Renusatko my jsme nechali auto v bilovicich a z adamova jeli vlakem zpatky, jen jak jsme vyrazeli az odpoledne tak jsme nestihli alexandrovku ani moc prolezt tu josefovskou hut, ja to tam teda znam ale jako vodic jsem se moc neosvedcila:-))
Čo vás dnes rozosmialo?
viktorka_od splavu My jsme šli z Adamova okruh do Adamova, právě přes huť, sklály, k rozhledně a dolů k vlaku. Z Adamova jsme vyšli o půl 3 a těch 15 km asi 4 hodiny. Ještě mám jednu jak lebku![]()

Renusatko peknyy![]()
Taková blbost, ale včera jsme se tím bavili kus večera. FaceApp a změna pohlaví. Z muže by byla krasavice, ze mě mladej Polívka z Wishe. ![]()
V zahrádkářské skupině opět fotka fialového pole s dotazem, prosím cojeto? A zase a zovu jako každý rok Svazenka! Stejně tak jetel inkarnát.
Kan to je pořád lepší než v "mé" FB skupině, kde je nejmíň třikrát denně dotaz "Co to je za škůdce a jak to zničit" a na fotce larvy od berušek. ![]()
Zebra ![]()

Lamicka sa vám chcelo v tomto horku do zoo? ![]()
Lamicka Proč má ty návleky?
Fiction Ten pruhovaný možná proti hmyzu? Vzor zebřích pruhů ho prý odpuzuje. Ale jenom tipuju ![]()
Myrtila Taky myslím, že je to proti hmyzu, protože to má až na hřívu. Ty odpocovací popony jsou jen za krk. A ten lantuch na břichu bych řekla, že kryje zranění, jednak aby si to neoddělal a druhak, aby mu do toho nenakladly masařky. Ale nejsem odborník.
Myrtila Kan vubec nevim, ale treba by to vedela viktorka_od splavu
Povinně si to pustí hlavně moora !
barbucha arunky ![]()
Mě dnes rozesmála hrozná blbost. Nakupovala jsem v obchodě a nějak se zasekla u kasy. A najednou slyším nějaký divný zvuky, takový nepříjemný, říkám si co to je...No ta prodavačka měla žvýkačku. Ona byla velice milá, upravená, usměvavá, hezká, paní tak 45 let, ale ona tu žvýkačku žvýkala snad hůř jak dítě, nahlas a hrozně viditelne, i v řeči to bylo poznat, i jsem cítila tu vůni, takhle si snad pamatuju jen Péťu Bajzu, jak zvykal:-D. Čekaly jsme na vedoucí poměrně dlouho a já si říkala že už to snad nedám, jak to bylo protivné. A teď přišla ta vedoucí a ona jí říká, ,,ty máš zase žvýkačku, viď,,....a ta prodavačka ji s takovým smutným vyrazem zabalila do papírku a vyhodila:-D.
My ted na ty dovoleny meli ve skupine pani, ktera mlaskala. Kdyz sedela v aute vedle me, nejdriv jsem myslela, ze ma taky zvykacku, ale ne. Mlaskala jen tak, v pravidelnych intervalech. O nervy, fakt.
Kokoska To bych se bez sluchátek asi zbláznila
. Já tyhle zvuky nezvládám a v autobuse si asi nepřesedneš. A ještě když to dělá furt!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)