Nerdské vlákno (pc hry, konzole, deskovky, fantasy, komiksy....)

06. října 2016 19:43
Offline Dammy
115 příspěvků moje polička 27. prosince 2016 10:36
Reakce na Eden:

Mě ta polarizace v 4ce vyloženě sere.

Jako Minutemani = good guys, ale naprosto bez charisma, a vede je Trivet z Walker, texas ranger. To, že tomu šéfuju já, jsem vlastně neuvěřila doteď.

Institute = bad guys. Doh.
Railroad, um, okay, good cause, ale prostě maj hrozně úzkej program, a je asi dobrý jim pomoct, nicméně mě to nijak neláká se nějak víc angažovat. Sry

A z BoS se snažej zoufale udělat "šedou" frakci, což ovšem zcela posírá fakt, že jsou víc, než ochotný, zabíjet nevinný lidi, protože rozkazy.
Jako sorry, ale mohli s tím naložit lépe ve smyslu "válka s sebou nese oběti," než "zabijeme všechny ghouly."
Omg.
Dense je taková guma, že je schopnej kvůli rozkazu eliminovat sám sebe, a nebude nad tím dvakrát přemejšlet.

I proto se mi ten Far harbor líbí mnohem víc.

Já si z Falloutu 2 odnesla, že prostě BOS jsou hustoři v energozbrojích, který vzdorujou Enklávě. Zcela vážně jsem uvažovala o tom, že si nechám vytetovat to logo. Teď mi akorát zbyla taková pachuť.

Offline Dammy
115 příspěvků moje polička 27. prosince 2016 10:37

Jinak teda, sorry, ale teď nemám čas kvůli tomu, že pořád hraju ten Coaster :D

Offline Eden
173 příspěvků moje polička 27. prosince 2016 10:54
Reakce na Dammy:

Musim Danse trochu branit :-) Danse za to prece nemuze, byl tak naprogramovan. 

Uz jsi to dohrala? Ja to poprvy dohrala za institut a nepovazuju je teda za bad boys. Nakonec to bylo docela komplikovane, rozhodne je nelze srovnavat napr s Caesarovou legii, Mr. Housem nebo s Enklavou. Vetsina desivych informaci, co se o nich sirily po Commonwealth, se ukazaly jako vymysly a pomluvy.

Railroad vnimam stejne kladne jako Minutemany. Ano, jejich naplni zivota je ochrana Synthu a likvidace Institutu. Oni tomu vsemu veri, mysli si, ze delaji spravnou vec. Trochu mi pripominaji hnuti Resistance z Matrixu :-)

Offline Dammy
115 příspěvků moje polička 27. prosince 2016 11:22
Reakce na Eden:

Ne :D Mám tam 180 hodin, ale ještě ne. Neměla jsem chodit ten Far harbor. :D

Offline Dammy
115 příspěvků moje polička 27. prosince 2016 11:22

Týjo, vyčistila jsem si profil na MP a Guiletta to nějak blbě nese.

Offline Eden
173 příspěvků moje polička 27. prosince 2016 11:45
Reakce na Dammy:

:-D

Preston Garvey calls social workers 

a vtipnej Cosplay

Preston Cosplay

Offline Eden
173 příspěvků moje polička 27. prosince 2016 11:49
Reakce na Dammy:

Ajaj jdu se tam podívat :-D ktere vlákno?

Offline Eden
173 příspěvků moje polička 27. prosince 2016 12:04
Reakce na Dammy:

Jo a zkoušela jsi jít někdy s Hancockem do Diamond City? Už na tržišti na něj meli blbý kecy a na klinice nás málem postříleli! :)  Na Prydwen jsem ho zatím brát nezkoušela. Chtěla jsem to tam ukázat Strongovi, ať si může prohlídnout, koho budeme jíst, ale odmítl se mnou nastoupit do  Vertibirdu

Offline Dammy
115 příspěvků moje polička 27. prosince 2016 12:38
Reakce na Eden:

Tady. :)

(Nejlepší na tom je, že si evidentně vůbec neuvědomuje, že mě ostatní citovali v příspěvkách xkrát, a že to tam zůstane, a připadá si s těma dvěma výjimečná :D ).

Nezkoušela, ale zkusím :D Já se sebou Hancocka moc netahám, většinou chodím s Valentinem, protože mě nejmíň sere.

