za pět týdnů), zvlášť s desetihodinovým čekáním v Pekingu...
Pokud letíte s Číňany do Pekingu a za pět týdnů, to už je březen, ne? Nebo to stihnete do 28.2.? To totiž letí poslední let na přímé lince mezi Prahou a Pekinem, Číňani tu linku zrušili.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)