Moc deti a malo strednich skol? Mame reseni, polni nemocnice, teda skola, v Letnanech...

Moc deti a malo strednich skol? Mame reseni, polni nemocnice, teda skola, v Letnanech...

moora budou i polní učitelé? ![]()
žluťásek učitelé budou přespolní ![]()
žluťásek urcite. Stejne jako ty doktori a sestry v letnanech
Pavlena Já tohle zažila v Táboře, parádní to bylo :-),
Měla jsem včera narozeniny. Muž přišel domů s kytkou a syn (sedící na gauči a sledující pohádku) se zeptal, co se děje. "Maminka má narozeniny." Syn nezvedl oči od telky a říká úplně vážně: "Ne nemá." Tak mu říkám, že opravdu mám narozeniny. "Ne nemáš. Máš narozeniny 1. července." Muž říká, ať mi jde popřát, že je mám opravdu dnes. Kluk mi s nafučeným výrazem podává ruku a říká: "Přeju ti všechno nejlepší k narozeninám, i když je dneska nemáš, máš je 1. července."![]()
Lamicka gratulujem k narodeninám, ale toho 1.7. uz nebudem. ![]()
Janulik03 děkuji![]()
Lamicka Všechno nej! A 1/7 nezapomeň na synovi nárokovat kytku a dárek ![]()
Lamicka
Všechno nejlepší a jsem zvědavá, čeho se 1.července dočkáš!!!
Lamicka gratuluji! Vše nejlepší.
andulka01 Garfie continuity děkuju
taky jsem zvědavá! měly jste ho včera vidět, jak si za tím stál.![]()
Lamicka Všechno nejlepší! Synek je naštvaný a dotčený, protože to nevěděl dopředu, protože by se býval připravil. Já vždycky rostu z blahopřání mojeho synka: Maminko všechno nejlepší a hodně mě, ti přeju! To jako co znamená?
Lamicka Synek je pevný ve svých názorech
Všechno nejlepší!
Lamicka Všechno nejlepší!! Tak to si tě budu pamatovat, měla jsem předevčírem :)
bram tobě také vše nejlepší! ![]()
bram vše nejlepší.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.