Teda, ti vyrostli!! Jak se batolí, zobáčci. ❤️
Chlpáči a iné
Štěně je doma! Jmenuje se Róza, má 11 týdnů - a taky asi osm kilo. Na první krmení barfem se vrhla jako kdyby týden nežrala. V autě byla naprosto spokojená a pelíšek doma spolehlivě ignoruje a spí na zemi! Jo a fotky jsou mizerné, telefon to moc nedává, a ona se navíc dost hejbe ;).

Róza
bobanka malinka
tak vela krasnych spolocnych chvil zelam!
to ma biele mikro-fliaciky na packach? :-)
11 týdnů, osm kilo, to úplný drobek nebude :-). Štěňata většinou nechutenstvím netrpí :-)). Je krásná, tak ať vám roste!
když si vzpomenu, jak jsme vezli domů pupíka
kvičel, strašně kvičel, mlel sebou, hrůza. zastavovali jsme dvakrát - poprvé se vyčural a kvičel dál. podruhé vyrobil malý bobek, byl sám se sebou strašně spokojen, nadšeně vyskočil do auta, a celý zbytek cesty prospal
Krásná Rozinka ![]()
To je pejsek ![]()
Fesak![]()
Tak vítáme Rózu do party, to buď u vás veselo ![]()
Tiffanka už je zvyklá se koupat, ale má zvednutou přední tlapku a vyžaduje, aby ji za ni koupající držel
Zbývající jednou rukou se pak koupě blbě teda....
Oni v těch salonech si s nimi většinoui poradi, ti kdo tam až tak nevyvadi.
Chci se zeptat, využíváte někdo na hlídání psů někoho jiného než rodinu nebo kamarády? Jak už jsem tu psala, hlídání je u nás velké téma, já mám z rodiny už jen sestru, co žije mimo ČR, v mužově rodině nejsou na delší hlídání dvou psů podmínky (jejich landseer moc se psy nevychází + je už tam fakt třeba spíš pomoct než tam parkovat ještě dva velký čokly). Kamarádi, i když jsou ochotní, chodí až na jednoho denně do práce, takže z téhle strany taky moc nadějí neplyne.
Cokoliv, kam s sebou nemůžeme vzít psy, je tak pro nás dost oříšek. Většinou jezdíme tak, aby mohli jet s námi, ale příští rok bychom se rádi podívali do Kanady a budeme to muset nějak vymyslet. Problém je, že se bojím je nechat v nějakém hotelu pro psy, kde prostě nevím, co se bude dít. Máte s tím někdo nějaké zkušenosti?
Synchronizace

úplně mi zaskočil čaj ![]()
My jsme letos využili poprvé, kdy jsme jeli na svatby kam se do hotelu se psem nesmělo. Měla jsem strach, že seto spisku nebude líbit, ale proběhlo to dobře. První hotel byl v Brně na Kraví hoře a ten byl tedy vzhledově a čichově katastrofální a už nikdy. Pak jsme hledali v Praze ale byl problém najít volno o prázdninách, tak jsme jako nouzovku zkusili Horní Počernice a super, ten budeme využívat. Chtěla jsem primárně na Ořechu, ale tam je pořád plno ale podle stránek vypadá super. Jestli máte čas, zajeďte si tam, dejte ho tam na zkoušku...
Jo a ten hotel v HP vám každý den bude třeba posílat fotky jak se tam hafan má, ale to už možná dělá většina.
Roza je parádní!
Rufíček je z tý vody strašně nešťastnej. Goliáš by bejval chtěl pomáhat sušit

Děkuju za tip, podívám se jak na Počernice, tak na Ořech. 10letýho Terka, kterej drží pohromady už hlavně silou vůle, bych asi, když to jen trochu půjde, dala někam, kde to zná. Ale roční Cid by to mohl zvládnout v pohodě a bylo by to řešení i do budoucna.
Vy jste teda zlosyn s tím koupáním, Rufíček má s vámi zlatou trpělivost, to vám řeknu! :-D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)