Lenka22 zítra nymphenburg, odpoledne akvárium a olympijská vesnice. V neděli ráno technické muzeum,odpoledne centrum a vez na Radnici. V pondělí nákupy.
S tímto programem se už vcelku vyplatí i Mnichov city pass.
Lenka22 zítra nymphenburg, odpoledne akvárium a olympijská vesnice. V neděli ráno technické muzeum,odpoledne centrum a vez na Radnici. V pondělí nákupy.
S tímto programem se už vcelku vyplatí i Mnichov city pass.
continuity moc díky, mrknu na to.
Tabea díky, že si mě vykopala tím autem, až na tu A9 prázdná dálnice, jsem cumela, D1 v tomto stavu nebývá ani v noci. Pak uz dost provoz, ale pořád to jelo 140. Teda parkování v hotelu je samozřejmě raketa, ale pořád to nakonec bude levnější než vlak.
Lenka22 jo zapomněla jsem v neděli na Rezidence, to uvidíme jak se zasekneme v tom technickém muzeu, když tak tam nechám děti samotné.
continuity vše zapsáno, díky :-)
Lenka22 pokud máš kluky, tak prý je super muzeum BMW a samozrejme fotbalový stadion. Pak různé obrazárny, ale to moje dítě nebaví vůbec. Až pojedu s mužem.
continuity to mě těší
. Taky jste tím autem ušetřily proti vlaku dost času. Program máte slušně nabitej, těším se na report. Užijte si volno.
Tabea dnes jsem dost nadšená. Už si ani nepamatuji, kdy mě nějaké město takhle nadchlo.
Lenka22 určitě si udelejte v Nymphenburgu čas na ty parkové zámecky, je to dost zajímavé. V jednom je třeba bazén a dost často jsme tam byli sami.
Strávili jsme tam i se zámkem a muzeem kočáru asi 4 hodiny a stihli jsme i kafe a zmrzlinu. Moc jsme se nikde nezdrzovali, ale ani nehonili. Akorát porcelánem jsme jen proběhli.
Jen si vemte sebou svačinu, ten anglický park je dosť rozlehlý a jediná restaurace/občerstvení je hned u zámku.

Olympijský park je úplně parádní. Měli.jsme teda hezké počasí a běžel se nějaký závod, takže tak příjemně rušno.
Akvárium takydost dobre, za mě nejlepší, co jsem viděla, i když dítě tvrdilo, že v Londýne je lepší.

continuity jé, díky, to je bezvadný průvodce i s fotkami.
Lenka22 ten dnešek se dal stihnout v pohodě (jen 25 tisíc kroku
). Vyráželi jsme v půl jedenácté a v osm jsme už byli v hotelu. Akorát my teda nejsme moc hospodští povaleči, zvládli jsme 2x kafe a jídlo, ale my to sníme a jdeme dál.
continuity nemáš fotku z akvária prosím?
continuity bydlíte někde v centru?
Lenka22 ale mám

continuity to vypadá parádně, tak tam budu taky chtít jít :-)
Lenka22 H2 Olympia park, metro přímo před vchodem. Do centra nemůžeš zajíždět autem bez eko nálepky.
Lenka22 tam jsme měli hodinu a půl a bylo to taktak.
Třeba jsem zjistila, že existují vejcorodí žraloci, co kladou kapsičky, na konci mají takové vlákna, co vypadají skoro jak pružinka. Ty se zamotají na rostliny. Po několika měsících se z toho vylíhne zralocek..
Česky jsou máčkoviti, ale anglický název catshark je z toho, že mají protáhlé, kočičí oči.

continuity my budeme bydlet někde na okraji, taky u metra. Ale pojedeme tam nejspíš vlakem nebo autobusem, ještě se uvidí.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.