Janulik03 jj zimni zahradu zavidim.![]()
mam moc rada kytky,ale nemam kde se realizovat.![]()
Janulik03 jj zimni zahradu zavidim.![]()
mam moc rada kytky,ale nemam kde se realizovat.![]()
A teraz tu po prečítaní tohoto vlákna musím íst niečo kupiť. Nemám ešte hviezdicovú magnoliou a už pre ňu mám aj miesto. Už ma svrbia záhradnícke nožnice a strihala by som ako divá. Vistériu, ruže, všetko suché. Ja chcem teploooo.
Zarinya Ona tá moja zimná je ešte taká popoluška. Je potrebné veľa práce na nej. Podlahy nové, okná , uprava strechy,.....
Janulik03 vsechno jednou bude......
ja tez pracuji na tom abych se mela kde zahradnicky realizovat.![]()
Janulik03 Tu zimni zahradu ti taky moc zavidim. A @Renusatko ma ty miliony fialek taky doma? To ji potom taky zavidim.
Dostala jsem takovej zamrzlej hyacint, co se nema do vyrosteni a vykveteni, i kdyz poupe dole ma. Asi fakt zamrzl nebo uschnul nema nekdo tip, jak ho popohnat? Uz jsem ho prendala na svetlejsi a teplejsi misto a nic. Mel by mit peknou barvu, byla jsem na ni zvedava:-/.
Karja netuším, možno sa podarí že ešte sa spamätá a možno až o rok.
Inak ttakto vyzerala minulý rok moja zimná, teraz je plná ostrihaných kvetov v kvetináčoch a bedničiek so semienkami a sadeničkami zeleniny.

Janulik03 Takovou zimní zahradu bych taky potřebovala. Už ty fialky nemám kam dát
.
Aranel v květinářství to vypadá takhle:
a doma potom takhle:P
Chachá, to je přesný, mám to úplně stejně ![]()
Janulik03 Uz se vzpamatovava, ale bylo to cele jen trik! Mel byt do cervena az cihlova a vypada to, ze bude normalne ruzovej!
Ale ted jen pro zajimavost, vsimla jsem si, ze tu taky leti tulipany z Lidlu, tak ted ma Lidl v sortimentu tulipany plus hyacinty a ty hiacinty vydrzi ve vaze strasne dlouho, a jako bonus nevoni tak pronikave.
Karja tak super ze zije a mozno sa aj este lepsie vyfarbi.
Mám plno snežienok v predzáhradke. ![]()

Janulik03 to je uplny haj!
Z toho by si uz i zvladla udelat tu fotku ve sklenici co jsi nedavno postovala k narozeninam.![]()
Zarinya no oni maju kratucke stopky. A mne sa pacia tam kde su. ![]()
Janulik03 jasne ona to byla tak trochu narazka(v dobrem) nato,ze si psala,ze se chlubis cizim perim,tak nemusis mas je taky.![]()
A tez si myslim,ze jsou lepsi tam kde jsou.
Zarinya jasne. Zacinam sa tesit az to vsetko zakvitne. ![]()
Prosím o radu. Jak správně přesadit orchidej? Mohu jí ty kořeny trochu ostříhat?
A takto krásně mi rozkvétá fialka ...

Dalia Fialka je super. ![]()
Sucho, sucho, sucho. Tříkubíkový rezervoár na dešťovku prázdný a nejspíš jsem přepálila čerpadlo. Přitom by se mělo při nízkém stavu vody vypnout. Mi ta dešťovka vychází zatím nějak draho...
KapkaMM Já jsem minulý týden sázela jiřiny, vyrývala jsem díru na rýč a půl, abych pod ně dala kompost a do té hloubky zemina úplně suchá, sypká.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.