Kokoska tak to bohužel bude s přestupem. Ted prime lety nejdou, jen v letní sezóně. 6-9 měsíce.
Cestování
Kokoska My jsme do Tirany i na červen sháněli letenky úplně zoufale. Tři přestupy, přílet ve tři v noci a podobné chuťovky. Nakonec poletíme z Vídně.
Sweet Potato jo, vsechno v nejlepsim pripade pres Viden. Jet sami, taky bychom se dopravili do Vidne po zemi, cestovka holt to kupuje z Prahy. Ale oni jsou sikovni, snad nebudem sedet hodiny na letisti.
continuity notna Na některých letištích (konkrétně teď mluvím za Schiphol) už se nemusí vyndávat nic! Ani elektronika, ani tekutiny. Velká úleva!
Na druhou stranu si zrovna mě vybrali, ať si sundám boty (kotníkové, ne ani vysoké). Jasně že je nejlepší vybrat si někoho, kdo vypadá, že se na tý jedný noze snadno udrží a nebudou s ním problémy ![]()
Ounz prosím tě, ty kostry dinosauru mají konkrétně kde? Potřebuju vymyslet výlet teď na víkend:D
rasaNori no v museum für naturkunde, to je dost zajímavý, ale teda o víkendu jsem tam byla a je tam pak dost plno. a je dobrý si kdžtak online zabookovat vstup.
711990 ja sa vždy pýtam, niekde majú totiž mašiny, že treba vyberať a niekde už netreba. Trebárs v Amsterdame už netreba
Apropó vo Viedni vzali otcovi zubnú pastu (lebo bola v balení 120ml) ešte teraz v marci.
Edit, vidím, že idem neskoro
Někde tu byla hrnková debata.. tady by se určitě nějaký našel ... (i když většina ¨jsou spíš novější)
bublifuk Tak tohle je peklo, pochopím dva/tři, ale co plaňka, to hrnek, fakt ne.
slniecko zrovna som počula v rádiu, že v Prahe sa plánuje inštalácia rentgenov s pocitacovou tomografiou na terminale 2 bud tuto alebo nasledujucu sezónu a potom už to nebude treba riešiť.
Jinak jsem udělala nejaké rezervace v tom Mnichově. Docela mě vyděsili v akváriu,že bez rezervace je to složité, tak když už jsem byla v tom.... Všechno s předpokladem Mnichov pass tak teď si ho už musím asi pořídit.![]()
bublifuk tohle maji jedni znami, me hrozne bavi je okukovat a rikat si, kdo mel jaky hrnek doma :))
slniecko tak kamaradce na letisti v Pise zabavili dve sklenicky pesta jeste dneska...![]()
Lamicka doma bych to nechtěla, ale určitě bych si našla některý, co by se mi líbil. Bohužel tam bylo opravdu hodně těch reklamních. Ale všechny hrnky potřebovaly umýt ![]()
V Českém ráji jsou ohrnkované ploty na každém plotu. Na jednom mají i prasátkové kasičky. ![]()
A moji oblíbení staříci mají nový ohoz a myslím, že prošli i faceliftem. ![]()

continuity super...tá nutnosť všetko vytiahnuť a vymotať z káblov je strašná otrava. A nech to vymyslím doma ako chcem, vždy sa mi to cestou nejako zamotá....
...ale tak zas beriem, že bezpečnosť je prevoradá, no....
SunEclipse pesto znie mimoriadne nebezpečne ![]()
Sweet Potato JJ, vždycky se musím dost držet, abych hrníčky moc nevočumovala, aby to nevypadalo, že jdu krást. A staříkům to při jaru moc sluší
Tam muselo být nááádherně.
Jinak jsem udělala nejaké rezervace v tom Mnichově. Docela mě vyděsili v akváriu,že bez rezervace je to složité, tak když už jsem byla v tom.... Všechno s předpokladem Mnichov pass tak teď si ho už musím asi pořídit.
Jaký máš prosím tě itinerář v tom Mnichově? Že bych od tebe něco opsala...mě to dává děsně zabrat.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)