má to i diagnózu
. Tohle přesně mám já https://cs.wikipedia.org/wiki/Misofonie
Čo vás dnes rozosmialo?
Mulen tak to jsem ji mám na chrápání. Jsem na to přímo alergická, jakmile někdo chrápe, nejsem schopná usnout. A i když přestane (třeba ho šťouchnu, aby se otočil nebo zamlaskám a on přestane) pořád čekám, kdy zas začne a je hotovo. Můj první muž chrápal šíleně a tam jsem si to asi vypěstovala. Dodneška je mi z toho úzko, když si vzpomenu. Bylo to takové chrápání až do apnoe, no šílený. Ale kdž jsem něco řekla, tak on přece vůbec nechrápe... Naštěstí můj druhý muž spí naprosto tiše. Takže tomu rozumím.
Mulen to mám na posmrkování. Když někdo posmrkuje v MHD, musím vystoupit, jinak bych se fakt neovládla a na dotyčného se vrhla jak šílenec.
Pinot Noir Torrah
ja to mam na to vsechno![]()
Přesně, pokud si nejde přesednout, vystupuju. Na noc občas odcházím do obýváku, to se prostě nedá. Tichého spáče teda závidím.
Úplně nejvic nejhorší je spolujezdec v autě, jako řidič si ani uši zacpat nemůžu.
Torrah Mulen chrapani je desny a samozrejme mam doma hlasiteho space. Ve starem byte jsem taky obcas musela odejit z loznice, cela vztekla, ze ten, kdo rusi a dela rambajz, si spi ve sve posteli a ja trpim na sedacce. Ted mame kazdy svou loznici a je to parada. Na dovolenou si ale beru spunty do usi. Vztekla, ze ten, kdo rusi a dela rambajz, si klidne spi a ja si rasuju usi. Ale jinak by to fakt neslo.
Kokoska Muž taky chrápe, já naštěstí spím většinou dobře. Ale bojím se, že s věkem budu spát hůř a to nedám. Protože někdy, když mám problém usnout, tak jsem z toho fakt běsná. To teda vzbudím muže a odchází spát jinam on. Díky Bohu si to uvědomuje.
notna pamatuju si jednu noc, kdy muz chrapal, na balkon nam tehdy litali holubi a strasne nahlas vrkali, kolem pul druhy sli z hospody opilci a zpivali si na celou ulici a kdyz jsem konecne trochu zaspala, prvni ranni autobus asi v pul paty na zastavce pod oknem se skripenim otevrel dvere a vyhlasil "zastavka X, pristi zastavka Y".
Kokoska já odcházela spát jinam velmi často, jinak bych se nevyspala. Co to ale bylo na otce mého bývalého, který chrápal tak, že v létě při otevřených oknech budil lidi naproti přes ulici... Nechápala jsem, jak maminka s ním může spát v jedné ložnici. Říkala, že nic neslyší, že usne a spí. Tohle neumím teda.
Torrah Můj muž, než zhubnul, chrápal tak nahlas, že když jsme ještě bydleli ve sdíleném bytě, tak to slyšela i spolubydlící přes chodbu. Ale mně to teda nikdy nevadilo a občas mi to připadalo vyloženě uklidňující :o)
Kokoska No u nás jsem bohužel přibrala a začala chrápat já :o)
DruI Já prý občas taky chrápu, na těch dovolených do mě muž občas dloube. Ale to spíš výjimečně, většinou když jsem hodně utahaná a usnu nějak víc tvrdě asi.
Torrah to mám já. Muž chrápe celkem dost, než vzali synovi mandle, chrápal i on, ale mě stačí usnout dřív, pak už neslyším nic.
notna pamatuju si jednu noc, kdy muz chrapal, na balkon nam tehdy litali holubi a strasne nahlas vrkali, kolem pul druhy sli z hospody opilci a zpivali si na celou ulici a kdyz jsem konecne trochu zaspala, prvni ranni autobus asi v pul paty na zastavce pod oknem se skripenim otevrel dvere a vyhlasil "zastavka X, pristi zastavka Y".
To je na vraždu ![]()
Muž byl i ve spánkové laboratoři, možná by mu pomohla operace měkkého patra, ale jisté to není. A ta operace by z jiného důvodu pro něj byla docela riziko, takže jsme se domluvili, že ji nepodstoupi.
notna u nas je to podobny, jsem rada za oddelene spani.
Priznejte se, ktera se hodlate seznamit?!![]()

razorblade
. To jsou požadavky.
razorblade ta teda víc chce ![]()
razorblade Renusatko no to jsou pozadavky:)) A v tom inzeratu dole jsem cetla "se zajistenym zavazkem"Jsem si rikala - ferova zenska, prizna v inzeratu hypoteku![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)