A ve dvou by se to Mysterium teda nedalo? Sakryš, fakt bych si to chtěla zahrát, ale v naší deskoherně to zatím nemají a kupovat se mně to asi nechce, jestli je to pro dva nehratelný...
Nerdské vlákno (pc hry, konzole, deskovky, fantasy, komiksy....)
ja jeste zadny mimino nemam:-( a uz nejmin mesic jsem nevidela 10km vejce
jsem koukala na ten planet coaster a on to stary dobry zootycoon, super:-)
Hlásím, že inkubátor padá z prvního bonusového spinu od zahájení eventu, takže už ho mám (a popis od Nianticu byl poněkud matoucí). :) A mně zrovna příhodně padlo i 10km vejce, tak ten bonusový inkubátor aspoň pořádně využiju.
Je tam i úprava pro dva a tři hráče. Každý (teda kromě ducha) hraje za dvě média a nepoužívají se žetony jasnozření. Ve dvou se při hádání pochopitelně nemáš s kým radit. Asi to bude rychleji odehrané, pro ducha to bude lehčí. Nezkoušela jsem to.
Na Zatrolených hrách v diskuzi někdo píše, že ve dvou to jde dobře.
I tahle maska je úžasná, taky mi hned naskočil Holdstock a mytága v maskách :-) Jak přesně jsi tuhle masku udělala? Pod tím silikonem je také nějaká látka?
no to mi právě není jasné, kdy byl ten event zahájen. já točila poprvé někdy kolem páté odpolední.
Jee a měly ty magnety úspěch? :-)
Ještě přemýšlím, že si za osm stovek koupím GOTY Witchera...
no... já náhodou našla ve vyřazených hračkách jednu kostičku, a obdarovaný si s těma pár kuličkama hrál v jednom kuse, tak jsem si říkala supr dárek - a zatim si je ani nerozbalil:-(
A nějaký dáreček jste si pořídily?

nepořídili, jsme hrozná škudla.
zajímavý mi přijdou jen inkubátory, a to pak nestojí za to...
hm:-(
Mně právě ty inkubátory přišly dost výhodné, tak už líhnu ve velkém.:-))
2x inkubátor = 300, balíček 250
4x inkubátor = 600, balíček 550
to nám, lakomejm barkám, přijde málo motivační :-)
No jo, milá Barko, ale znáš to, do hrobu si to nevezmeš:-))) Ale zase je fakt, že pokud by náhodou opravdu vypukla generace 2, bude potřeba větší futrál na pokyše.
Ještě se teda vrátím k předchozímu tématu, ale nerada bych zamluvila ty masky :-)
Ten posun BoS od armády pohádkových rytířů k vyhlazovacímu komadu mě taky nepotěšil. Kde jsou ty časy, kdy po sobě Marcus s Jacobem stříleli z minometu, mlátili se po hlavách traverzama a nakonec se šli ožrat do hospody.
Nejvíc mě BoS bavilo v New Vegas, hlavně jak byl jejich příběh provázaný v DLC. Válka s NCR, dezerce otce Elijaha následovaná vládou McNamarry a totální izolací od zbytku pustiny. Tam ta jejich role přestala být tak černobílá. Drsňáci to bývali vždycky, vždy si tvrdě hájili své zájmy, ale ve Vegas se konečně začli chovat trochu víc jako lidi s různými lidskými slabostmi a chybami, nejen jako armáda supervojáků.
Strašně se mi líbí Prydwen, za Minutemany to určitě nikdy nedohraju, nebudu ničit tak překrásnou loď. S Dansem to dělám tak, že ho mám uklizenýho na Spectacle Island a chodím se před ním předvádět, když craftim zbraně, aby mi to s nim rostlo. Ze začátku jsem s nim chodila často, jenže pak jsem dorazila do ghoulího Goodneighbor a pořád měl s něčim problém, takže jsem ho uklidila :)) Ale občas ho v bitvě postrádám. S ním většina bojů probíhala tak, že jsem si vzala nějaký Psycho a Jet (PsychoJet!), vběhla dovnitř, vystřílela zásobník, hodila granát, vyběhla jsem ven, poslala tam Danse a pak jsem akorát čekala venku, až je dorazí. Teď většinou akorát najdu polomrtvýho Hancocka nebo McReadyho, jak vzlyká pod stolem, a musím to zabít sama.
Hlásím, že mi inkubátor padl dnes ráno. A konečně se mi vylíhlo mimino, už jsem nevěřila, že nějaký jsou... Na balíček nemám dost nasysleno, takže neřeším, zda být či nebýt Barka..
BTW. Ty mimina padají z 2km nebo z čehokoliv? To moje z 2 km..
http://risingflames.cz/novi-baby-pokemoni-a-vse-nich/
Já jsem si zlaťáčky koupila, chytání mne baví moc, tak nevidím důvod, proč do hry něco málo nevrazit a neudělat si fadost.
taky se mi dnes vylíhlo tohle mimino:-) z dneska vytočeného vajíčka. ale žádná animace nového zápisu do pokedexu:-O
I tahle maska je úžasná, taky mi hned naskočil Holdstock a mytága v maskách :-) Jak přesně jsi tuhle masku udělala? Pod tím silikonem je také nějaká látka?
Ne, není, ten silikon je tak tlustý, že to není potřeba. Nicméně, ta kukla pod tou novou maskou supluje gumičky, on ten latex sám o sobě má obrovskou pružnost - ta kukla ovšem zajistí, že ti to nikde neodstává, přilne to k hlavě.
Tahle stará, tam jsem jen rozmíchala sanitární silikon s nadrcenou křídou, napatlala na bustu pokrytou potravinovou folií a tvarovala jsem to rukama namočenýma v octový vodě.
Technologicky je to neporovnatelné, ta složitost. Nicméně, teď mám k té nové znovupoužitelný negativ, takže asi nějaké vyliju a prodám do améru :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)