Mulen v Benátkách na velikonoce jsem byla před asi 8 lety a byl to fakt hroznej masakr, znovu už bych v tenhle termín nejela, obzvlášť do Itálie. A obávám se, že letos bude natřískáno úplně všude, takže buď se obrnit nebo změnit termín
Cestování
Mermaid Jestli to před osmi lety bylo hrozný, co teˇprve teď :(
Našla jsem ale noční lehátkové vlaky (to je podmínka) do Gdaňsku, Ženevy, Bernu, Antverp, Varšavy, Berlína a Hamburku. To by bylo aby nebylo..
Mulen Jestli ale chcete jet na Velikonoce, tak Itálie zase může být hodně zajímavá, nenašla bys nějakou jinou, ne tak profláklou destinaci? Já zažila Velikonoce na hranicích Lazia a Toskánska a byla to pecka! Skoro v každé vesnici byl nějaký průvod nebo jiné oslavy, hlavně na Velký pátek, byl to zážitek!

Garfie To je zajímavý
. Podmínka je aby se tam dalo dojet a dokodrcat vlakem. Ale to plánování je na tom stejně nejlepší
Itálii jinak vůbec neznám, byla jsem jen jednou na skálách u Lago Di Garda a na Marmoládě.
Mulen Itálie je boží úplně všude, myslím, že na Velikonoce neprohloupíte ani nějakým provinčním městem a přilehlými vesnicemi. Italské jaro je nádhera veliká.
Ale vlastně - každé cestování je super, i když je to jen kousek za hranice všedních dnů. Berlín je taky super ![]()
Mulen ja bych berlin nechala na teplo, kdy se da vysedavat venku. na velikonoce bych doporucovala spis tu italii.
Ja bych jela i do Kardasovy Recice, naposled jsem byla nekde v rijnu a musim vydrzet do kvetna.
Kokoska Teď jsi mě rozesmála, já to tady čtu a tiše závidím, jak jste schopný cestovatelky všechny, já jsem už dlouho nikde nebyla, a sama se bojím někam jet, a tak se říkám, děvče, ty jsi schopna akorát tak sednout na vlak a dojet na chalupu rodičů v Kardašově Řečici ![]()
Isca svet je malej a vsechny cesty vedou do Kardasovy Recice ![]()
My moc zdatni cestovatele nejsme, jezdime s tou cestovkou. Nemusime (teda ja nemusim) shanet letenky a ubytovani a tak zajimava mista, kudy jsme kolikrat chodili, bych urcite ani nenasla.
Karja U jakýho rybníka? Ten hlavní, hned vedle, Velký Řečický, je bohužel pro nás plavce totálně zakaprovanej
, nehodláme se s nima překopávat (nebylo to tak vždycky
) ale terén na jih, Jemčinské polesí, je pro nás patriotické Doudleby prostě láska
pro cyklisty,lesy,hráze rybníků,duby..![]()
Isca On byl někde na rybách, u nějakého soukromého zakaprovaného rybníka, ale moc ho to nenadchlo, tak tam dost nachodil po okolí a už spokojenej byl:-D
Isca bydleli jsme v Jemčině na zamku a jezdili po okoli na kole, krasny to bylo.
Archivářka díky moc! Ať se dobře prodává.
Mulen přidávám se s doporučením Itálie o Velikonocích.Boží to je všude
Jinak v Benátkách jsme byli o Velikonocích před pěti lety a žádný masakr se nekonal.Ve městě bylo míň lidí než klasicky v létě a skvělé byly výlety po ostrovech Murano,Burano,Torcello(můj nejoblíbenější -naprostý klid)A vzpomínané Lago Di Garda je na Velikonoce taky fajn.Všechno slavnostní, krásný, všude plno dobrot, každý ti přeje buona pasqua...![]()
![]()
Jak je to s tou vodou v Benátkách teď? Někde jsem zahlídla strašení, že ani vaporetto nejezdí jak nemá prakticky na čem... ![]()
Naruším Benátky Velkýma Tatrama. Dneska bylo tak nádherně!

Na Pradedu je taky krasne!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)