To jsem v životě neviděla. Nějaká jednolitá malá modřina u vpichu, když si to člověk nestlačí, to je eště cajk... ale tohle je teda hrůza děs! Se ti to vylilo všude kolem... Bylas tam poprvé nebo je to vždycky takový? Že bych změnila provozovnu pro začátek...
Čo vás dnes rozosmialo?
Jo ale tedka u druhyho porodu mi sestra žákyně blbě píchla kanylu.... takže mi ji vyndavali a ještě znova do hřbetu ruky, to byla snad nejhorší bolest...a pak nezabral spinal, takže mi davali ještě epidural....pojďme se bavit o něčem jiným ![]()
Potrefenáhusa sestra matlavá.
Co na to říct, já jsem ráda, že to moji doktoři posílají zásadně do laborky. Tam je milá pokerovana slečna, ktera odebere kazdy den padesát lidí, tak má praxi. Dnes to dala ze stejný ruky jak v pátek bez ztráty kytičky.
barbucha no to už je několik let, pak mi odebírali krev ještě milionkrát v obou tehotenstvich a nikdy nic, je teda ale pravda, ze si od ty doby davam fakt pozor a hodně poctivě to pak drzim
barbucha Von ma bystré reakce, ale slabší povahy z toho omývají.
A mně by se to líbilo, já to pokládám za zásadní plus ![]()
continuityNo, ono ani těch padesát odběrů denně nic neznamená. Mně taky takhle jednou zmastili ruku právě v laborce. A krom toho, že mi tam sestra vyrobila modřinu tam ještě tu krev nezvládla nabrat a musela mi napíchnout i druhou ruku.
barbucha to je mi jasné.![]()
continuity my máme šikovnou sestřičku, pracovala myslím na ARO před tím. Ale u druhého porodu si na mně zavolali sestru z ara, aby mi tu kanylu vůbec napíchli. A pak mi jí odmítli vyndat až do dne propuštění snad![]()
Tak jestli je to stará fotka a pak už nic, tak oukej. Mě by to vyděsilo... no, držet by se to holt chvíli mělo.
Pod nás patřej i odběry a musím říct že máme extrémně šikovný holky, tam je prakticky radost jít
dokážou nabrat i malý kopající haranty, lidi s mentálním postižením, s úsměvem vydržej příšernej řev i kolikrát pranici, a nezanechaj stopu
Zrovna zítra se k nim chystám, už jsem dlouho nebyla...
Evaeva no muže loni nechali před tou operaci pěkně dehydrovat, Kanylu dělali až na sale, sestrám na oddelení se do toho nechtělo, tak mu ji dali tam, kde ještě viděli žílu, pročež se mu zlomila a pak vypověděla definitivně službu uprostřed noční. Tak to sestra zas nějak prepichla, aby měla hlavně klid a zas ne úplně dobře. Ale takové modriny neměl ani jednou.
continuity já právě měla modřinu, když jsem chvíli po odběru nesla v té ruce těžký nákup, jinak nikdy.
I proto jsem si tak oblíbila zřítelnice taťku, to je strašnej zločinec a nedá nikomu skoro šanci, má ty reakce super rychlý a super vtipný, nikdy nezaváhá
Já jsem proti němu úplnej břídil, ale vždycky se právě na to těším ![]()
Kdepak výše platu nebo dosažený vzdělání. Chlap má bejt hlavně vtipnej!
Ještě hodnoty jsou strašně důležité. Kdyby nějak hájil Rusko nebo komunisty, už by šel, vtipný nevtipny.
jako potřebuji nějakou inteligenci, ale spíš ve smyslu schopnosti řešit životní katastrofy. Na to mi je k prdu, že spočítá dvojnej integral nebo přečetl Vergilia v originálu. A do opery ho vláčela matka, a tím pádem se mnou už určitě nepůjde. ![]()
To souhlasím. Hodnoty... hájit russáky nebo velebit komunisty by jel jak namydlenej, i kdybych měla třít bídu s nouzí
a navíc - takovej člověk nemůže bejt vtipnej ![]()
Tu operu bych ale zkusila... je to lepší s doprovodem ![]()
barbucha Naši Máry používala moje máma taky. Ovšem vždy negativně. Jestli čekám, že to po mně uklidí naše Máry a tak.
barbucha hele, já si zajdu i s detma už. On má větší přehled než já, ale rád to nemá. to už nespasim.
No, já když dostala první raport, tak jsem byla chvilku na rozpacích, ale pak se z toho vyvinula taková pěkná tradice a taky jsem měla dobrou příležitost, jak z pozice milospani (na kterou jsem ráda přistoupila
) tu Máry pořádně postavit do latě - k nezaplacení! ![]()
Matka bejvala svýho času celkem veselá kopa... nakonec to dovedla k dokonalosti neb přešla od Máry k babě... a od tý byl už jen krůček k Babě Jaze. Sama se tak pojmenovala, i se hlásila do telefonu třeba... Dodneška vzpomínáme, co Jaga dělala, co Jaga řekla, a slabší povahy včetně mýho ex to chudáci těžko nesou ![]()
Já se snažila chodit i s dětma, ale ty jejich výrazy potažmo spánek i během nejhlasitějších árií mi tak nějak vzaly chuť na vzdělávání nevděčných mizerů ![]()
Potrefenáhusa takovou ruku jsem měla po píchnutí heparinu po sekci. Jsem se málem vyvrátila, když jsem to ve sprše uviděla.
Potrefenáhusa Ještě o fous horší ruku jsem měla po jednom odběru taky, ta modřina byla v celé ploše kůže, od půlky nadloktí až k zápěstí. A když se za pár dní začala vstřebávat a každá část hrála jinou barvou, od fialové přes zelenou až po žlutou, šla jsem na ples a měla jenom šaty bez rukávů... Fotku teda nemám. Udělala mi to sestra u obvoďáka, jí ty odběry celkově moc nešly.
Finský překladatel do znakové řeči na Eurovizi.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)