continuity Paráda!
Cestování
continuity ty zeleny kopce!
continuity to je nadhera
Díky všem, je to tady fakt ztracený ráj.
Jinak bych poslala na přeškolení zástupce ŘSD, velmi slušné silnice, samý tunel a most.
continuity Ty jo, to je bomba, fakt nádhera!!!
Krásný, už vím, kam se potřebuju podívat!
Evaeva Malagu jsme zvolili asi z podobných důvodů minulý rok. Byli jsme přímo v historickém centru a každý den si dopoledne dali nějakou památku, pak oběd a siesta, později odpoledne moře. Byli jsme tam v červnu a teploty několikrát vylezly skoro ke 40. Na nás to bylo už v tom červnu moc, dopoledne u moře jsme nevydrželi, písek byl rozpálený. Mysleli jsme si, že půjčíme auto a dojedeme se podívat po okolí, ale nakonec to nebylo vůbec potřeba. Místní MHD fungovala skvěle, takže můžu jenom doporučit. Děti toho dost odchodily, jak jsme měli všechno blízko.
dynda díky za informaci. Červen už určitě ne, vidím to tak do půlky května. V horku nejsme schopní fungovat.
To dobře děláte. My jsme se chtěli i vykoupat, což už se dalo. Jestli budete ve městě, nevynechejte pevnost. Je velká, členitá a děti se tam můžou krásně proběhnout.
continuity
. A zavidim strasne, my si tehdy nemohli pujcit auto kvuli veku.
prosim te, nevis co to je za kopec? Tehdy jsem z nej byla uplne paf. Ono jich tam bude spousta, ale my to neprojeli uplne krizem krazem bohuzel...
dynda právě nevím, kolik času trávit přímo v Malaze, jestli nebude lepší (pro děti) soustředit se spíš na ty menší města. Já si právě říkám, že už by mohlo být i na koupání nebo spíš pobyt na pláži i v tom květnu.
Jos to netuším, zkusím se podívat. Ale můžu tě uklidnit, ten kopec bych teď pravděpodobně neviděla, i kdybych stala přímo od ním. V horách je mlha každý den. Je tady sousedka, včera byli někde v horách a viděli tak na 10 metrů.
continuity a jaká je tam teplota?
Evaevated na balkoně určitě přes 20, nahoře včera auto ukazovalo 6. Fakt hrozně záleží, kde. Na severu je chladněji a taky tam víc fouká.
continuity ty jo, to jsou slušné rozdíly. Užijte si to, snad se mlhy rozpustí.
continuity Ha, poznavam "naši" tunelarskou levadu! My tam byly po povodních, levady poničené sesuvy půdy, ale stejně to bylo prima. Tak uzivejte, ať je počasí milosrdné.
continuity Krásně se máte! Je to nádhera.
continuity Krásné fotky! Pro mě byla Madeira peklo, už by mě tam nikdy nikdo nedostal, v podstatě mi tam bylo neustále špatně (serpentiny, kopce). Neustále jsem měla pocit, že nemám rovnou zem pod nohama, byla to hrůza. Užijte si to:-)
cestovatelky, máte některá doporučení na ubytování ve Florencii?
Victoria já to normálně nedělám, ale preventivně jsem se nacpala homeopaticky na nevolnost, které bere mladší, už v Praze kvůli letadlu.
Mně srazy nevadí, mě vadí vyhlídky,které se ve větru chvějí.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)