Sweet Potato toto je chipmunk kalifornský:)
Cestování
rasaNori On to teda bude spíš sysel kalifornský (veveří), ale místní tomu asi taky říkají chipmunk?
Sweet Potato Tamias obscurus J. A. Allen, 1890 - čipmank kalifornský - California Chipmunk
rasaNori Díky. Já myslela, že je to tenhle macík:
http://www.schnablova.net/Cestovatelske/USA/Kalifornie/Zvirata/veverky.html
Sweet Potato premyslim jestli by sysel vybehl tak rychle na strom, kdyz se zjevil pes:D
rasaNori Anerika je země neomezených možností. ![]()
continuity co Hamburk? Zažila jsem ho někdy koncem dubna a bylo to moc hezký.
Kokoska tam se teď bez přestupu nedá doletět. Já jsem sjela přes letušku všechny přímé linky z Prahy do nejakých prijateoných destinací. Vypadla z toho ta Varsava a Brusel.
continuity aha, to jsem nevěděla, že se neletí přímo. My byli autem.
Kokoska litalo se kdysi, i jsem tam byla už dost těhotná za mužem. Ale teď je to strašný, o tam litá pracovně dost, naposled tam letěli minulý týden přes Zurich.
Mrs.Robinson nevím, jak to nejlíp popsat. Je to z Reiteralm.
continuity očíhla jsem ti v Mnichově Dopravní muzeum, pobočku Deutsches museum. Je to kousek od nádraží. Jsou to tři haly, dětem se nejvíc libil simulátor S-Bahn a osobního auta. ![]()

Tabea děkuji.
Já si sesumiruji nějaké dotazy, ale je to ještě daleko a všechnu volnou energii mi aktuálně bere jejich škola.
Tak máme na velikonoce jízdenky do Terstu, bohužel lehátka už nebyla (fňuk). Teď se budu tři týdny bát, aby byla dcera zdravá. Tento týden měla horečku, minulý týden teplotu a angínu před měsícem a půl.![]()
Juhu, za mesic si konecne dopreju vejlet, co mam dlouho na wishlistu ![]()

Samá hra stínů - před týdnem...

... a dnes.

Mulen v Terstu je krásně! Užijte si to.A doporučuju nevynechat prohlídku zámku Miramare ![]()

Hlásim, že Vermeer v noci bol úžasný zážitok...ako na výstave to nič nemenilo, to je jasné, ten pavilón aj tak nemá okná, ale tá atmoška vyprázdneného múzea, kde sa všetko ozývalo bola super....
A úplne krásne bolo, že napriek tomu, koľko ľudí sa tam premelie a musia mať z toho hlavy ako balóny, boli všetci veľmi milí a ústretoví, keď sa dcéra fotila pri jej obľúbenom dievčati s perlou, tak ju dokonca dozorujúci pán komandoval, ako sa má natočiť, aby mala ten správny výraz ![]()
.
Ozaj, mám taký divoký letný nápad - Rumunsko, hlavne teda vnútrozemie.
Myslím historické časti, prírodu nechám iným, to nie je úplne moja káva.
Nemáte niekto skúsenosť s cestovaním po Rumunsku?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)