jezis, slepice! ty jsou krasny![]()
Chlpáči a iné
On problém tkví hlavně v tom, že jejich pánička je nečistí úplně ideálné. Dneska večer proběhne deratizace ;) a pak to budou čumáčci.
Jé, ti se vyloupli.
to jsou fakt slepičky! ![]()
![]()
![]()
![]()
Akí smiešni. Mohla by som ich pozorovať hodiny. Malé slepačie nemotorne. ![]()
Jsou nádherní.
tipuju 2 baby a 1 chlap (teda tipuju 1+1 a ten mrňous je tak napůl)
Taky doporučuju psí salón. Psi jsou tak konsternovaní, že jsou úplně v klidu:-).
Boží :-). A to mám fóbii na peří :-).
Caturday grilovačka ![]()

Mame s Inkoustem na navsteve Netopyrku - zatim nejvetsi problem je fakt, ze Jackie by si jedte hrala a Inkoust uz je uplne zmordovanej :-D fotky budou bohuzel jen na Insta, neb tento muj mobil si nerozumi s Parfumanii (a stejne teda foti mizerne)
Na fotke to ale vyzerá, že tam máš bandu spachtošov ![]()
No, to jsem je po peti a pul hodinach trochu separovala (vlastnim telem ![]()
) a konecne se trochu zklidnili a zjistili, ze jsou asi vazne trochu unaveni, chrapali pak bez pohnuti skoro dve hodiny ![]()
![]()
Ja ťa obdivujem, ja už by som mala problém s boxerom :D
Boxer je v pohodě, toho sem normálně vzala do náruče a 'hodila' do vany. Ovšem ten výraz před tím při tom a ještě chvíli potom..prostě tyranka největší..měl ke koupání stejnej vztah jako Rufíček..
To ti verím, a viem presne čo si taký boxer myslí o vode :D Amy našťastie pekne drží, keď má dobrý deň tak si do sprchy aj sama vyskočí ale akonáhle pustím vodu tak ma ide pohľadom zabiť. A vzdychá a odfukuje. No tragéd ![]()
Po ukončení jej trápenia sa ešte tak minútu tvári akože čo som jej to spôsobila ale potom hneď dolezie :D Takže vode sa nebráni, nespokojnosť dáva najavo ináč
A dokedy je Netopierka na návšteve? Inkoust musí byť nadšený.
Nojo, nemaj vodu rádi (nechápu proč) náš lezl do vody jen po kotníky, když se chtěl napít..
Do pondelniho podvecera, pak prijede jeji obvykla hlidaci teta a ja povezu netopyrku domu. Asi teda :-D (hlidaci teta bude mit na starosti tak jako tak kocicky). Inkouste je nadsenej, troufam si tvrdit, ze na zivot ve dvou pejscich se ted po nejakych deviti hodinach uz plne adaptoval. Jeste si musej dovyjasnit, kde kdo spi a bude to vyreseny (uz vidim to trpaslikovo slzavy udoli, az mu ji odvezu)
je barf i pro kočky?![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)