Cestování

09. srpna 2014 10:36
Offline brrr
11553 příspěvků moje polička 27. ledna 2020 13:19

Victoria Mám pocit, že @Garfie má letět z Vídně.

Offline brrr
11553 příspěvků moje polička 27. ledna 2020 13:21

Mimochodem, jeden ze dvou Čechů, který zůstává ve Wuchanu a řeší se jeho návrat do ČR, je od nás ze vsi.

Offline Victoria
1200 příspěvků moje polička 27. ledna 2020 13:33

brrr Aha, to jsem nevěděla, automaticky mi naskočila Praha. Vídeň je vlastně z Moravy kousek:-) 

Offline Garfie
26836 příspěvků moje polička 27. ledna 2020 15:29

Victoria Ano, brrr ma pravdu, letime z Vidne. Sice to mame na letiste vzdy daleko, ale zase zhruba stejne daleko na ctyri vetsi. :-)

brrr Ta vase vesnicka strediskova je vubec v posledni dobe dost v centru pozornosti, ne? Nebyl i ten strelec nekde od vas?

Offline Garfie
26836 příspěvků moje polička 27. ledna 2020 20:50

continuity Tak podle stránek china airlines by nám letenky měli vrátit, napsali jsme jim a uvidíme, šance je veliká. Ale mrzí mě to fest, podařilo se mi je chytit dost levně a moc jsem se těšila. 

Offline Sweet Potato
38260 příspěvků moje polička 27. ledna 2020 20:53

Garfie Chytíš jindy jiné, lepší. A třeba poletíte všichni společně.

Offline Garfie
26836 příspěvků moje polička 27. ledna 2020 20:55

Sweet Potato To doufám!  A děkuju! 

Offline Tulipe
2471 příspěvků moje polička 27. ledna 2020 21:00

Garfie Hainan by měl plne refundovat. U nás tedy sluzebni cesta

Tak at to vyjde jindy za příjemnejsich okolností! :-)

Edit: tak az teď čtu, ze vy s China Airlines.. Tak uvidíme, jak to nakonec dopadne - to budou šílený storna

Offline continuity
39153 příspěvků moje polička 27. ledna 2020 21:27

Garfie hele, ta Azie nikam neutece. 

ted mi muz rikal, ze by mel pristi tyden zas letet do Korei. no taky nejsme nadseni, jeste to necham konovi jak se to vyvine, ceka nas par dni na horach, prudit muzu zacit i v nedeli. uz techto par dni to melo celkem ostry vyvoj, takze treba za tyden bude zas vsechno jinak.

Offline Garfie
26836 příspěvků moje polička 27. ledna 2020 21:52

continuity Muž letí 2x do Japonska, jednou v únoru a jednou v březnu, s třídenní zastávkou v Korei a v Malajsii, taky nejsem nadšená. (a navíc mu závidím )

Offline brrr
11553 příspěvků moje polička 27. ledna 2020 22:24

Garfie Jo, střelec byl taky od nás. Kamarádka si dělá srandu, že u toho kluka, co je ve Wuchanu, radši říkají, že je z Ostravy, abychom nebyli tak mediálně proflákli.

Toho Taiwanu je mi líto, chápu, že ses těšila, ale on počká.

Za odpoledne se těch podezření v ČR vyrojilo taky dost. Ten případ Číňanky z Opavy, to bude určitě holčička, o které mluvily kolegyně z práce, že přiletěla ÚPLNĚ sama z Číny (je teda jen poloviční Číňanka, tatínek je Čech). Znají se s babičkou.

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 02. února 2020 07:04

Tak jsem zpet z Indie a nejak se mi nedostava slov, protoze to se neda popsat. Kdo muzete, jedte a zazijte to. Schvalne nerikam, ze uvidite Indii, protoze jakmile tam jste, tak ji zazijete, at se vam to libi nebo ne:)) opravdu zazitek, uzasne. 

Offline 999
18864 příspěvků moje polička 02. února 2020 07:35

jinx Zrovna jsem myslela na to, že se tě na tu Indii musím zeptat :-). Já ji fakt toužím navštívit, ale manžel tam nechce. Jela jsi na vlastní pěst, nebo jsi měla průvodce? 

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 02. února 2020 07:51

999 no jako nejela jsem sama :-) ale jinak ano, byla to individualni cesta, nesnasime organizovane cestovani, takze vzdy jen individualne. A ten pruvodce se vzdycky tak nejak nasel. Vetsinou tak, ze se ridic, ktery se nam pripletl do cesty zminil o tom, ze nejakeho zna, pak mu nas predal a ten dotycny pruvodce se nas pak na pul den, den, dva... ujal. Proste trochu divocina a fakt je dobry se nejlepe uz na letisti po priletu naladit na to, ze to je proste Indie a veci funguji svym vlastnim zpusobem a ono to pak jde:-) Neco se da i bez pruvodce a je to sranda, protoze jsi jak ztracena v uplne jinem svete (treba Dilli nebo Mumbai), ale jsou mista, kde je to naprosta nutnost, protoze se vymykaji vsemu, co si dokazeme predstavit a jeste te vezme do mist, ktera bys jinak sama nenasla nebo by te vubec nenapadlo tam jit, popr. by ses bala, protoze to je fakt brutalne jiny svet.  Mne tolik lidi reklo, paneboze Indie, fuj, hruza, proc tam jedes a podobne. No, co jim budu vysvetlovat, ze. A co bylo skvele, turisty bych spocitala na prstech jedne ruky, nesmirne autenticke. 

Offline 999
18864 příspěvků moje polička 02. února 2020 07:58

jinx Díky, takhle bych si to představovala. Žádný organizovaný zájezd, ale místní průvodci na kratší dobu. A jestli to funguje, je to dobrá zpráva :-).

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 02. února 2020 08:02

jinx Jsem tě šmírovala na Insta a zajímavý, hned bych jela a mám správnej pipi dotaz - co sis přivezla, já miluju takový ty věci co se daj pořídit mimo turistický oblasti.

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 02. února 2020 08:10

Mutziputzi ted mi doslo, ze krome jednoho caje vlastne nic :-) 

Offline Proč ne Eva
408 příspěvků moje polička 02. února 2020 08:48

jinx jednou určitě vyrazím. Taky jsem sledovala fotky na insta. Úžasné.

Offline MP Meri
5671 příspěvků moje polička 02. února 2020 09:44

Kdo bych chtěl Indii, ale úplně si netroufá, tak doporučuju Srí Lanku. Je to taková light verze (skoro) pro každého. 

Offline bram
4092 příspěvků moje polička 02. února 2020 10:22

jinx to rada ctu, tusila jsem, ze se ti to bude libit :) A mas pravdu, je to neprenositelna zkusenost :)