No dneska (tj. včera) byly ty slevy jen pro majitele jejich kartičky - info mi přišlo mailem a smskou, ale u kasy jsem zaslechla paní pokladní komusi vysvětlovat, že dneska teda jsou slevy jen pro členy a zítra pro všechny. Tak bych to zítra (tj. dneska:D) prubla, jestli to nemáš z ruky. Nebo třeba hodí info na facebook, jestli nějaká akce bude.
Nerdské vlákno (pc hry, konzole, deskovky, fantasy, komiksy....)
vrrr, u dobrovskyho jsem ted pred vanocema nechala pres 3 litry.... ale nemame toho HP a proklete dite, tak to prubnu :-) ovsem, komu ho dam? DND me predevcirem vytocila tak, ze se s ni jeste dlouho bavit nebudu, natoz, aby dostala knihu
díky moc, vypadá to, že fakt tu slevu maj, no nechce se mi, nechce, je to přes celou Prahu a mám dovolenou, tak ale co se dá asi dělat
Já se jako dokážu smířit s tím, že lidi odcházejí, ale 60 je hrozně brzy...
Tak jsem chvíli studovala gameplay a recenze a nakonec jsem si to koupila, vypadá to dost dobře, díky za tip :-) Abych to nakonec všechno vůbec stíhala hrát :-) Nedávno byl na app store zdarma Goat simulator, u toho taky hrozně letí čas
Ten simulátor by tě ale nebavil, teď jsem si vzpomněla, že neděláš v hrách špatné věci. Ta koza dělá jenom hrozný věci
U dobrovskyho na andelu nemaj klasicky krycí jména,musela jsem vzít obrazkovy![]()
Tak z deskovek můžu doporučit tu s Hrou o trůny. Máte tam mapu celého Westeros, s rozdělením nas asi pět nebo šest rodů (pardon jestli se pletu, ale měli by to být Starkové, Lannisterové, Baratheonové, Dornové možná Tyrellové a Železní, už je to dlouho, co jsem to hrála). Je to strategie, kde se snažíte zabrat co nejvíce hradů přičemž ještě pěstujete a bráníte atd. Ve třech jsme nad tím strávili čtyři hodiny a jednou jsem dokonce vyhrála xD
no a já nekoupila HP a prokleté dítě, páč je to scénář k divadelní hře se vším všady, jako "Harry si sedá na lavičku a zasmušile hledí. Madam Putney vchází do dveří".
možná to časem přehodnotím, ale v krámě jsem na to neměla tak úplně čas a volné ruce (krabice s chlebíčky, návštěva na krku)
tak si jdu jako bolestné objednat tu chloé love
My máme teda ty klasický, ale co jsem tak zběžně koukala, jaký jsou v obrázkové variantě psychedelický ilustrace, tak by to taky mohla být celkem prča! :)
Ja to potrebuju jako dárek,tak bych byla bejvala radsi neco,co znám. Ale tak sleva je sleva,ze jo :-)
Taky jsem to nekoupila,přišlo mi to drahy a ze tam toho čtení bude za ty prachy málo...
ja to taky nevedela kdyz jsem ji kupovala, ale az jsem se zacetla prestala jsem
to uplne vnimat
Hele, mě nevadí dělat ve hrách špatný věci, když je to tak v defaultu :D Jen v RPG, kde mám možnost bejt hodná, si prostě neumím vybrat zlou kariéru :)
Trocha nostalgie...
Jak se tam všude válely ty hračky :)
Já jsem v tom stavění coasterů tak marná :( Teď se mi nedaří udělat zlatou medaili na easy!
Vždycky, když splním podmínky jako minimální drop a peak zrychlení, tak mám moc vysokej fear.
Můj bejvák ve fortu

A když se společník snaží bejt nenápadnej, když tajně posloucháme rozhovor :D
To nase*e proste!!!!!

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)