Offline Eden
173 příspěvků moje polička 27. prosince 2016 12:47
Reakce na Dammy:

OMG! Ten tvuj prispevek o kockach je teda totalne skandalni, jeho citovanim jsi byla ve svete internetu totalne znemoznena!! :-D 

Offline Dammy
115 příspěvků moje polička 27. prosince 2016 12:51
Reakce na Eden:

Jo no, úplně přes ty slzy nevidim na ten roller coaster.

Offline Zina
6186 příspěvků moje polička 27. prosince 2016 12:52
Reakce na Dammy:

G. už asi opravdu nemá do čeho píchnout. Bych to hodila za hlavu n tvém místě.

Zato já, když tu čtu čtu vaši diskuzi s Eden, tak mi začíná připadat že potřebuju hrozně moc toho Fallouta hrát. Akorát že nestíhám teď pomalu ani to čtení tady, jsem si toho nabrala (+ sešlo se toho) nějak moc najednou.

Offline Dammy
115 příspěvků moje polička 27. prosince 2016 13:03
Reakce na Zina:

To já se s tím netrápím, spíš to sem dávám jako kuriozitku k dobru.

Každopádně máš správnej závěr, nutně toho Fallouta potřebuješ hrát :D

Offline Eden
173 příspěvků moje polička 27. prosince 2016 13:20
Reakce na Zina:

Hlavní je, že to zůstalo tam a neotravuje to tady :-) 

Já mam naopak po delší době čas hrát a už si říkám, jestli to nepřeháním. Ještě že pořád odkládají vydání Mass Effect Andromeda, to bych to hrála na střídačku a v noci bych měla hodně divný sny :)

Offline Dammy
115 příspěvků moje polička 27. prosince 2016 13:42
Reakce na Eden:

Zahraj si Shadow tactics...

Offline Sweet Potato
38260 příspěvků moje polička 27. prosince 2016 14:10
Reakce na Dammy:

Teda, teď abys chodila kanálama!

A já si jdu postěžovat na Niantic, pointa vánočního eventu patrně spočívá v tom, že mám hafo inkubátorů a ani jedno vejce, grr.

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 27. prosince 2016 21:59
Reakce na Dammy:

Je to hrozně chytlavý ten tycoon, že?! Hrozně se mi to líbí, zdá se mi to celý takový vymazlený, spousta milých detailů, třeba tuhle jsem poměrně dlouho zkoumala, kolika způsobama si návštěvníci sedají na lavičku. :D A jak má každá atrakce svoji hudbu... a ta víceosá rotace... no!! Akorát je s tím ve výsledku víc práce, když už se to nesnapuje k mřížce jak v RCT3, jsem schopná půl hodiny natáčet fontánku. 

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 27. prosince 2016 22:11

Ještě jeden deskoherní příspěvek - dneska měli u Dobrovskýho 30% slevy na vše, tak jsme si s mojím koupili Kingdomino a teda docela milé překvapení! Malá rychlá hra, budování co nejlepšího královstvíčka do čtverce 5x5 z jakoby dominových kostek, pro 2-4 hráče. Hráli jsme to teď ve dvou třikrát a je to dobrý, dá se tam zas ledacos promýšlet a plánovat a vůbec nemám dojem, že by to ve dvou nebylo plnohodnotný (jupí!). 

A tuhle jsme se s přítelem dohadovali ohledně jakýchsi dějin starwarsového univerza, tak jsem objednala Timeline Star Wars, abychom se dovzdělali. Počítám, že prvních pár her budeme oba naprosto marní. 

Offline Dammy
115 příspěvků moje polička 28. prosince 2016 00:24
Reakce na Karoleena:

Je to hrozný. Já začínám umisťováním šutrů... :D Taky je natáčím dvěstě let. Je to boží.

Trochu mě štve, že na to v podstatě není tutoriál, a ty videa jsou dost basic. A chybky by se občas našly, občas mě to štve.

Například mě štvalo, že v tom scenariu s tím ostrovem uprostřed jezera byly chytře udělaný cestičky šikmo skrz ten stromostrov, pořád tam byl bordel a buzerovalo mě to, ať tam dám koše na odpadky.

No neasi, ale kam, když to tam dát nejde? :D

Offline Potrefenáhusa
37393 příspěvků moje polička 28. prosince 2016 00:57
Reakce na Karoleena:

a ty slevy u Dobrovskýho byly jenom dneska (tj. už včera)? Nemůžu to nikde najít a tuhle byl jeden Dobrovský fakt docela dobře zásobenej hrama, co by mě zajímaly.