Dadoo ten je dobrej ![]()
Připomnělo mi to v dávnověku představení V melounovém cukru v divadle Kampa s pohybově velmi poetickým překladem do znakové řeči. Bylo to kouzelné ![]()
Čo vás dnes rozosmialo?
Hele, co jsem dnes potkala v jednom designovém japonském obchodě! Vsadím boty, že naši mají úplně stejnou někde v kůlně na zahradě! ![]()

Garfie Kolik za ni chteli? Ja mam presne takovou pred barakem :-D.
Vari No ještě je otázka, jaké by bylo poštovné do Japonska, aby se tu popelnici vyplatilo posílat ;o)
DruI
. Ale nahodou, my ji mame i podobne promacklou.
my ji mame i podobne promacklou.
A hned je to umělecké dílo....takže cena se navyšuje![]()
Když ji naplníme mákem....
Vari Zhruba 5500 Kc! A je to dovoz z Holandska.
Mha To by ovšem cena velmi výrazně zvýšila! ;-)
z Holandska?
A dovnitř jsi se koukla? ![]()
Tabea
Jasně!
Garfie stejnou mame na chalupe![]()
Karja složíme se na lodní kontejner
Lamicka Kdepak, nechám růst její hodnotu:-D
Přiznali nám refundaci za letenky do LA:D takže nás celá 2,5 týdenní Amerika vyšla dost levně, nejvíc bylo za benzin, protoze jsme za tyden dali cca 4500 tis km, to už něco sezralo...
Ty diskuze, ale jako po ránu fest! V jedné fb skupině o drůbeži píše paní1, že má rok slepičky, žádnou zkušenost a konečně si je ochočila tak, že když přijde do výběhu, tak si před ní přičupávaj na zem. Na to ji paní2, co chová drůbež ve velkém asi sto let píše, že to není ochočením, ale že slépky potřebují kohouta. No pěkně se nám to tam rozběhlo do všech stran, včetně zkušeností se znásilněním od kohouta. ![]()
Kan Já myslela, že k slepicím se kohout pořizuje tak nějak automaticky?
andulka01 hmm tak ted jsem zvedava na odborne odpovedi... Slepice znám jenom přes plot od sousedů, ale myslela jsem, že kohout není potřeba, pokud nejde o kuřata.
andulka01 já třeba kohouta nemám, kvůli sousedům. kohouta potřebuješ jen na kuřata, a i ty si můžeš nalíhnout z cizích násadových vajec (kde mají kohouta), když ti začne slepica kvokat nebo v umělý líhni. takže kohout je optional :)
Kan drůbeží skupiny jsou dobrej zdroj obveselení. lípnu sem svůj nedávnej úlovek...jen mi to nejde přímo, musím oklikou
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)