ja taky nic:-(
Nerdské vlákno (pc hry, konzole, deskovky, fantasy, komiksy....)
a ví se, koik těch kouzelných předmětů může člověk mít najednou?
Nestraš! Ale na fb byly screenshoty, kde jich kde jich bylo víc.
a ví se, koik těch kouzelných předmětů může člověk mít najednou?
Jo, zrovna o tom jsem premyslela. Vcera mi taky nic nevypadlo. V batohu mam upgrade, coz je evolve na porygona, toho mam akorat jednoho a navic dost slabyhp, buhvi kdy potkam dalsiho. Tak doufam, ze tech evolvovacich veci muze mit clovek vic...
Tak to čekání na tréninku chápu, jsem myslela havně dhodlání vyrazit z domu fakt jen za účelem odchytu. Jinak pes je fakt dost dobrá záruka vytažení ven, jsem si ho z části pořizovala kvůli tomu, že jsme pracovala jeden čas 100 % z domova a uvědomila jsem si třeba ve čtvrtek, že jsem nebyla od neděle mimo byt. Samo druhá věc byla, že jsem po psovi toužily celý dětství, ale naši byli neoblomní. Zpětně tomu nevycházení vůbec nerozumím, dneska mám pocit, že bych se doma udusila.
K tomu chození - asi jsem zjistila, proč mám rozdíl mezi nachozenými kilometry z měřičů a z pokémonů (třeba za den mám odchozeno 14 km, ale u pokémonů mám započítáno jen 5), a bude to asi tím, že aplikace musí být nejen spuštěná, ale musí být i jako na hlavní obrazovce. Když ji mám jen puštěnou, ale "nahoře" mám třeba mail, tak se km nachozené kilometry nepočítají. Teda aspoň jiné vysvětlení mě nenapadá, jo, a žere to baterku teda fest, už chápu, že máte ty power banky.
Inkubátory teda koupím, až zas přijdu k nějakým zlatkám, ty poslední padly na poličku :-).
7. den mi taky nic nevypadlo
Ano, musí to běžet na obrazovce a žrát baterku:-( A taky neměří, když chytáš pokémona nebo zapomeneš rozkliknutý pokéstop nebo gym. Já díky pokyšům víc chodím po Praze - tam, kde bych dřív čekala na tramvaj, ráda popojdu. A metro jen v nezbytně nutných případech.
Aha, tak ten rozkliknutý pokéstop taky bude můj případ, to se mi stává celkem často. Kamarád hodně chytá z tramvaje, ta má na to prý optimální rychlost :-).
Ty tramvaje už nejsou, co bejvaly. Od té doby, co drasticky snížili rychlost, při jaké lze vytáčet pokéstopy a chytat, mám často smůlu. Jak se tramvaj víc rozjede, pokémoni mi zmizí a stopky hlásí Try again later. Ale asi se to liší podle mobilu, když takhle někdy jedu s Moorou, ona si v klidu vybírá a chytá a já nic.
taky nemůžu vybírat ze šaliny. tak ono to asi nakonec fakt bude tou pětkou:-/
Kamrád má taky pětku, ale asi záleží, kde jedete, v některých místech se ty tramvaje vlečou, tak tam to jde, v plný rycglosti asi ne. Ale tak jako je to Pokémon Go, no :-), moje hlavní výhrada je pořád ta, že funguje jen ve městě - i když plně chápu důvody, tak by bylo hezký vylovit nějaký potvůrky, žijící třeba jen v hlubokým lese.
Je to tak, čím víc lidí, tím víc pokyšů. To bych ještě chápala. Ale to obsazování obchodní center mne štve. Ale jasně, Niantic si tím vydělá, z hráčů určitě tolik peněz nedostane. Ovšem byla by to výzva, šoupnout legendárky někam do hlubokých hvozdů!
Jasně, že tramvaj se někde plíží a jinde se může rozjet, ale bohužel je opakovaně vyzkoušeno, že tam, kde Android ještě sbírá, já ostrouhám. A ani nevidím, co kde je.
Tak pikačua s párty čepkou bych měla, ale novej evolvovací item zatím teda žádnej. :/

z tramvaje mi taky moc vybírat nejdou, jenom když se fakt vlečem, ale dneska jsem zvládla z jedoucí tramvaje strčit pokémona do gymu, sice takovýho slabýho, prvního, co mi přišel pod ruku, ale je tam, ha!
Dobrá práce! Za účelem rychlého šoupání nadupanců do gymu jsem si tyto přejmenovala. Obvykle mám pokyše na poličce podle abecede, tak jsem těm bojovým šoupla před jméno ještě A, aby byli rychle po ruce.
Karoleena
Já ho ještě ani nezahlédla. Celkově jsem od toho eventu čekala víc, po pravdě, doufala jsem v nějaké slevy.
hned za tepla hlásím, že víc evolvovacích předmětů v batohu najednou mít lze. dnes na karlově mostě vytočen dračí hentenoný. z treninku jsem to vzala přes újezd a kampu a hlásím ty to úlovky: na újezdě ulovena taková ježatá kulatá zelená nafukovací ryba a na kampě jsou želvičky. nový žlutočervený, ne ty modrý starý.
taky jsem ulovila 2 dratini, tak ho konečně můžu vyhodit z buddyho a nasadit tam porygona. v nearby jsem zahlídla nějakýho koníka, co ještě nemám, ale nebyla morálka si zacházet, nesla jsem balík na poštu.
jo a pikaču s čepičkou též uloven.
Já jsem dnes odlovila chobotnici, byla v parku se zákazem vstupu se psem, ale dosáhli jsme na ni z vedlejšího chodníku. Jo, a konečně mám tangelu, mám z ní radost, protože je hrozně roztomilá, tak asi půjde na rameno, aby ji bylo čím posílit :-).
Tyjo, vy tu honíte pokémony a já nemůžu :( Tady pořád nic není.
Kde je zase ta Eden?
Chtěla jsem se jí pochlubit s novým Pipboyem!

Páni!
Ty krááso. :) Zrovna nedávno jsem si na tebe vzpomněla, jaks asi pokročila s kostýmem, dost dobrý.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)