Čo vás dnes rozosmialo?

11. srpna 2014 15:54
Offline Mulen
4779 příspěvků moje polička 23. června 2023 12:35

má to i diagnózu. Tohle přesně mám já https://cs.wikipedia.org/wiki/Misofonie

Offline Torrah
2871 příspěvků moje polička 23. června 2023 14:13

Mulen tak to jsem ji mám na chrápání. Jsem na to přímo alergická, jakmile někdo chrápe, nejsem schopná usnout. A i když přestane (třeba ho šťouchnu, aby se otočil nebo zamlaskám a on přestane) pořád čekám, kdy zas začne a je hotovo. Můj první muž chrápal šíleně a tam jsem si to asi vypěstovala. Dodneška je mi z toho úzko, když si vzpomenu. Bylo to takové chrápání až do apnoe, no šílený. Ale kdž jsem něco řekla, tak on přece vůbec nechrápe... Naštěstí můj druhý muž spí naprosto tiše. Takže tomu rozumím.

Offline Pinot Noir
28187 příspěvků moje polička 23. června 2023 14:27

Mulen to mám na posmrkování. Když někdo posmrkuje v MHD, musím vystoupit, jinak bych se fakt neovládla a na dotyčného se vrhla jak šílenec.

Offline Mulen
4779 příspěvků moje polička 23. června 2023 14:33

Pinot Noir Torrah ja to mam na to vsechno

Přesně, pokud si nejde přesednout, vystupuju. Na noc občas odcházím do obýváku,  to se prostě nedá. Tichého spáče teda závidím.

Úplně nejvic nejhorší je spolujezdec v autě, jako řidič si ani uši zacpat nemůžu.

Offline Kokoska
32558 příspěvků moje polička 23. června 2023 18:23

Torrah Mulen chrapani je desny a samozrejme mam doma hlasiteho space. Ve starem byte jsem taky obcas musela odejit z loznice, cela vztekla, ze ten, kdo rusi a dela rambajz, si spi ve sve posteli a ja trpim na sedacce. Ted mame kazdy svou loznici a je to parada. Na dovolenou si ale beru spunty do usi. Vztekla, ze ten, kdo rusi a dela rambajz, si klidne spi a ja si rasuju usi. Ale jinak by to fakt neslo.

Offline notna
8370 příspěvků moje polička 23. června 2023 18:32

Kokoska Muž taky chrápe, já naštěstí spím většinou dobře. Ale bojím se, že s věkem budu spát hůř a to nedám. Protože někdy, když mám problém usnout, tak jsem z toho fakt běsná. To teda vzbudím muže a odchází spát jinam on. Díky Bohu si to uvědomuje.

Offline Kokoska
32558 příspěvků moje polička 23. června 2023 18:36

notna pamatuju si jednu noc, kdy muz chrapal, na balkon nam tehdy litali holubi a strasne nahlas vrkali, kolem pul druhy sli z hospody opilci a zpivali si na celou ulici a kdyz jsem konecne trochu zaspala, prvni ranni autobus asi v pul paty na zastavce pod oknem se skripenim otevrel dvere a vyhlasil "zastavka X, pristi zastavka Y". 

Offline Torrah
2871 příspěvků moje polička 23. června 2023 18:51

Kokoska já odcházela spát jinam velmi často, jinak bych se nevyspala. Co to ale bylo na otce mého bývalého, který chrápal tak, že v létě při otevřených oknech budil lidi naproti přes ulici... Nechápala jsem, jak maminka s ním může spát v jedné ložnici. Říkala, že nic neslyší, že usne a spí. Tohle neumím teda.

Offline DruI
4684 příspěvků moje polička 23. června 2023 19:02

Torrah Můj muž, než zhubnul, chrápal tak nahlas, že když jsme ještě bydleli ve sdíleném bytě, tak to slyšela i spolubydlící přes chodbu. Ale mně to teda nikdy nevadilo a občas mi to připadalo vyloženě uklidňující :o)

Offline Kokoska
32558 příspěvků moje polička 23. června 2023 19:13

Torrah

DruI muž taky nechrápal, když byl štíhlejší. Bohužel kvůli nějakým zdravotním problémům přibral a i když trochu zase zhubnul, chrápání mu zůstalo.

Offline DruI
4684 příspěvků moje polička 23. června 2023 19:23

Kokoska No u nás jsem bohužel přibrala a začala chrápat já :o)

Offline Kokoska
32558 příspěvků moje polička 23. června 2023 19:50

DruI Já prý občas taky chrápu, na těch dovolených do mě muž občas dloube. Ale to spíš výjimečně, většinou když jsem hodně utahaná a usnu nějak víc tvrdě asi.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. června 2023 20:16

Torrah to mám já. Muž chrápe celkem dost, než vzali synovi mandle, chrápal i on, ale mě stačí usnout dřív, pak už neslyším nic.

Offline notna
8370 příspěvků moje polička 23. června 2023 21:01
Reakce na Kokoska:

notna pamatuju si jednu noc, kdy muz chrapal, na balkon nam tehdy litali holubi a strasne nahlas vrkali, kolem pul druhy sli z hospody opilci a zpivali si na celou ulici a kdyz jsem konecne trochu zaspala, prvni ranni autobus asi v pul paty na zastavce pod oknem se skripenim otevrel dvere a vyhlasil "zastavka X, pristi zastavka Y". 

​To je na vraždu

Muž byl i ve spánkové laboratoři, možná by mu pomohla operace měkkého patra, ale jisté to není. A ta operace by z jiného důvodu pro něj byla docela riziko, takže jsme se domluvili, že ji nepodstoupi.

Offline Kokoska
32558 příspěvků moje polička 24. června 2023 00:30

notna u nas je to podobny, jsem rada za oddelene spani.

Offline razorblade
8456 příspěvků moje polička 24. června 2023 20:43

Priznejte se, ktera se hodlate seznamit?!

Offline Renusatko
11666 příspěvků moje polička 24. června 2023 22:14

razorblade . To jsou požadavky.

Offline Fakirka
2210 příspěvků moje polička 25. června 2023 09:24

razorblade ta teda víc chce

Offline Gatita
8172 příspěvků moje polička 25. června 2023 19:25

razorblade Renusatko no to jsou pozadavky:)) A v tom inzeratu dole jsem cetla "se zajistenym zavazkem"Jsem si rikala - ferova zenska, prizna v inzeratu hypoteku

Offline letfenixa
10243 příspěvků moje polička 29. června 2023 09:21