Nerdské vlákno (pc hry, konzole, deskovky, fantasy, komiksy....)

06. října 2016 19:43
Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 28. prosince 2016 01:42
Reakce na Potrefenáhusa:

No dneska (tj. včera) byly ty slevy jen pro majitele jejich kartičky - info mi přišlo mailem a smskou, ale u kasy jsem zaslechla paní pokladní komusi vysvětlovat, že dneska teda jsou slevy jen pro členy a zítra pro všechny. Tak bych to zítra (tj. dneska:D) prubla, jestli to nemáš z ruky. Nebo třeba hodí info na facebook, jestli nějaká akce bude.

Offline moora
8406 příspěvků moje polička 28. prosince 2016 08:25

vrrr, u dobrovskyho jsem ted pred vanocema nechala pres 3 litry.... ale nemame toho HP a proklete dite, tak to prubnu :-) ovsem, komu ho dam? DND me predevcirem vytocila tak, ze se s ni jeste dlouho bavit nebudu, natoz, aby dostala knihu

Offline Sweet Potato
38260 příspěvků moje polička 28. prosince 2016 08:30
Reakce na moora:

Sakra, copak to nikdy neskončí?! Myslím vytáčení matek dcerami, to jsou vyhlídky...

Karoleena 

Timeline Star Wars? To asi potřebujeme.

A zemřela proncezna Leia. 

Offline Potrefenáhusa
37393 příspěvků moje polička 28. prosince 2016 08:36
Reakce na Karoleena:

díky moc, vypadá to, že fakt tu slevu maj, no nechce se mi, nechce, je to přes celou Prahu a mám dovolenou, tak ale co se dá asi dělat

Offline Dammy
115 příspěvků moje polička 28. prosince 2016 10:17
Reakce na Sweet Potato:

Já se jako dokážu smířit s tím, že lidi odcházejí, ale 60 je hrozně brzy...

Offline Eden
173 příspěvků moje polička 28. prosince 2016 12:41
Reakce na Dammy:

Tak jsem chvíli studovala gameplay a recenze a nakonec jsem si to koupila, vypadá to dost dobře, díky za tip :-) Abych to nakonec všechno vůbec stíhala hrát :-) Nedávno byl na app store zdarma Goat simulator, u toho taky hrozně letí čas

Offline Eden
173 příspěvků moje polička 28. prosince 2016 13:05
Reakce na Dammy:

Ten simulátor by tě ale nebavil, teď jsem si vzpomněla, že neděláš v hrách špatné věci. Ta koza dělá jenom hrozný věci

Offline Potrefenáhusa
37393 příspěvků moje polička 28. prosince 2016 13:56
Reakce na Karoleena:

U dobrovskyho na andelu nemaj klasicky krycí jména,musela jsem vzít obrazkovy

Offline Morrigan
75 příspěvků moje polička 28. prosince 2016 15:10

Tak z deskovek můžu doporučit tu s Hrou o trůny. Máte tam mapu celého Westeros, s rozdělením nas asi pět nebo šest rodů (pardon jestli se pletu, ale měli by to být Starkové, Lannisterové, Baratheonové, Dornové možná Tyrellové a Železní, už je to dlouho, co jsem to hrála). Je to strategie, kde se snažíte zabrat co nejvíce hradů přičemž ještě pěstujete a bráníte atd. Ve třech jsme nad tím strávili čtyři hodiny a jednou jsem dokonce vyhrála xD

Offline moora
8406 příspěvků moje polička 28. prosince 2016 17:06

no a já nekoupila HP a prokleté dítě, páč je to scénář k divadelní hře se vším všady, jako "Harry si sedá na lavičku a zasmušile hledí. Madam Putney vchází do dveří".

možná to časem přehodnotím, ale v krámě jsem na to neměla tak úplně čas a volné ruce (krabice s chlebíčky, návštěva na krku)

tak si jdu jako bolestné objednat tu chloé love

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 28. prosince 2016 17:38
Reakce na Potrefenáhusa:

My máme teda ty klasický, ale co jsem tak zběžně koukala, jaký jsou v obrázkové variantě psychedelický ilustrace, tak by to taky mohla být celkem prča! :) 

Offline Potrefenáhusa
37393 příspěvků moje polička 28. prosince 2016 18:01
Reakce na Karoleena:

Ja to potrebuju jako dárek,tak bych byla bejvala radsi neco,co znám. Ale tak sleva je sleva,ze jo :-)

Offline Potrefenáhusa
37393 příspěvků moje polička 28. prosince 2016 18:02
Reakce na moora:

Taky jsem to nekoupila,přišlo mi to drahy a ze tam toho čtení bude za ty prachy málo...

Offline viktorka_od splavu
48190 příspěvků moje polička 28. prosince 2016 18:54
Reakce na moora:

ja to taky nevedela kdyz jsem ji kupovala, ale az jsem se zacetla prestala jsem

to uplne vnimat

Offline Dammy
115 příspěvků moje polička 28. prosince 2016 21:34
Reakce na Eden:

Hele, mě nevadí dělat ve hrách špatný věci, když je to tak v defaultu :D Jen v RPG, kde mám možnost bejt hodná, si prostě neumím vybrat zlou kariéru :)

Offline Eden
173 příspěvků moje polička 29. prosince 2016 09:37
Reakce na Dammy:

Trocha nostalgie...

Offline Dammy
115 příspěvků moje polička 29. prosince 2016 09:38
Reakce na Eden:

Jak se tam všude válely ty hračky :)

Offline Dammy
115 příspěvků moje polička 29. prosince 2016 09:39
Reakce na Karoleena:

Já jsem v tom stavění coasterů tak marná :( Teď se mi nedaří udělat zlatou medaili na easy!
Vždycky, když splním podmínky jako minimální drop a peak zrychlení, tak mám moc vysokej fear.

Offline Dammy
115 příspěvků moje polička 29. prosince 2016 09:47
Reakce na Eden:

Můj bejvák ve fortu

A když se společník snaží bejt nenápadnej, když tajně posloucháme rozhovor :D

Offline Potrefenáhusa
37393 příspěvků moje polička 29. prosince 2016 10:35

To nase*e proste!!!!!